Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I COSTA RICA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Costa Rica – Find din perfekte leje

  Som international biludlejningsformidler, er vi hos Auto Europe klar til at rådgive og hjælpe dig med din næste biludlejning i Costa Rica. Vi samarbejder med de bedste internationale og lokale udlejningsfirmaer i hele verden og kan derfor tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Hos os er du sikret de laveste priser på markedet og garanteret service før, under og efter din billeje. Spar tid og kræfter på din ferie og bestil din biludlejning hjemmefra - det betaler sig! Vi sørger for at have din billeje klar til afhentning i det pågældende land. I Costa Rica kan du leje bil i over 10 byer og direkte fra lufthavnene.

  Få mest ud af din billeje

  Costa Rica er landet du skal rejse til, hvis du vil på naturoplevelser i den frodige regnskov, opleve det flotte dyreliv og nyde de flotte strande til både Atlanterhavet og Stillehavet. Mulighederne for at bestige bjerge og vulkaner er gode i Costa Rica, hvor naturen har en stor indflydelse på landets turistpopularitet. Befolkningen i Costa Rica er flinke og åbne. Selvom der kan være stor fattigdom og nogle områder kan se barske ud, så er det generelt sikkert at opholde sig og rejse rundt i Costa Rica. Det er optimalt at tage en rundrejse i landet med en billeje og opleve de forskellige egne af det smukke land.

  Kørselsregler og tankstationer

  Det kan ikke sammenlignes at køre i Europa og køre i Costa Rica. Områdernes forskellige tærran gør, at man på én dag kan køre på bjergveje, grusstier på landet og naturskønne kystveje. Med landets unikke geografi med vulkaner, bjerge, dale, åbne vidder og kyster gør det kørselsforholdene til en udfordring i forhold til hvad vi er vant til i Danmark. Det gælder om at være opmærksom og køre der hvor man føler man har kontrol over det.

  • Sikkerhedssele skal bruges på alle sæder under kørslen.
  • Lav ikke u-vendinger, hvor det ikke er tilladt.
  • Det er ikke tilladt bruge sin håndholdte mobiltelefon under kørslen.
  • Det er krævet at alle børn under 12 år eller lavere end 1,45 m. benytter børnesæde.
  • Kørsel på landets strande er ikke tilladt.
  • Bødeteksterne er meget høje, så husk på at køre efter det tilladte og overhold de generelle regler når du kører.
  • Det anbefales ikke at køre om natten.

  Tankstationer kaldet “Bombas” eller “Gasolineras” er tilgængelige i hele Costa Rica.

  Parkering
  Det kan være et problem at finde parkeringsplads og det anbefales også at man parkere bilen i en af de sikre parkeringshuse. Husk aldrig at efterlade ting af værdi i bilen.

  For mere information om, at køre din lejebil på Costa Rica, kan du klikke her

  Vejafgifter

  Der findes enkelte betalingsveje i Costa Rica. Det kan anbefales at tage disse veje, da de ofte er i god stand.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Luxembourg skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst 2 år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  Valuta

  Møntfoden i Costa Rica er Colón (CRC). 100 CRC svarer til ca. 1,22 danske kroner. I turistområderne er det muligt også at betale med US Dollars. Mindre beløb skal dog betales i den lokale valuta. Det er muligt at hæve med internationale kreditkort i små og større byer.

  Tidsforskel

  I Costa Rica benyttes ikke sommertid. Derfor er Danmark 8 timer foran ved dansk sommertid og 7 timer foran ved dansk vintertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Costa Rica er 120 Volt , 60 Hz. Der bruges andre stik end i Danmark og man skal derfor bruge en adapter. Adaptere kan bl.a. købes i el-butikker og i lufthavnen. Da spændingen er halv styrke end i Danmark er det også kun halv kræft, når man f.eks. oplader sine danske apparater.

  Pas og ambassade information

  For danske statsborgere er det visumfrit de første 90 dage, at opholde sig i Costa Rica. Man skal dog have et gyldigt pas, som skal være gyldigt minimum 6 måneder fra indrejsedatoen.
  Danmark har ingen ambassade i Costa Rica, kun et generalkonsulat San José.

  Nyttige links

  Officiel hjemmeside - Costa Rica lufthavn