Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I MONTENEGRO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Montenegro

  Montenegro er en republik placeret Balkanhalvøen mellem Albanien, Serbien, Kroation og Bosnien. En rejse til Montenegro byder på oplevelser for hele familien, da der både tilbydes vandsportsaktiviteter ved kystbyerne, smukke naturoplevelser og en spændende kultur. Denne perle er en oplevelse værd, og kan bedst udforskes ved hjælp af en bil. Læs vores guide om de køretøjer du kan leje i Montenegro, hvis du skulle være i tvivl!

  Hvorfor leje en minibil i Montenegro?

  Lej bil i miniklassenTag dig tid til at køre langs kysten i Montenegro med en minibil. Biler i miniklassen er de billigste og er meget brændstofeffektive, hvilket gør det muligt at begrænse rejseudgifterne på transportområdet. Derudover er det forholdsvis nemt at manøvrere og parkere en bil af denne størrelse i turistområder eller i overfyldte bycentre.
  Populære modeller i miniklassen: Chevrolet Spark, Renault Twingo og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Montenegro?

  Lej bil i økonomiklassenLej en økonomibil i Montenegro og oplev de charmerende landskaber og den smukke hovedstad Podgorica. Biler i økonomiklassen er meget brændstofeffektive, og du kan drage fordel af de ubegrænsede antal kilometer, så du kan opleve lige nøjagtigt hvad du har lyst til under dit ophold. Med plads til 4 passagerer kombineret med kørekomfort, er det ikke underligt at mange rejsende vælger denne mulighed, når de rejser til Montenegro.
  Populære modeller i økonomiklassen: Dacia Sandero, Citroen C3 eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Montenegro?

  Lej bil i kompaktklassenEn kompakt biludlejning i Montenegro er et smart kompromis. Dette giver dig større mobilitet i Balkanområdet, samtidig med at der opretholdes et begrænset brændstofforbrug. Det er nemt at besøge de omkringliggende lande i dit eget tempo. Med plads til din bagage kan køretøjer i kompaktklassen være udstyret med 2 eller 4 døre. Uanset dine planer vil en kompaktbil være din allierede under dit ophold.
  Populære modeller i kompaktklassen: Citroen C4, Opel Astra, Renault Megane eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Montenegro?

  Lej bil i mellemklassenBetragtet som den mest alsidige køretøjskategori, er en biludlejning i mellemklassen i Montenegro det mest praktiske valg. Nyd mere plads i kabinen, mere rummelighed i bagagerummet, en pæn og komfortabel indretning og et brændstofsforbrug kun en smule højere end i den kompakte kategori. Auto Europe tilbyder et bredt udvalg af modeller, der er perfekte til alle typer af ture.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Renault Fluence, Mazda 3, Renault Scenic eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en SUV i Montenegro?

  Lej en SUVNår vi tager på en rejse for at opdage et nyt land, søger vi oftest efter eventyr snarere end afslapning. Auto Europe kan hjælpe dig med en SUV udlejning. Designet til at rumme 5 personer plus deres bagage, og udstyret med 4-hjulstræk er leje af en SUV den perfekte mulighed for en uforglemmelig biltur i Montenegro.
  Populære modeller i SUV klassen: Chevy Captiva, Skoda Yeti, Dacia Duster og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Montenegro?

  Lej en van/minibusEr I mere end 5 rejsende afsted? Intet problem! Auto Europe tilbyder også minibusser som kan rumme op til 9 personer til uovertrufne priser. Dette er en super fordelagtig løsning både når det gælder økonomien men også fællesskabet. Ved at leje en minibus slipper man for dobbelt omkostninger i form af leje, forsikring samt brændstof.
  Populære modeller i van klassen: Renault Traffic, Ford Transit og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.