Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ISRAEL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Billeje i Israel - Garanti for de bedste priser

  Auto Europe er en international biludlejningsformidler, som gennem 60 år har fået etableret samarbejde med de bedste internationale og lokale udlejere og derfor tilbyder vi i dag biler på over 24.000 stationer over hele verden.

  I Israel er det muligt at leje en bil fra 23 forskellige byer samt direkte fra lufthavnen i Tel Aviv.Det bliver ikke lettere at tage på kør-selv-ferie i Israel. Det eneste du skal bekymre dig om, er hvad du vil opleve! Skulle du have nogle spørgsmål omkring din billeje, så sidder vi klar til at hjælpe 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen på vores kundeservicenummer +45 78 75 53 06. Med vores prisgaranti er du samtidig sikret de laveste priser på markedet. Bestil din billeje i Israel i god tid, der er gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje!

  Israel er på størrelse med Jylland og er derfor perfekt at opleve med en lejebil. Alt er inden for få timers kørsel og det er nemt at leje direkte fra lufthavnen eller i andre byer, hvor man ønsker at starte sin kør-selv-ferie. Israel har meget at byde på med deres sletter og ørkenområder, et frodigt og grønt landskab, bjerge, mindre historiske byer samt moderne storbyer. Oplev fx Jerusalem, som på den ene side har den gamle bydel Østerjerusalem med Grædemuren, som er det eneste tilbagestående fra Det Andet Tempel, som i sin tid blev ødelagt af romerne. På den anden side er det moderne Jerusalem med gågader, gode shoppingmuligheder og hyggelige caféer. Kør til Det Døde Hav i øst og oplev verdens lavest beliggende sø, som ligger under 400 meter under havets overflade og udover det store saltindhold er søen rig på mineraler. Eilat er en badeby i den sydlige del af Israel beliggende op af det røde hav. Her er der mulighed for at snorkle, tage på ørkenture eller bare nyde det på stranden. På vej tilbage til Tel-Aviv fra Eilat kører man forbi Machtesh Ramon krateret, hvor er det er muligt at rapelle og tage på vandreture mens an nyder den enestående udsigt.

  Kørselsregler og tankstationer

  De lokale Israelere kan godt have hovedet under armen mens de kører bil. Det gælder især taxa- og buschauffører, som bare skal frem i trafikken, koste hvad det vil. Et godt råd er derfor at man bliver i inderbanen og er opmærksom. Mange tænker måske, at det kan være kaotisk og svært at køre bil i Israel, hvis man bare køre forsigtigt og er opmærksom, så er det intet problem. Har man et godt kort eller en GPS, så er det nemt at finde rundt. Vejene er fint vedligeholdt og de udvides og forbedres konstant.

  Her er nogle informationer om at køre bil i Israel:

  • Der køres med tændte billygter hele døgnet 1. nov. til 1. maj, som i Danmark.
  • Sikkerhedsseler er påbudt, også på bagsædet.
  • Ved politivejspærringer og militære checkpoints ved ind- og udkørsel til Vestbredden dæmper man farten i god tid - om aftenen kan de være svære at se.
  • Situationen på Vestbreden er ikke altid turistvenlig og får man kører dertil, så skal man sikre sig, at det er forsvarligt.
  • Promillegrænsen i Israel er på 0,8, hvilket er lidt over den danske. Man kan altså godt nyde en øl til frokost og køre videre, men det anbefales stærkt, at man ikke drikker mere end én genstand før man skal køre.
  • Benzinpriser er omtrent som i Danmark. I Eilat, der er momsfri, er benzin 18% billigere.Tankstationer er der mange af langs hovedvejene, undtagen i ørkenen. Normal åbningstid er 6-20, men flere og flere holder døgnåbent. Nogle lukker på sabbat, de åbne forventer et par shekel i drikkepenge denne dag.

  Parkering

  Parkering kan være et problem i større byer. Der findes dog en del parkeringshuse, som med fordel kan benyttes. De lokale parkere dobbelt, benytter fortovet og holder hvor det passer dem. Følg dog reglerne; rød/hvid stribet fortovskant betyder parkering forbudt. Blå/hvid stribet kant betyder lovlig parkering mellem søndag og torsdag kl. 08-19 med gyldig parkeringsbillet. Fredag til sødag kl. 08 er det gratis. Flere steder skal man bruge parkometre og p-automater (med shekelmønter). Husk at tømme bilen, så der ikke ligger værdi i.

  For mere information om, at køre din lejebil på Israel, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  I Israel skal man betale for at køre på nogle motorveje. Bl.a. motorvej 6 er betalingsvej. Der er endnu en betalingsmotorvej omkring byen Haifa.

  Aldersvilkår

  For at køre og leje bil i Israel skal man være fyldt 21 år og have haft kørekort i mindst et år. Personer på 25 eller derunder kan blive påkrævet en ekstra ung-chauffør-gebyr (dette afhænger dog af bilkategori og udlejningsfirma).

  Valuta

  Den Israelske valuta hedder New Shekel (NIS) og blev indført i 1985. En Shekel er 100 agorot. 1 NIS svarer til ca. 1,60 DDK. I sedler benyttes 20, 50, 100 og 200 NIS og i mønter findes 10 og 50 agorot og 1, 5 og 10 NIS. Det er muligt at hæve Shekel hjemmefra, hvilket man bør gøre et stykke tid inden afrejse. Dog er vekselskursen bedst i Israel. Man kan godt veksle til Shekel i Israel, men det er ikke muligt at bruge danske kroner eller euro. Betaler man hoteller i udenlandsk valuta og viser pas, så slipper man for momsen på 18%.

  Tidsforskel

  Israel er i tidszonen GMT+2 i vinterhalvåret, hvilket betyder de er en time foran Danmark. Israel benytter sommertid som i Danmark.

  Elektricitet

  I Israel bruger man kontakter med 220 volt vekselstrøm som i Danmark, men israelske stik har tre ben, der kan være tyndere end vore. Medbring eller køb derfor evt. en adaptor.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere er ikke krævet visum til Israel. Man kan frit opholde sig i landet i tre måneder. Derudover skal man have et pas, som skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter datoen for indrejse til landet.
  Har du brug for hjælp fra den danske ambassade, så ligger den i Tel Aviv og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Israel
  Museum Tower, 11th floor
  Berkowitz Street 4, 6423806 Tel Aviv
  Tlf: +972 (0)3 608 5850
  Email: tlvamb@um.dk

  Nyttige links

  Rejseguide Israel