Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I SLOVENIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Slovenien

  Slovenien er kendt som et af de smukkeste centraleuropæiske lande med betagende natur. Slovenske alper, søer samt grotter tiltrækker flere og flere turister hvert år. Som et relativt lille og kompakt land er Slovenien ideel til weekendture eller en kortere ferie. Du er kommet til det rette sted, hvis du planlægger din ferie. Auto Europe kan tilbyde dig de bedste biludlejningstilbud for Slovenien. Nedenfor er vores flådeguide for de køretøjer, der er til rådighed i Slovenien.

  Hvorfor leje en minibil i Slovenien?

  Lej bil i miniklassenMinibiler er perfekte til korte ture og kørsel mellem byer og landsbyer i Slovenien. Hvis du ikke planlægger en lang køretur og kun transporterer meget lidt bagage, skal du gå efter en minibil, da denne kategori normalt er den billigste. Lejeprisen er forholdsvis lav, og bilernes små, men kraftfulde motorer er også ret brændstofeffektive.
  Populære modeller i miniklassen: Volkswagen Up, Renault Twingo, Peugeot 107, Chevrolet Spark og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Slovenien?

  Lej bil i økonomiklassenDen næste biludlejningskategori er økonomi, hvor biler er lidt større end Minis, men stadig nemme at manøvrere og billige at køre. Hvis du rejser med begrænset bagage og ikke kræver rigelig benplads eller lagerplads, kan økonomibiler være det rigtige valg for dig. Gennemse vores bookingmotorresultater for at tjekke de tilgængelige biler. økonomikategorien.
  Populære modeller i økonomiklassen: Opel Corsa, Renault Clio, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Fiat Grande Punto eller lignende modeller.

  Hvorfor leje en kompakt i Slovenien?

  Lej bil i kompaktklassenKør ud i bjergene og udforsk de slovenske søer, gamle slotte og fæstninger med en praktisk kompaktbil fra Auto Europe. Da denne bilkategori indeholder et stort antal forskellige bilmærker og modeller, vil du helt sikkert finde et passende køretøj til dit kommende eventyr.
  Populære modeller i kompaktklassen: Renault Megane, Volkswagen Golf, Peugeot 310, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Opel Astra eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Slovenien?

  Lej bil i mellemklassenBiludlejning i mellemklassen er den idelle blanding mellem pris og komfort, men samtidig også et af vores kunders foretrukne valg for Centraleuropa. Bilerne er alsidige og giver stor værdi for pengene. Biler i denne kategori er gode til par og småfamilier, som rejser rundt i Slovenien. De er komfortable og pålidelige køretøjer, og der tilbydes af mange af vores samarbejdspartnere.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: VW Passat, Ford C-Max, VW Touran (5+2 passagerer), Audi A3 Sportback eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Slovenien?

  Lej bil i familieklassenEt seperat bagagerum, ekstra benplads og slankt design beskriver bedst vores biler i familiekategorien. Familiebilerne har masser af plads til passagerer sammen med deres bagage. De er komfortable og rummelige nok til at rumme op til fem personer med to eller tre kufferter. Dette er et vidunderligt alternativ til ofte dyre taxier, busser og tog, hvor transportnettet ikke altid dækker alle de smukke steder i Slovenien.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3 Series, Mercedes C-Klasse, Volvo S70 og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Slovenien?

  Lej en luksusbilLuksusbiler behøver ingen særlig introduktion, da de er et løfte om komfort og stil. Disse biler er produceret af førsteklasses bilmærker. Vi har flere muligheder at vælge imellem i Slovenien. Hver af dem vil tilføje et strejf af glamour til din ferieoplevelse.
  Populære biler i luksusklassen: Mercedes C-Klasse, Volkswagen Multivan og andet.

  Hvorfor leje en SUV i Slovenien

  Lej en SUVSUV'er er fantastiske til udfordrende terræn og veje. De er faste, stabile og pålidelige køretøjer, der tager dig sikkert rundt i det slovenske alpine område. Interesserede skiløbere og snowboardere kan drage fordel af at bestille ekstra tagholdere, så de passer til vinterudstyret. Lad skiferien begynde med en robust SUV! Disse køretøjer er også meget populære om sommeren på grund af deres fantastiske funktioner og rummelige interiør.
  Populære modeller i SUV klassen: Opel Mokka, Audi Q5 Quattro, Audi Q3 og andre modeller.

  Hvorfor leje en van/minibus i Slovenien

  Lej en van/minibusVan/minibusleje er en fantastisk måde at rejse med en større gruppe på, da de kan rumme op til tolv personer. Overvej en minibus i Slovenien som kan holde din gruppe sammen. Det gør ikke kun oplevelsen mere sjov og praktisk, men det er også en billigere måde at rejse i en udlejningsbil på.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro, Volkswagen Sharan og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.