Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I EGYPTEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Egypten til de bedste priser

  Auto Europe er din genvej til en sikker og fantastisk billeje! Med over 60 års erfaring inden for formidling af biludlejning kan vi tilbyde udlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi samarbejder med de største internationale og lokale udlejningsselskaber, så vi sikre dig de bedste forhold. Vi kan garantere kvalificeret service og fleksibilitet, og hos os vil du altid få de laveste priser på markedet med vores prisgaranti. Og der er besparelser at hente ved at bestille i god tid - du kan afbestille gratis frem til 48 timer før det aftalte afhentningstidspunkt! I Egypten tilbyder vi billeje i syv forskellige byer, inklusiv Kairo, Sharm-el-Sheikh og Alexandria.

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Egypten er du garanteret fleksibilitet på din rejse. Lej for eksempel en bil fra Kairo, og tag en dagstur til pyramiderne ved Giza, lige udenfor Kairo. Adgangsbillet hertil koster fra 50 EGP til 200 EGP, alt efter hvilken pyramide man vil se. Egypten har gennem tiden været kendt for netop pyramidernes fantastiske historie og landets rolle i Romerriget.

  Egypten er verdens tøreste og mest solrige land. Dog falder der ofte sne i Sinaibjergene, som efter sigende skulle være stedet, hvor Moses modtog de 10 bud fra Gud. Man kan tage en dagstur til Sinaibjerget, hvis man lejer en bil fra Sharm-el-Sheikh. Denne by er placeret på Sinai-halvøens sydspids, og her er der rig mulighed for scubadiving ved nogle af de 250 forskellige koralrev, der her findes, eller slappe af i poolen på et af Sharm-el-Sheikhs mange luksushoteller.

  Kørselsregler og vejforhold

  I Egypten kører man i højre side af vejen. Kørsel indenfor Kairo og Alexandrias bygrænser kan være en meget stresset affære. I mange tilfælde har vejene 8 spor, dog uden disse er mærket op. Kørsel bliver dog en helt anden, langt lettere, fornøjelse når man forlader storbyerne, da man længere ude på landet vil møde rigtig gode, godt vedligeholdte veje. Vejskilte i Egypten står både på det arabiske og romerske alfabet.

  • Det er vigtigt at vide, at man per lov altid skal have anti-dehydreringsmedicin med i bilen, når man kører. Vi anbefaler også, at man tager en flaske vand med i bilen.
  • Det er meget vigtigt at have et vejkort eller en GPS med i bilen, da flere lokale endda fra tid til anden farer vild.
  • I Egypten er det meget ilde set at køre med alkohol i blodet, da det er et muslimsk land. Dog har regeringen sat grænsen til 0,5 promille.
  • Man skal have et internationalt kørekort for at kunne leje bil i Egypten.

  For mere information om, at køre din lejebil på i Egypten, kan du klikke her

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Egypten skal man være mindst 23 år gammel (aldersgrænse kan dog variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år.

  Valuta

  I Egypten har man Egyptiske Pund (EGP). 1 dansk krone svarer til ca. 1,15 EGP.

  Tidsforskel

  Egypten ligger i tidszonen UTC+2, og er således kun 1 time foran Danmark.

  Sprog

  I Egypten er det officielle sprog egyptisk arabisk, som er en dialekt, som også indeholder en række ikke-arabiske ord.

  Ordbog

  Herunder vil være en kort ordbog til de mest basale egyptiske vendinger:
  Salama alekum - Hej, Fred være med dig
  Da ghali awi´? - Hvad koster det?
  Shokran - Tak
  Afwan - Det var så lidt
  Ahlan wa sahlan! - Velkommen!, Kom ind!

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Egypten er mellem 220 og 240 Volt, og den typiske stikkontakt er identisk med den man vil finde i Europa og Danmark, dog uden jordforbindelse.

  Pas og ambassade information

  For danske statsborgere er det pligt at have turistvisum i Egypten. Et normalt turistvisum gælder i 30 dage, og kan udstedes i lufthavnen i Egypten.
  Hvis man får brug for den danske ambassade, så er den at finde i Cairo, og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Nairobi, Egypten
  12 Hassan Sabri Street
  Zamalek
  11211 Cairo
  Tlf: +20 2 27396500
  Email: caiamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation