Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I EGYPTEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Egypten

  Hvis du drømmer en ferie med lange solskinsdage, smukke strande, svømmeture i azurblåt vand og storslået seværdigheder, er Egypten det helt rigtige land for dig! Der er kun én rigtig måde at udforske landets kulturhistorie og attraktioner på, og det er med en biludlejning. Du vil ikke fortryde din rejse til Egypten et sekund med en biludlejning. Nedenfor finder du en oversigt over samtlige bilkategorier vores leverandører kan tilbyde i Egypten.

  Hvorfor leje en økonomibil i Egypten?

  Lej bil i økonomiklassenØkonomibiler er bedst til bykørsel i byer som f.eks. Kairo, som er et af Afrikas største metropolområder og hovedstad i landet. Afhent en økonomibil for en oplevelsesrig køretur gennem byens travle gader og for den nemme parkering. Biler i denne kategori er ideelle til to rejsende med bagage, eller 4 rejsende uden så meget bagage.
  Populære modeller i økonomiklassen: Renault Logan eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Egypten?

  Lej bil i kompaktklassenMed mere kraftfulde motorer vil en kompaktbil køre dig ubesværet gennem byen såvel som i de omkringliggende ørkenområder uden at ødelægge dit budget i forhold til brændstofudgifter. Kompaktkategorien giver plads til fem personer og bagagerum til to kufferter og en taske.
  Populære modeller i kompaktklassen: Nissan Sunny eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Egypten?

  Lej bil i mellemklassenDenne kategori indeholder større biler, hvor rejsende kan få plads nok til fem personer, rigelig benplads og et rummeligt bagagerum. Biler i mellemklassen er en blanding mellem kompakte og store biler, som er en perfekt løsning til køreture for små familier eller vennegrupper.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Kia Cerato eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en SUV i Egypten?

  Lej en SUVDette er en meget populær kategori både blandt besøgende og lokalbefolkningen. Robuste SUV-køretøjer giver en uovertruffen køreoplevelse og er det naturlige valg for rejser til ørkenen, der dækker størstedelen af landet. I kan bl.a. køre ud og opleve de egyptiske pyramider i en SUV. Disse biler kan rumme op til fem personer og opbevare tre store tasker og to mindre.
  Populære modeller i SUV klassen: Ford Kuga, Volvo XC 60 og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.