Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I PANAMA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Panama

  Panama har meget mere at tilbyde end den berømte Panamakanal, som de fleste kender. indianerkulturer, eksotisk dyreliv og kilometervis af palmebestrøede caribiske strande.

  Hvorfor leje en minibil i Panama?

  Lej bil i miniklassenOplev den pulserende by Panama City med en minibil fra Auto Europe. Hvis du rejser alene eller som par i et par dage og gerne vil bevæge sig frit gennem gaderne i Panama City, kan en minibil være det rigtige køretøj til dine behov. Lille og passende til stor trafik i en by jungle, vil minibiler også være ret nyttige, når man leder efter en parkeringsplads i travle byområder.
  Populære modeller i miniklassen: Hyundai i10 og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Panama?

  Lej bil i økonomiklassenBiler i økonomiklassen er perfekte til alle rejsende, der ikke har råd til at bruge alt for mange penge på biludlejning. Hvis du rejser alene eller som par i Panama, anbefales en økonomibil. Bilerne i denne klasse er komfortable nok til at køre fra strand til strand eller til bykørsel i f.eks. Panama City. Generelt kan disse køretøjer rumme op til 4 passagerer og en kuffert og er yderst brændstofseffektive.
  Populære modeller i økonomiklassen: Kia Picanto, Hyundai Eon eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Panama?

  Lej bil i kompaktklassenDen kompakte kategori rummer større biler end i den økonomiske kategori, og derfor lidt dyrere. Når det er sagt, vil du kunne nyde godt af mere plads og komfort, og køretøjerne kan rumme op til 5 passagerer. Hvis du vil rejse komfortabelt i Panama, er en kompaktbil ideel og sjov at køre i.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent, Kia Rio eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Panama?

  Lej bil i mellemklassenFor at opnå langt mere komfort og plads under dine rejser uden at overdrage hele budgettet til transportomkostninger, kan du vælge en bil i mellemklassen. Denne kategori består af modeller til enhver smag og budgetter. Alt i alt giver bilerne i denne kategori god værdi for pengene, og er derfor oplagt til vennegrupper eller børnefamilier.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Hyundai Elantra, Nissan Versa, Toyota Yaris Advance eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Panama?

  Lej bil i familieklassenFamiliekategorien giver plads til 5 personer i samtlige modellers rummelige kabiner. Derudover giver bagagerummet plads nok til en stor kuffert og to styukker håndbagage. Familiebilerne er ideelle til udflugter for hele familien. Tag ud og oplev - komforten er i højsæde og gør derfor alle køreture fornøjelige for samtlige passagerer.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Ford Fusion, Nissan Versa og andre.

  Hvorfor leje en SUV i Panama?

  Lej en SUVPanamas veje er ikke nødvendigvis kendt for deres fremragende tilstand, når man kommer ud i udkantsområder, og derfor kan en SUV være meget yderst nyttig. Takket være en SUV-udlejning med Auto Europe vil du og dine medrejsende være i stand til at opleve naturen, kulturen og de betagende panoramaer Panama tilbyder. SUV-køretøjer er kendt for deres stabilitet og robusthed på vejen, perfekt til alle vejtyper.
  Populære modeller i SUV klassen: Hyundai Tucson, Hyundai Tucson, Hyundai Creta og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Panama?

  Lej en van/minibusEr I afsted mere en 5 personer, eller rejser I to familier sammen - så er en van/minibus det oplagte valg. Det er en oplagt mulighed for at forblive samlet under alle køretøjer, men giver også en helt del besparelser. Lejer man en van/minibus fremfor f.eks. to mindre biler, sparer man på lejeomkostninger, brændstof og forsikringer - og kan derfor bruge disse penge på gode oplevelser i smukke Panama.
  Populære modeller i van klassen: Hyundai H1 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.