Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TEL AVIV

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Tel Aviv til de bedste priser

  Tel Aviv ligger i den sydøstlige del af Middelhavet.Med biludlejning i Tel Aviv fra Auto Europe kan du besøge én af de mange dejlige strande. Du kan også besøge Tel Aviv Art Museum, Eretz Israel Museum og Jewish Diaspora Museum.Oplev det pulserende havneområde, hvor der ligger designerbutikker og restauranter ved vandet. Gå en tur omkring en af de mange loppemarkeder og oplev antikke møbler, håndlavede tæpper og andre nipsgenstande - du kan med graranti lave et godt køb!

  Kør din lejebil til Jerusalem og lær mere om regionens historie p Israelmuseet, hvor du kan se Dødehavsrullerne.Halvvejs mellem Jerusalem og Tel Aviv ligger Afrikef Monkey Park. Her finder du silkeaber, lemurer og mange andre aber fra Afrika, Asien og Sydamerika.

  Trafik og parkering

  I Israel gælder samme regler for kørsel som i Danmark - man kører i højre side af vejen. Fartgrænserne er som udgangspunkt også de samme som i Danmark, men nærlæs skiltene på diverse veje, hvis du kommer i tvivl.

  At finde en parkeringsplads i Tel Aviv kan nogle gange være en meget vanskelig opgave. Skulle man være heldig, har nogle veje tydeliggjort, at gadeparkering er lovligt.

  For tips om kørsel af din biludlejning i Tel Aviv, besøg vores side om færdselsregler i Israel.

  Geografisk information

  Tel Aviv ligger i den sydøstlige del af Middelhavet, og er den anden største by i Israel efter Jerusalem. Grundet sin middelhavsbeliggenhed, er klimaet i Tel Aviv utrolig varmt og tørt mellem maj-oktober med ganske milde temperaturer i de øvrige måneder. I sommermånederne rammer temperaturen +30°C.

  Tel Aviv er det perfekte udgangspunkt hvis man ønsker at udforske resten af Israel. Grundet Israels meget lille størrelse (2/3 af størrelsen på Jylland), er det utrolig nemt at komme omkring. Det Døde Hav ligger kun ca. 3 timers kørsel fra Tel Aviv, og er en oplagt mulighed med en billeje i Tel Aviv.

  Tel Aviv Lufthavn

  Lufthavnen i Tel Aviv er Israels mest travle, og den er beliggende ca. 19 km sydøst for centrum af byen.

  Ben Gurion International Airport (TLV) også kaldet Natbag
  Hjemmeside: Tel Aviv Lufthavn
  Telefonnummer: +972 3-975 5555

  Offentlig transport

  Israelernes primære transportform er som udgangspunkt buskørsel, da hver eneste lille flække i og omkring Tel Aviv har busforbindelser som også kører til andre større byer. Busserne i Tel Aviv er billige, præcise og hurtige. Med et internationalt studiekort(ISIC) kan man få op til 10 % rabat ved længere ruter.

  Der er i modsætning til det store transportnet af busser, knap så stor mulighed for at tage toget i Tel Aviv, da togstationerne ofte er lokaliseret et stykke fra centrum. Togbilletterner sammenlignet busbilletter lidt billigere, og man kan med et internationalt studiekort få op til 20 % rabat.

  Der findes mange taxaer i Tel Aviv. Da priserne er relativt høje, bør man sikre sig, at taxameteret er slået til, eller sørge for at få prutten prisen ned. Er man fire eller mere i en taxa, kan det sagtens betale sig at benytte sig af denne transportform fremfor bus.

  Nyttige links

  Turistinformation i Tel Aviv