Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I COSTA RICA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Costa Rica

  Generel information
  Det 2. mindste land i mellemamerika er Costa Rica. Landet grænser op til Nicarague og Panama, og har en fantastisk natur og et dertilhørende dyreliv. Landet ligger mellem det carribiske hav og stillehavet, og har nogle fantastiske strande.
  Strand, natur og dyreliv er dog langt fra alt der er værd at se i dette spændende land.
  Landet har også et rigt kulturliv med mange spændende muséer i San Jose. I San Jose er Central Park helt sikkert også et besøg værd. Derudover byder Costa Rica også på naturreservater, vandfald og vulkaner, så der skulle være rigeligt at se.

  Krav
  For at booke biludlejning i Costa Rica skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Costa Rica er som følger:

  • By: 40 km/t
  • Hovedvej: 60 km/t
  • Motorvej: 80-100 km/t

  Vejregler
  I Costa Rica kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om.

  Brændstof
  Tankstationer i Costa Rica hedder Bombas eller Gasolineras og har som regel døgnåbent i de større byer.

  Afgifter
  Nogle motor- og hovedveje i Costa Rica er betalingsveje. Disse er oftest af god stand.

  Parkering
  I Costa Rica er det en god idé at parkere bilen på en af de sikre parkeringspladser. Disse er som regel skiltet. Efterlad aldrig værdier i bilen.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er som regel en minimumslængde på 3 dage. Internationale envejslejer er ikke tilladt.