Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ALBANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Albanien – Garanti for de bedste priser

  Auto Europe har over 60 års erfaring som international biludlejningsformidler og står altid klar til at hjælpe dig med den mest optimale biludlejning. Med vores store know-how kan vi tilbyde vores kunder alt det bedste inden for biludlejning på 24.000 stationer i over 180 lande. Uanset hvor du ønsker at tilbringe din ferie eller hvor din forretningsrejse går hen, så kan vi finde en lejebil der opfylder dine behov. Papirarbejdet ordner vi, så du kan bruge din ferie på at slappe af og lave det du bedst kan lide! Bestil hurtigt og nemt hjemmefra og vi sørger for resten, så du nemt kan afhente din lejebil ved din destination. Vi samarbejder med alle de bedste og mest anerkendte lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket gør at vi altid kan give dig det billigste tilbud på markedet. Grundet vores mange leverandører tilbyder vi altid et stort udvalg af køretøjer lige fra to-persons mini til 9-persons Van. I Albanien tilbyder vi bl.a. biludlejning i hovedstaden Tirana, hvor man kan leje bil direkte fra lufthavnen. Vær ikke afhængige af bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en lejebil fra Auto Europe. Bestil i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje

  Med en biludlejning i Albanien kan man opleve landet på egen hånd. Der venter en kulturrejse forude, hvor man bl.a. kan se frem til Albaniens fantastiske historie, et smukt og naturrigt kystlandskab ud til Adriaterhavet samt gamle byer gemt i bjergene! Ønsker man at bruge nogle dage i de største byer, så er der kun en halv times kørsel fra hovedstaden til Durres, som er den næststørste by. Durres ligger ud til kysten og herfra kan man gå på opdagelse i Albaniens skønne natur og bjerglandskaber. Selvom Albanien stadig er en af Europas fattigste lande, hvilket man kan se når man kører rundt i landskabet, så er naturen helt fantastisk. Folk er venlige og smilende, selvom ikke alle lever under de bedste forhold. Priserne i landet er meget lave på de fleste ting.

  Vi tilbyder også biludlejning i Montenegro og Grækenland.

  Kørselsregler og tankstationer

  Hvis man vil på eventyr i de albanske byer, så er det optimale at leje en bil. Den albanske infrastruktur er ikke optimal alle steder, men omkring de større byer og på kystvejene er vejforholdene fine. Fartgrænserne i Albanien er mere vejledende end egentlig reglementære. Det anbefales at man køre ca. 40 km/t i byerne og på større veje mellem 60-80. Man skal altid være opmærksom på vejens forhold, da der kan komme pludselige huller og manglende asfalt. Det er ikke tilladt at køre bil efter man har indtaget alkohol. Promillengrænsen er 0,0. Tankstationer i Albanien har normalt åbent fra 8.00 - 20.00 i større byer.

  Parkering
  Det kan være svært at finde parkering i Albanien. Det bedste råd er at spørge de altid flinke og hjælpsomme albanere til råds.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Albanien, er du velkommen til at besøge vores færdselsregel guide her.

  Vejafgifter

  Der er to steder i Marokko, hvor man skal betale vejafgift. Begge fra hovedstaden Rabat til henholdsvis Casablanca og Tangiers.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Albanien skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 70 år.

  Valuta

  I Albanien benytter man albanske Lek (ALL) som valuta. 1 lek svarer til ca. 5 øre. Internationale kreditkort som VISA og Mastercard kan bruges i hæveautomater i større byer. Det anbefales at man medbringer et beløb i EUR, som efterfølgende kan veksles lokalt. Afhængig af din bank kan der være et maksbeløb som kan hæves, så sørg for at undersøge disse forhold inden afrejse.

  Tidsforskel

  Albanien er i den samme tidszone som Danmark både i sommer og vintermånederne.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Albanien er den samme som i Danmark, 230 Volt , 50 Hz. Det er en god idé at medbrnge en adapter, da stikkontakterne kan variere, men som udgangspunkt er det de samme som i Danmark.

  Pas og ambassade information

  Man kan rejse til Albanien uden visum i op til 90 dage. Man skal medbringe et gyldigt pas, som skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter planlagt hjemrejse. Hvis man skulle få brug for den danske ambassade, så ligger den i Tirana og har følende kontaktoplysninger.

  Den danske ambassade i Tirana, Albanien
  Rr. Nikolla Tupe No. 1
  4th Fl. Apt. 4, Tirana
  Tlf: +355 - (4) 22 80 600
  Email: tiaamb@um.dk