Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SAN JOSE

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i San Jose – Find din perfekte leje

  Hvis du har besluttet at rejse til Costa Rica, anbefaler vi at reservere en biludlejning i San José. Kun på denne måde kan du nyde din individuelle planlægning af din opdagelsesrejse i eget tempo. Med en lejebil i San José fra Auto Europe kan du ikke bare få den laveste pris, men du får samtidig også en førsteklasses service, der omfatter service før, under og efter din rejse. Uanset om du rejser i en selv, med familien eller i en gruppe, kan vi tilbyder alle slags modeller. Vi kan for eksempel tilbyde en van fra 7-12 personer eller hvad med en speciel køreoplevelse i en luksusmodel? Hvis du leder efter køretøjskategorier, vil du helt sikkert finde det perfekte køretøj til Costa Rica.

  Trafik

  Vejforholdene i Costa Rica er nogle gange værre end dem i Danmark. Huller er ofte foreløbigt fyldt med sten eller cement. Du bør derfor overveje en firhjulstrækker, når du vælger din billeje i San José. Trafikken i ormådet og byens centrum kan være stressende og bilisterne kører ofte deres køretøj hasarderet gennem de overfyldte gader. Desværre viser fodgængere ikke meget opmærksomhed for vejtrafikken.

  Gaderne er generelt små og ikke skiltet, da de fleste huse endda heller ikke engang har synligt husnummer. Skilte kan nogle gange forvirre bilister og retningsvigtige vejskilte mangler ofte ved vigtige kryds. Kør derfor endnu mere sikkert og koncentreret, end du er vant til. Det anbefales heller ikke at begive sig ud i trafikken, hvis man er træt og selvfølgelig heller ikke, hvis man er påvirket af alkohol. Læs mere omkring kørsel i Costa Rica her.

  Parkering

  Køretøjet bør kun parkeres ved bevogtede og udvalgte parkeringspladser, som normalt kræver et gebyr. Ved nogle områder er der parkeringsvagter, der beskytter køretøjerne, der parkeres ved vejsiden. Du genkender dem ved deres røde og gule jakker. Drikkepenge ligger mellem 1-3 $, for at de skal overvåge din bil, mens du er væk.

  Geografisk information

  San José er hovedstaden og største by i Costa Rica, der ligger i Mellemamerika. Byen blev grundlagt i 1848 og har i dag omkring 340.000 indbyggere. Byen ligger på et plateau i midten af landet og er således omkring 1170 meter over havets overflade. På grund af sin beliggenhed er San Jose omgivet af høje bjerge. Seværdigheder omfatter det centrale marked, nationalteatret og museer. Landet er omkranset af Nicaragua og Panama.

  Lufthavn

  Lufthavnen i San Jose ligger cirka 20 kilometer fra byen og hører til byen Alajuela. Det er den største lufthavn i landet og har i alt 17 gates og håndterer omkring 2,5 millioner passagerer årligt.

  Juan Santamaria International Airport (SJO)
  Adresse: Provinz Alajuela, San José, Costa Rica
  Hjemmeside: www.flysanjose.com
  Telefon: +506 2437 2400

  Offentlig transport

  Der er lokale busser og langdistancebusser i San Jose som alternative transportmidler til din biludlejning i San Jose. Omkostningerne ved offentlig transport er meget billige sammenlignet med Europa. Der er flere busselskaber og de fleste virksomheder har normalt kun en pris, uanset hvor langt eller kort turen er. Billetprisen betales til chaufføren på bussen. Busplaner kan normalt kun findes på 1. stop af hele ruten. Du bør ikke være i bussen ved lysbarrieren ved indgangen eller udgangen. Dette bruges til at tælle og kontrollere passagererne, når buschaufføren skal levere kvitteringerne. Af denne grund kan busschauffører ofte blive irriteret, hvis mange pludselig står op i bussen.

  Nyttige links

  Turistinformation San José