Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MARTINIQUE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler på Martinique

  Martinique er en dejlig og fredfyldt ø i det Carribiske Hav. Øen er en tidligere kolonistat og er den dag i dag stadig tilknyttet Frankrig. Den nordlige del af øen byder på bjerge og fantastiske udsigter og er meget populær blandt vandrere og naturelskere. Den sydlige del af øen er fyldt med dejlige strande, omgivet af krystalklart vand.
  Med din egen billeje på Martinique har du rig mulighed for at komme rundt og opleve øen på egen hånd og i dit eget tempo. Herved har du også god mulighed for at besøge hovedstaden Fort de France og lære mere omkring øens historie og studere de gamle franskinspirede idyliske huse.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne på Martinique er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 190 km/t
  • Motorvej: 110 km/t

  Vejregler
  På Martinique kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer på Martinique, og de fleste har åbent fra 08.00 - 20.00.

  Afgifter
  På Martinique er der ingen betalingsveje.

  Parkering
  På Martinique er det tilladt at parkere langs vejkanten. Tjek eventuelt med dit hotel, da de oftest har overvågede parkeringspladser tilknyttet hotellet.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus ved biludlejning på Martinique. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt på Martinique, oftest med et gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilladt.