Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I LIBANON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Libanon - Find din perfekte leje

  Hvis du søger det bedste tilbud på biludlejning og samtidig ønsker service før, under og efter din leje, så er Auto Europe din perfekte partner! Vi har over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning og kan tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi samarbejder med de største internationale og lokale udlejningsfirmaer, hvilket gør du er sikret de bedste forhold. Få altid de laveste priser på markedet med vores prisgaranti og bestil samtidig i god tid - du kan afbestille gratis frem til 48 timer før afhentning. Gør dig selv en tjeneste og bestil din biludlejning i Libanon hjemmefra, så sparer du både tid og kræfter ved din feriedestination. I Libanon kan du leje bil i hovedstaden Beirut og direkte fra lufthavnen i byen.

  Få mest ud af din billeje!

  Libanon ligger i Mellemøsten og grænser op til Israel i syd. Hele landets vestkyst ligger ud til Middelhavet. Selvom der har været meget uro i Libanon er det muligt at rejse til landet. Landet er ikke meget større end Sjælland, så der er god mulighed for at komme rundt med en biludlejning. Hovedstaden Beirut er en smuk by, byder på alt lige fra luksusshopping, fantastiske madoplevelser på de lækre caféer og restauranter samt en spændende og indbydende kultur. En aften ved den smukke promonade med en friskpresset juice og et spil kort vil friste de fleste. Fra Beirut kan man kører ud og opleve mange forskellige serværdigheder. Vi kan bl.a. anbefale et besøg til en af de ældste byer i verden, Biblos, hvor man kan gå på opdagelse i den lange og spændende historie og nyde solen på den flotte strand. Auto Europe tilbyder også biludlejning i Egypten.

  Kørselsregler og tankstationer

  I libanon gælder mange af de samme regler som i Danmark, bl.a. angående lygteføring, vigepligt, sikkerhedssele og håndholdt mobiltelefon. Husk altid at bære kørekort og forsikringsdokumenter under kørsel. De lokale bruger ofte hornet, så brug det hvis det bliver nødvendigt. De fleste tankstationer har åbent alle dage fra 8-20.

  Parkering
  I Beirut er det muligt at parkere i parkeringskældrer og ved parkeringsområder. Parkere man på gaden er dette normalt kun tilladt i 2 timer ad gangen. Det er ikke tilladt at parkere på fortovet, selvom det ses at de lokale gør det.

  Du kan læse mere om at køre bil i Libanon på vores kørselsguide side ved at klikke her.

  Vejafgifter

  Der er ingen betalingsveje i Libanon.

  Alderskrav

  For at leje en bil i Libanon skal man være mindst 20 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister mellem 18-24 kan blive påkrævet et ekstra ung chauffør gebyr.

  Valuta

  I Libanon benytter de møntfoden Libanesiske Lira (LL) som valuta. 100 Lira svarer til ca. 45 danske øre. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i større forretninger og restauranter. Der er mulighed for at hæve i hovedstaden Beirut.

  Tidsforskel

  Libanon er 1 time foran dansk tid. Der benyttes sommer og vintertid, som i Danmark.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Libanon er 220 Volt , 50 Hz. Der behøves ikke adapter til danske apparater.

  Pas og ambassade information

  Danske statsborgere får ved indrejse et gratis turistvisum som er gældende en måned, det kan efterfølgende forlænges op til tre måneder. For at forlænge sit visum skal man henvende sig til et Sûreté Générale's regionale kontorer mindst 7 dage før udløb. Som rejsende skal man medbringe et gyldigt pas, der skal være gyldigt i hele perioden man opholder sig i landet. .
  Den danske ambassade ligger i Beirut og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Beirut, Libanon
  Embassy Complex, Sérail
  Hill Army street, Down Town Beirut
  Beirut, Lebanon

  Tlf: +961 (1) 991 001/2/3/4/5/8
  Email: beyamb@um.dk