Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I MONTENEGRO

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Montenegro

  Lej en bil i det naturskønne, og for mange undervurderede land Montenegro, og få oplevelser for livet. Landet er et charmerende lille sydeuropæisk land med gode strande, betagende bjerge og strømmende floder. Landet er, i modsætning til mange andre sydeuropæiske lande ikke overrendt med turister, hvilket bl.a. gør at prisniveauet ligger under, hvad man normalt kan forvente af turist steder.
  Med billeje i hovedstaden Podgorica er du både tæt på bjergene i den nordlige del af landet, der byder på fremragende skisportssteder, samt havne- og turistbyer langs Adriaterhavskysten i vest. Er du mere til kulturelle oplevelser, eller ønsker du blot en blandet ferie med forskelligt indhold er der masser at se i Podgorica. Byen er byggemæssigt og kulturelt præget af landets historie, med et rigt udvalg af forskellige seværdigheder.

  Generel information

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år kan risikere at skulle betale et ekstra gebyr lokalt. Ved nogle forhandlere er maksimumsalderen for billeje 70 år. Sikkerhedssele er lovpligtigt.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Montenegro er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 80 km/t

  Vejregler
  Ved biludlejning i Montenegro kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Det er forbudt at snakke i mobiltelefon mens man kører, medmindre denne er tilsluttet et håndfrit system.

  Tankstationer
  Der er generelt et godt udvalg af tankstationer i Montenegro, og de fleste har åbent fra 08.00 - 20.00

  Afgifter
  Der er ingen betalings i Montenegro.

  Parkering
  Parkering er let i Montenegro. I centrum af de store byer er der som regel afmærkede parkeringsområder, og det er tydeligt skiltet, hvilke regler der er gældende.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Envejslejer er tilladt i Montenegro, oftest med gebyr. Internationale envejslejer er også tilgængelige mod gebyrer.