Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I JERUSALEM

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Jerusalem – Find din perfekte leje

  Er du på udkig efter en billeje i Jerusalem? Hos Auto Europe finder du lejebiler i Jerusalem til de bedste priser og gode vilkår. Vi har mere end 60 års erfaring i formidling af billeje i det meste af Verdenen, hvor vi samarbejder med de førende udlejningsfirmaer, herunder Europcar, Hertz og Avis. Book allerede i dag og nyd godt af følgende foredele:

  • Intet ændrings- eller afbestillingsgebyr indtil 48 timer før afhentning
  • Prisgaranti - vi matcher prisen hvis du finder en billigere lejebil hos vores konkurrenter
  • Kundeservice 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Oplev Jerusalem med en udlejningsbil

  Jerusalems vidunderlige beliggenhed og de mange attraktioner tiltrækker hvert år mange turister fra hele Verdenen. Byen ligger i Israel mellem Middelhavet og Det Døde Hav og er midtpunkt for vigtige historiske bygninger. Med en udlejningsbil i Jerusalem oplever du det smukke land fra en fasinerende og unik side.

  En nem måde at komme rundt i og omkring Jerusalem på, er med en udlejningsbil fra Auto Europe. På denne måde oplever du større frihed og du bestemmer selv, hvor turen skal gå hen og hvornår. Glemt alt om offentligtransport og ømme fødder under dit ophold, og nyd i stedet din udlejningsbil i Jerusalem. Du kan enten hente din biludlejning i Jerusalem direkte fra lufthavnen eller fra en af vores mange stationer i byen. Spar penge og book allerede din billeje i Jerusalem i dag, erfaringsmæssigt stiger priserne jo længer man venter!

  Auto Europe tilbyder også billeje i London og Frankrig.

  Nem og sikker billeje i Jerusalem

  Billeje i Jerusalem gennem Auto Europe billeje er nemt og hurtigt. Du kan med bare få klik enkelt bestille din lejebil i Jerusalem på vores hjemmeside, hvor du får din booking bekræftelse og kvittering pr. email. Du kan også ringe til os for bestilling og spørgsmål på nummer +45 78 75 53 06.

  Har du spørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje i Jerusalem hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Lufthavnens officelle hjemmeside - Jerusalem