Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I ALBANIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Albanien

  Generel information
  I dette bjergfyldte land kan man være sikker på, at opleve nogle fantastiske udsigter imens man kører rundt. Mange mennesker tror den dag i dag, at Albanien stadig er et meget uroligt land, med mange konflikter og kampe. Sandheden er dog en helt anden. Albanien er, turistmæssigt, et meget urørt land, hvilket betyder at det er et enormt billigt land at rejse i, samtidig med at vandet er noget af Europas reneste. Dette betyder fantastisk flotte sandstrande.

  Krav
  For at booke biludlejning i Albanien skal man minimum være 23 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Det er nødvendigt med et internationalt kørekort for at køre i Albanien.
  Sikkerhedsseler er lovpligtige. Dette er barnesæder ikke, men anbefales alligevel.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Albanien er mere vejledende, end egentlig reglementære. Det anbefales at køre 40 km/t i byerne, og man kan godt køre 60-80 km/t på større veje. Dog skal man være meget opmærksom, og forsigtig, da mange albanske veje er under restaurering og er hullede.

  Trafikregler
  I Albanien kører man i højre side af vejen, og overhaler kun venstre om. Ved kørsel i Albanien er det vigtigt altid at have forsikrings- og registreringspapirer med sig. Det er ikke tilladt at snakke i mobiltelefon, mens man kører bil, med mindre denne er tilsluttet håndfrit udstyr.

  Brændstof
  Tankstationer er normalt åbne fra 08-20 i de større byer.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Albanien. Dog kan der opkræves indrejsegebyr (ca 10 euro) ved indrejse i landet.

  Parkering
  Parkeringsmulighederne er generelt svære med car rental i Albanien, men et godt råd er altid at spørge lokalbefolkningen. De er meget venlige og hjælpsomme.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje. Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Kontakt venligst vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 for at høre mere herom.