Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I ALBANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Albanien

  Skyd et eventyr i gang i Albanien! Du er mere end velkommen til at udforske dette smukke land ved hjælp af en biludlejning. Albanien vil forbløffe dig med dets næsten pletfri landskaber og frodige natur væk fra turister. Hvad end det er strande eller bjerge, vil de smukke omgivelser imponere dig. Oplev bl.a. bjerget Korab, hvis top ligger ca. 2.764m over havets overflade. Lav din reservation hos Auto Europe nu og nyd en bred vifte af køretøjer. For at lære de forskellige kategorier at kende der er tilgængelige i Albanien, kan du se vores vejledning nedenfor.

  Hvorfor leje en minibil i Albanien?

  Lej bil i miniklassenHvis du planlægger en weekendudflugt i Albanien, for eksempel til hovedstaden Tirana, vil en bil fra minikategorien være rigeligt. Denne type bil kan rumme to rejsende med to mindre tasker. Vores minibiler er meget fordelagtige, da modellerne er yderst brændstofeffektive, økonomiske og meget manøvrerbare under kørsel.
  Populære modeller i miniklassen:  Hyundai i10 (2-dørs), Fiat Panda (4-dørs), Fiat 500, Chevrolet Spark (2-dørs) og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Albanien?

  Lej bil i økonomiklassenBilerne i den økonomiske kategori er beregnet til alle dem, der ikke har behov for at køre ud på længere ture, men som i øvrigt stadig ønsker mere komfort og plads end i forrige kategori. Med en økonomibil kan du besøge nogle strande i den albanske riviera, de kan rumme op til 4 passagerer - hvis du kun tager dine strandtasker. Hvis man medbringer mere bagage er det nødvendigt at vælge et køretøj af højere kategori.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia (4-dørs), Ford Fiesta (4-dørs), Volkswagen Polo (4-dørs), Fiat Punto eller Grande Punto.

  Hvorfor leje en kompakt i Albanien?

  Lej bil i kompaktklassenHvis du rejser som et par, og ønsker at tage på en lille tur, for eksempel fra Tirana til Shkodor, anbefaler vi at du som minimum lejer en kompaktbil. Med mere plads til dig og din bagage, vil du også nyde mere komfort og en kraftfuld motor til en stressfri rejse. Modellerne i kategorien er generelt designet til komfort og kan rumme op til 5 passagerer, en stor kuffert i bagagerummet og håndbagage.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai Accent, Citroën Berlingo, Peugeot 308, Ford Focus, Hyundai I30, Skoda Yeti, Citroën C Elysée eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Albanien?

  Lej bil i mellemklassenModellerne i mellemklassen er større end i de foregående kategorier. Perfekt til familier eller små grupper, som ønsker at forkæle sig med udflugter og kunne bevæge sig frit omkring i det omkringliggende område. Ohridsøen er en af de ældste i verden, og ligger kun 2,5 timer fra Tirana - gå ikke glip af søens fantastiske natur- og dyreliv.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Toyota Corolla Verso, Skoda Rapid, Fiat Multipla, Honda Civic eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Albanien?

  Lej bil i familieklassenBilerne i familieklassen er perfekte til roadtrips med familie eller venner. Du vil få en uovertruffen kørekomfort, og dine passagerer, børn såvel som voksne, vil nyde godt af rummeligheden og bagagepladsen. Ideel til en sightseeing i det smukke Albanien, alt fra Shkodor nord til Saranda i syd! Derudover kan bilerne nemt rumme to store kufferter og to små kufferter.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Hyundai ix35, Audi A8 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Albanien?

  Lej en luksusbilKunne du tænkte dig at udforske Albanien på en lidt anderledes måde? Endnu mere eksklusivt, vil en luksusbil gøre dit ophold og dets minder endnu mere unikke. Auto Europe tilbyder attraktive priser, selv for premium modeller. Tjek vores tilbud hurtigt og bestil din prestige sedan eller storslåede sportsvogn!
  Populære biler i luksusklassen: Audi A8, Audi AQ7 samt en masse andre.

  Hvorfor leje en SUV i Albanien?

  Lej en SUVDe Dinariske Alper er også en del af Albanien. Auto Europe tilbyder SUV udlejninger til kørsel i al slags terræn inkl. bjergkørsel i De Dinariske Alper. Disse modeller er den mest robuste og mest egnede til stejle terræn. Du kan nemt medbringe alt nødvendigt udstyr i en SUV, da opbevaring ikke er noget problem!
  Populære modeller i SUV klassen: Mitsubishi Pajero 5+2 pax, Skoda Yeti og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Albanien?

  Lej en van/minibusVans/minibusser er primært rettet mod familier og grupper på fem eller flere personer. Nogle modeller kan rumme op til 9 personer samt en masse bagage. Hvis du rejser i en gruppe, anbefaler vi altid, at du så vidt muligt vælger et køretøj med en større kapacitet end antallet af rejsende, da det vil give dig ultimativ komfort!
  Populære modeller i van/minibus klassen: Citroen Berlingo, VW Caddy 5 pax, VW Transporter 9 pax og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.