Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ISRAEL

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Israel

  Hvis du planlægger en ferie i Israel, er det måske bedst at leje en bil til dine udflugter. Takket være en udlejningsbil vil du være i stand til at køre rundt om i landet og se mest muligt; Jerusalem, Tel Aviv eller kystbyen Haifa. Se på listen over Auto Europes udlejningskategorier og find den rigtige bil til din rejse!

  Hvorfor leje en minibil i Israel?

  Lej bil i miniklassenKørsel i de store byers overfyldte gader, eller i den gamle by Jerusalem kan være krævende. Men vi har det helt rigtige til dig! En minibil tager dig let gennem de små gader. Minikategorien har de mindste biler i vores flåde, og biler der falder ind under denne kategori, er meget økonomiske med brændstof og giver samtidig plads til fire personer med lidt bagage.
  Populære modeller i miniklassen: Fiat Panda, Suzuki Alto, Chevrolet Spark samt andre.

  Hvorfor leje en økonomibil i Israel

  Lej bil i økonomiklassenØkonomikategorien er et meget populært biludvalg blandt rejsende i Israel på grund af lavt brændstofforbrug og en overkommelig pris. Økonomibiler er et godt alternativ til offentlig transport, og giver dig mulighed for at se Israel i dit eget tempo, mens du sparer penge på dine rejser. Køretøjer i denne klasse kan rumme op til fire personer og to store stykker bagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Mitsubishi Space, Nissan Micra, Hyundai i20, Kia Rio, Daihatsu Sirion, Mazda 2 og lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompaktbil i Israel

  Lej bil i kompaktklassenKompakte biler er de største køretøjer i de mindre kategorier. Disse køretøjer giver nok benplads til fem passagerer og to stykker bagage, og er et populært valg for bilister i europæiske byer. En kompaktbil kan tage dig langs kysten af Israel med lethed takket være sin kraftige motor.
  Populære modeller i kompaktklassen: Skoda Fabis, Hyundai Accent, Peugeot 301, Ford Focus og en række andre modeller.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Israel

  Lej bil i mellemklassen Mellemklassebiler er ideelle til en biltur på landet. Med plads til fem passagerer og et rummelig bagagerum, vil disse køretøjer tage dig sikkert fra den ene ende af Israel til den anden. Vælg denne kategori for rejser fra Det Døde Hav til Middelhavet i en komfortabel bil med en kraftfuld motor.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai i25, Fiat Tipo, Subaru Impreza, Mazda 3, Citroen Berlingo.

  Hvorfor leje en familiebil i Israel

  Lej bil i familieklassenHvis du leder efter en rummelig bil med masser af plads til op til fem personer, er familiebilen den rigtige for dig. Kraftfulde motorer garanterer en sikker rejser over lange afstande. Rigelig med benplads giver komfortable ture og det store bagagerum kan rumme to store og to mellemstore stykker bagage. Modeller i denne kategori omfatter sedans og stationcars.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Kia Forte, Hyundai Sonata, Mazda 6, Subaru Legacy, Chevy Malibu, Volvo s60 og mange flere.

  Hvorfor leje en luksusbil i Israel

  Lej en luksusbilSkulle du være på udkig efter noget ekstravagant til dine rejser i Israel, så tag et kig på vores luksuskategori. Denne indeholder spændende designbiler, hvor vi kan garantere en bestemt model. Vores tilbud er også ekstraordinære. Vi har specielle tilbud til sport og prestige biler.
  Populære biler i luksusklassen: Buick LaCrosse, Chevrolet Traverse 7 passagerer, Jaguar XE, Volvo S80, Jaguar XF, Mercedes E250, Volvo S90, Volvo XC90 og andre luksuriøse modeller.

  Hvorfor leje en SUV i Israel

  Lej en SUVSUV-kategorien er et synonym for komfort i kørsel over lange afstande. Med en rummelig kabine og masser af benplads er SUV-køretøjer det perfekte valg til lange ture. SUV'er er behagelige at køre; de kraftige motorer gør, at kørslen af bilen bliver problemfri. Med meget bagagerum anbefales disse køretøjer til ture bestående af en gruppe på op til fem personer.
  Populære modeller i SUV klassen: Subaru XV, Mazda CX 5, Mitsubishi Outlander, Nissan Xterra, Kia Sportage, Ford Edge og mange andre.

  Hvorfor leje en van/minibus i Israel

  Lej en van/minibusVans/minibusser er meget praktiske, når du rejser med en stor virksomhed. Vans/minibusser rummer alt efter model op til syv eller ni personer. Hvis du rejser med en gruppe på syv, er det bedre at leje en 9 personers bil, da du vil få ekstra plads til alles bagage. Det vil også være billigere end at leje to sedans.
  Populære modeller i van/minibus klassen: Kia Carnival 7 passagerer, Citroen Jumpy 9 passagerer, Hyundai i800 9 passagerer
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.