Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SLOVENIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Slovenien – Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er en international biludlejningsformidler. Med over 60 års erfaring kan vi tilbyde vores kunder alt det bedste inden for biludlejning. Med over 24.000 stationer i over 180 lande kan vi altid finde en lejebil til din ønskede destination. Lad os ordne papirarbejdet, så du kan bruge din ferie på at slappe af. Bestil nemt hjemmefra og vi gør alt klar, så du nemt kan afhente din lejebil ved din ønskede destination. Vi samarbejder med alle de bedste og mest pålidelige lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden og er altid klar til at finde det bedste tilbud til dig. Grundet vores mange leverandører tilbyder vi et stort udvalg af køretøjer lige fra to-persons mini til 9-persons Van samt luksusbiler, hvis du nyde ferien med stil. I Slovenien tilbyder vi bl.a. billeje i hovedstaden Ljubljana og Maribor mod øst. Glem alt om at være afhængig af bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en udlejningsbil fra Auto Europe. Bestil i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!

  Få mest ud af din billeje

  Syd for Østrig og med grænse mod Italien og Adriaterhavet,finder du det tidligere Juguslaviske land Slovenien. Ved ankomst får man hurtigt indtryk af, at Slovenien mere minder om de alpine nabolande Østrig og Italien end de tidligere Juguslaviske naboer. Skovklædte bjerge med glasklare søer samt chalet-stil huse med udsigt over de vidtstrækte landskaber. Landskabet er friskt og naturlig og befolkningen er ægte og gæstfrie. Hovedstaden Ljubljana er en velhavende og smuk universitetsby, hvilket giver et begageligt ungt og moderne flair blandt de velbevarede historiske byhuse. Ljubljana flod løber gennem byen og bringer frisk luft til de utallige strandpromenader, cafeer og små forretninger langs floden. Du kan selvfølgelig afhente din lejebil direkte i lufthavnen. Alt er muligt i Slovenien, men det hele bliver noget nemmere, hvis man arrangerer en biludlejning i Slovenien. Under aftale med Auto Europe kan du også tage din lejebil med ind i Kroatien.

  Kørselsregler og tankstationer

  • Der gælder som udgangspunkt de samme færdselsregler i Slovenien, som der går i resten af Europa.
  • Ved eventuelle fartbøder eller trafikforseelser afregner man med politiet i den lokale valuta på stedet.
  • Det er obligatorisk at køre med sikkerhedssele og brugen af mobiltelefon under kørslen er ikke tilladt.
  • Billister skal benytte en reflekterende sikkerhedsvest, hvis de undervejs forlader bilen i tilfælde af ulykke uden for bymæssig bebyggelse.
  • I Slovenien er den tilladte alkoholpromille på 0,5.
  • Tankstationer ligger ofte omkring motorveje og grænserne og har for det meste døgnåbent. Andre tankstationer har åbent mellem 8-20 alle dage.

  Parkering
  Parkering i Slovenien er tilladt på veje, hvor dette er markeret. Som regel skal man betale for det antal tid man holder via en parkeringsautomat. Der findes også en del parkeringsgarager, hvilket giver ekstra sikkerhed og anbefales, hvis man ønsker at parkere bilen natten over. Om søndagen er parkering gratis.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Slovenien, er du velkommen til at besøge vores guide her.

  Vejafgifter

  I Slovenien skal man betale vejafgift for at køre på motorveje samt motortrafikveje. Man skal derfor anskaffe sig et motorvejsmærkat/vignette, som kan købes på alle tankstationer, ved grænserne og på posthuse. Skulle man blive stoppet uden vignette, så koster bøden mellem 300-800 EUR. Man skal betale vejafgift for at køre i Karawanken tunnellen mellem Østrig og Slovenien på strækningnen mellem St. Jakob og Jesenice.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Slovenien skal du være mindst 18 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 70 år.

  Valuta

  Slovenien blev medlem af EU i 2004 og har euroen som valuta. Internationale kreditkort såsom VISA, Mastercard og American Express kan benyttes i butikker og hæveautomater.

  Tidsforskel

  Slovenien ligger i samme tidszone som Danmark og følger samme tider for sommer og vintertid.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Slovenien er 230 Volt , 50 Hz, som i Danmark. De Slovenske stikkontakter passer til C og F stik, som vi også bruger i Danmark, så man behøver derfor ingen adapter.

  Pas og ambassade information

  Da Slovenien er medlem af EU kan danske statsborgere rejse frit til til landet med et gyldigt pas. Danmark har ingen ambassade i Slovenien. Danmarks ambassadør i Wien er akkrediteret i Ljubljana.

  Den danske ambassade i Wien, Østrig
  Führichgasse 6A-1010 Wien
  Tlf: +43 1 512 79 04
  Email: cbramb@um.dk