Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I LIBANON

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Libanon

  Generel information
  De fleste der rejser til Letland gør det for at besøge middelalderbyen Riga, som også er Letlands hovedstad. Med en lejet bil er det let at komme rundt i landet, og opdage andre spændende ting. F.eks. Jurmala, som er et spa-resort som ligger ud til Østersøen. Her er der aktiviter at prøve kræfter med hele året.

  Krav
  Libanon er for mange et overset rejsemål. Faktum er dog, at landet indbyder til masser af spændende oplevelser. Landet har en lang kystlinje med dertilhørende strande, samt høje bjerge. Grundet sidstnævnte er landet især ved at vinde frem som rejsemål i vinterhalvåret, grundet de fantastiske skisportsmuligheder. I hovedstaden Beirut kan især St. Georges katedral anbefales, samt de romerske bade.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Libanon er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t

  Vejregler
  Med biludlejning i Libanon kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Tankstationer i Libanon er som regel åbne fra 08 - 20.

  Afgifter
  Der er betalingsveje i Libanon.

  Parkering
  I de større byer er det oftest muligt at parkere i parkeringshuse mod betaling. Parkering langs vejen er normalt gyldig i 2 timer, men det er en god idé at tjekke parkeringsskilte før man efterlader bilen.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er ikke tilladt i Libanon.