Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I COSTA RICA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Costa Rica

  Costa Rica er for alle som søger store naturoplevelser, er eventyrlystne og dyreelskere. Denne perle i Mellemamerika byder nemlig på et fascinerende dyreliv, frodig og farverig natur som bl.a. indebærer nationalparker, regnskove, storslået strande og meget andet oplevelsesrigt. Den mest effektive transportform i Costa Rica vil være kørsel i bil, og du kan ved hjælp af vores nedenstående guide finde den perfekte udlejningsbil til dit ophold i Costa Rica!

  Hvorfor leje en minibil i Costa Rica?

  Lej bil i miniklassenEn minibil bliver din bedste ven i en by som f.eks. San Jose, da denne type bil er nem at manøvrere rundt i smalle gader samt parkere. Minibiler er et fordelagtigt valg, hvis man rejser på budget, og gerne vil spendere sine penge på overnatningsmuligheder og oplevelser, da bilerne i miniklassen har et sparsomt brændstofsforbrug. Bilerne kan rumme op til 4 personer, men er man mere end 2 personer, anbefales det at leje en bil fra en højere klasse.
  Populære modeller i miniklassen:  Fiat Panda, Fiat Punto, Suzuki Celerio og lignende modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Costa Rica?

  Lej bil i økonomiklassenEr man afsted mere en to personer, vil en økonomibil være et oplagt valg, særligt hvis man er afsted på budget, men stadig gerne vil ud og opleve landet på egen hånd. Denne type bil kan rumme op til 4 personer, og har plads til 1 stor kuffert samt 2 mindre tasker. Den perfekte type køretøj hvis man planlægger strandudflugter eller bare gerne vil udforske de forskellige byer i Costa Rica. Er man mere end 2 personer, anbefaler vi, at I vælger en model med 4 døre.
  Populære modeller i økonomiklassen: Suzuki Swift, Hyundai Grand i10, Suzuki Jimny samt andre.

  Hvorfor leje en kompakt i Costa Rica?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompaktbil kan rumme en smule mere end bilerne i de forrige kategorier, men kan stadig lejes til fordelagtige priser. Man får en bil med et lavt brændstofsforbrug, som er ideel til bykørsel eller mindre ture til f.eks. stranden. Bilerne kan rumme op til 5 personer med to store stykker bagage samt en mindre taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent Blue, Toyota Yaris eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Costa Rica?

  Lej bil i mellemklassenEn bil i mellemklassen vil takket være sin kraftfulde motor få dig ubesværet gennem byer såvel som omkringliggende områder, uden at spolere dit budget. Dette er takket være bilernes lave brændstofsforbrug, som er en generel faktor for vores mellemklasse. Denne type køretøj kan rumme op til 5 personer, og bagagerummet har plads til 2 kufferter og en mindre taske. Bilen er grundet sin rummelige kabine og store bagagerum den perfekte løsning for mindre familier!
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Costa Rica?

  Lej bil i familieklassenDenne klasse tilbyder større biler end de tidligere kategorier. En familiebil kan rumme op til fem personer, har rigeligt med benplads og et rummeligt bagagerum. Som navnet også indikerer, er denne type bil ideel til familier, hvilket naturligvis bunder i rummeligheden samt komforten for samtlige passagerer under kørslen.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Toyota RAV 4 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Costa Rica?

  Lej en luksusbilRejs med al den komfort du fortjener, hvad enten du er på forretningsrejse eller ferie med familien. Vores brede udvalg af prestige- og luksusbiler i Costa Rica vil kunne slukke din tørst efter glamour, stilfuldt design og en fremragende køreoplevelse. Tjek vores brede vifte af køretøjer for at se vores tilbud eller ring til vores team som kan hjælpe dig med at arrangere din luksusbil.
  Populære biler i luksusklassen: Toyota Hilux samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Costa Rica?

  Lej en SUVCosta Rica har et alsidigt terræn, som ofte betyder, at veje kan være ujævne. Det rette køretøj i sådan et situation er uden tvivl en SUV, som er robust og kan klare lidt af hvert. Vores leverandører tilbyder en række af SUV-modeller, som kan rumme op til 5 personer, rigeligt bagage samt udstyr til diverse aktiviteter som f.eks. dykning ved én af Costa Ricas fantastiske strande.
  Populære modeller i SUV klassen: Daihatsu Bego, Daihatsu Bego og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Costa Rica?

  Lej en van/minibusRejser man mere end 5 personer, er den bedste mulighed at leje van/minibus fremfor at skulle leje 2 seperate biler. Dette betyder, at man dele oplevelserne på hele sin rejse - også under køreturene. En van/minibus kan rumme op til 9 personer, og opbevare alles bagage samtidig. Denne mulighed er komfortabel og populær blandt grupper, som ønsker at rejse samlet og ikke hver for sig!
  Populære modeller i van/minibus klassen: Hyundai H1, Toyota Hiace og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.