Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I PANAMA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Panama med Auto Europe

  Auto Europe har med over 60 års erfaring som international formidler af biludlejning opbygget en lang række samarbejder med de bedste internationale og lokale udlejningsselskaber over hele verden. For dig som kunde betyder dette, at du kan få den bedste service, grundet vores mange års erfaring samt de bedste tilbud og fordele. Vi har prisgaranti, så du er sikret de mest konkurrencedygtige priser på markedet samttidig med, at vi står klar til at servicere dig både før, under og efter din billeje. Vi formidler billeje til destinationer i hele verden på over 24.000 udlejningssteder i over 180 lande. Forkæl dig selv og lej bil hjemmefra, så sparer du både tid og penge. Bestil din biludlejning i Panama i dag - vi har gratis afbestilling til og med 48 timer før afhentning! I Panamaformidler vi bl.a. billeje i hovedstaden Panama City, hvor man kan leje bil direkte fra lufthavnen.

  Få mest ud af din billeje

  Panama ligger i Mellemamerika og grænser op til Costa Rica og Colombia. Landet blev selvstændigt i 1903 fra Columbia og skrev derefter traktat med USA, der gjorde det muligt at bygge den verdensberømte Panamakanal, der forbinder Det Caribiske Hav og Stillehavet. Panama tilbyder sine turister mange oplevelser ud over det sædvanlige. Panama har store regnskove og jungler med et facinerende dyre og planteliv. Naturen i Panama er meget imponerende og man siger det er kontrasternes land, da man kan opleve alt lige fra bjerge, store vandfald, flotte floder til store nationalparker og ørken. En billeje i Panama er den nemmeste og mest økonomiske måde at komme rundt i det lille land og få oplevet alt hvad landet har at byde på. Glem ikke at slappe af på de kilometer lange caribiske strande. Landet har en voksende økonomi, hvilket gør at infrastrukturen er god og det er meget sikkert at rejse i landet.

  Kørselsregler og tankstationer

  Panama er et fantastisk land at opleve med en biludlejning. Det er for det meste nemt at komme rundt, pånær i og omkring hovedstaden. Man skal også være opmærksom, hvis man kører på den tisporede vej langs strandpromenaden. Der gælder de samme regler som i Danmark angående vigpligt, håndholdt mobil er ikke tilladt samt at man skal være fastspændt under kørsel.

  Tankstationerne i Panama findes i de største byer og langs større veje. De har som regel åbent fra 8.00 til 20.00 mens få har døgnåbent, primært omkring Panama City.

  Parkering

  De fleste hoteller har gratis parkering. I byerne kan parkering være et problem og det anbefales at man parkere uden for byerne, hvor det ikke er noget problem.

  Vejafgifter

  Der findes 3 betalingsveje i Panama, som alle koster hver 1$ at benytte.

  Aldersvilkår

  For at leje en bil i Panamaskal du være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bil kategori) og have haft dit danske kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  For yderligere færdselsregler i Panama, klik her.

  Valuta

  Møntfoden i Panama er amerikanske dollar, selvom den lokalt kaldes "Balboa" (PAB). 1 PAB svarer til ca. 6,50 danske kroner og svarer altså til kursen for USD. Der kan hæves i større byer med internationale kreditkort som VISA, American Express og Mastercard.

  Tidsforskel

  Panama er 6 time efter dansk tid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Panamaer 120 Volt , 60 Hz. Der skal bruges adapter til danske aparater og grundet spændingen oplades aparater langsommere. Adaptere kan købes i lufthavnen og i lokale forretninger.

  Pas og ambassade information

  For danske statsborgere er det visumfrit at opholde sig i Panama i op til 90 dage. Man skal medbringe pas som skal være gyldigt minimum 6 måneder yderligere end rejsens varighed.
  Danmark har ingen ambassade i Panama, men et generalkonsulat. Ambassden der har ansvar for Panama ligger i Chile. Her er kontaktinformation til generalkonsulatet i Panama:

  Consulado General de Dinamarca
  Via Cincuentenario 28A/Esquina Calle 50
  San Francisco
  Panamá
  Tlf: 270 0944
  Email: consul.dk@gourmar.com

  Eksp.tid: 8.00 - 12.00 (Mandag-Fredag)
  Sprog: Da., Sp., Eng.
  Kan udstede nødpas og forlænge gyldigheden af pas, søforklaringer,
  postkassefunktion for ansøgninger om visum

  Kontaktinformation til den danske ambassade i Chile:

  Den danske ambassade i Chile
  Jacques Cazotte 5531, Vitacura
  Santiago de Chile
  Tlf: +562 2941 5100
  Email: sclamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation Panama

  Officielle lufthavnshjemmeside - Panama City International Airport

  Biloversigt i Panama

  Kørselsinformation i Panama