Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I MONTENEGRO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Montenegro til de bedste priser

  Auto Europe har formidlet biludlejning i hele verden i over 60 år. Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at skaffe den billigste og mest optimale løsning til dit behov. Vi har internationale såvel som lokale samarbejdspartnere og kan tilbyde biludlejning på over 24.000 stationer i over 180 lande. Vi sidder klar før, under og efter din biludlejning til at servicere og rådgive dig. Ved at bestille din billeje hjemmefra gennem Auto Europe spare du tid og kræfter på ferien. Vi ordner papirarbejdet og gør alt klar til afhentning ved din ønskede destination. Vi har selvfølgelig prisgaranti og gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning. Du er altså sikret de bedste forhold for en succesfuld biludlejning. I Montenegro tilbyder vi bl.a. biludlejning direkte fra lufthavnen i hovedstaden Podgorica og i byen Tivat. Med en lejebil slipper du for at tænke på bus- og togtider. Så hvorfor ikke nyde ferien i dit eget tempo med en biludlejning fra Auto Europe?

  Få mest ud af din billeje

  En biludlejning i Montenegro er et perfekt valg, hvis du ønsker at komme nemt rundt i et land der gemmer på mange hemmeligheder. Gå på opdagelse i den skønne natur med store flotte søer og unikke bjerglandskaber. Du kan bl.a. opleve Europas svar på Grand Canyon, verdens næststørste kløft. Montenegro er samtidig et billigt land at holde ferie i, hvis man søger en billig badeferie. De mange badestrande er nogle af de bedste i Europa. Der er mange muligheder for sport såsom paragliding, vandski, cykelture og rafting. Naturen omkring bjergene ligger op til nogle fantastiske vandreture. Klostre bygget ind i lodrette bjergskråninger, byer med utrolig kulturarv med vidunderlig udsigt med Adriaterhavskysten i baggrunden. Fra kystbyen Tivat, som byder på nogle af de kønneste bugter i verden er der under 2 timers kørsel til hovedstaden og den største by Podgorica.

  Kørselsregler og tankstationer

  Der gælder mange af de samme kørselsregler i Montenegro, som der gør i Danmark. Reglerne om vigepligt er de samme, sikkerhedsselen skal være spændt ved kørsel, kørelyset skal være tændt under kørslen og man må ikke køre og snakke i håndholdt telefon. Promillegrænsen ligger på 0,3 og det anbefales derfor kraftigt, at man ikke køre bil efter man har indtaget nogen form for alkohol. Som straf kan man få frataget kørekortet og i værste fald komme i fængsel. Bøder kan blive udstedes på stedet, men politiet har ingen ret til at opkræve kontant betaling. Tankstationer finder man for det meste langs de større veje og i større byer.

  Parkering

  I Montenegro benytter man ikke billetautomater til parkering, men man betaler i stedet direkte til en parkeringsvagt. Parkeringspladserne er ofte overvåget.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Montenegro, er du velkommen til at besøge vores færdselsregels guide her.

  Vejafgifter

  Montenegro har ingen betalingsveje og der findes heller ingen motorveje i landet. Det eneste man skal betale for er den 4 km lange Sozina tunnel mellem Podgorica og Adriaterhavet (2,5 EUR).

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Montenegro skal man være mindst 21 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr.

  Valuta

  Selvom Montenegro ikke er med i EU, så har de stadig Euro (EUR) som valuta. 1 EUR svare til ca. 7,5 dansk krone. Internationale kreditkort som VISA, Mastercard og American Express accepteres i de fleste forretninger og restauranter. Det anbefales, at man medbringer nogle Euro i kontanter til sin rejse.

  Tidsforskel

  Montenegro ligger i samme tidszone som Danmark.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Montenegro er den samme som i Danmark, 230 Volt , 50 Hz. Det er en god idé at medbrnge en adapter, da stikkontakterne kan variere, men som udgangspunkt er det de samme som i Danmark.

  Pas og ambassade information

  Når man indrejser til Montenegro, så skal man sørge for at registrere sig hos det lokale politi senest 12 timer efter ankomst, hvis man ikke bor på hotel. Danmark har ingen ambassade i Montenegro, kun et generalkonsulat i hovedstaden Podgorica.
  Skulle man få brug for den danske ambassade, så skal man henvende sig til ambassaden i Beograd i Serbien. Ambassaden har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Beograd, Serbien
  Neznanog Junaka 9 A
  11040
  Belgrade, Serbia
  Tlf: +381 11 36 79 500
  Email: begamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation i Montenegro