Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I PANAMA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Panama

  Generel information
  Belliggende mellem den sydlige del af den Mexicanske golf og Stillehavet ligger Panama. Landet er rigt på kultur og ikke mindst natur. Med billeje i Bocas del Toro har du rig mulighed for at udforske dette fantastiske land, hvor nationalparkerne Bastimentos National Marine Park og La Amistad International Park helt klart også er et besøg værd. Hovedstaden Panama City er næsten et must for enhver der kommer til Panama, og indbyder med alt lige fra historiske seværdigheder til det lokale cuisine, som siges at smage himmelsk!
  Derudover kan Panama prale af, at have fantastiske strande ved 2 have, indenfor en times kørsel.

  Krav
  For at få biludlejning i Panama skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Panama er som følger:

  • By: 40 km/t
  • Hovedvej: 60 km/t

  Vejregler
  I Panama kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  I de fleste byer, og langs de større veje, findes tankstationer, og disse har som regel åbent fra 08.00 - 20.00 Der findes også enkelte døgnåbne tankstationer, men dette er primært i, og omkring, Panama City.

  Afgifter
  I Panama findes 3 betalingsveje og de koster allesammen ca. 1 USD at benytte.

  Parkering
  I de større byer findes afmærkede parkeringsområder, samt overvågede garager hvor man kan parkere.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Panama, oftest med gebyr. Internationale envejslejer er ikke tilgængelige.