Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BOSNIEN HERCEGOVINA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bosnien-Hercegovina til de bedste priser

  Auto Europe har over 60 års erfaring som international biludlejningsformidler og er altid klar til at hjælpe med den mest optimale biludlejning. Uanset hvor du ønsker at tilbringe din ferie eller hvor din forretningsrejse går hen, så kan vi finde en lejebil der opfylder dine behov. Vi tilbyder den mest optimale biludlejning på 24.000 stationer i over 180 lande. Bestil hurtigt og nemt hjemmefra og vi sørger for resten, så du nemt kan afhente din lejebil ved din destination. Vi samarbejder med alle de bedste og mest anerkendte lokale og internationale biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket gør at vi altid kan give dig det billigste tilbud på markedet. Grundet vores mange leverandører tilbyder vi altid et stort udvalg af køretøjer til alle formål. I Bosnien Hercegovina tilbyder vi bl.a. biludlejning i hovedstaden Sarajevo, hvor man kan leje bil direkte fra lufthavnen. Vær ikke afhængige af bus- og togtider. Nyd din ferie i dit eget tempo med en lejebil fra Auto Europe. Bestil i dag - vi har gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning!!

  Få mest ud af din billeje

  Bosnien Hercegovina er en tidligere republik i Jugoslavien og grænser op til Kroatien i vest og Montenegro og Serbien i øst. Landet har været igennem nogle barske år bl.a. med borgerkrigen fra 1992-1995 efter EU-landenes anerkendelse af Bosnien-Hercegovina som uafhængig stat. Alligevel er landet i dag et interessant besøg værd, som bl.a. byder på en spændende men barsk historie.Med en biludlejning i Bosnien Hercegovina kan man opleve landet på egen hånd. Oplev Sarajevo, byen der huser mange religioner og har en masse kulturelt og historisk at byde på. Skudhuller i murene i byen viser den barske fortid, men byen har rejst sig flot efter borgerkrigen. Der er massere at kigge på i og omkring Sarajevo, hvilket gør det nemmere med en lejebil. Ønsker man at tage et smut til Kroatien, Serbien eller Montenegro, så kan man også dette efter aftale med Auto Europe.

  Kørselsregler og tankstationer

  Bosnien Hercegovina er et fattigt land og der kan derfor forekomme tyveri i nogle områder. Vær derfor opmærksom på, aldrig at efterlade personlige ting eller værdi i bilen. I Bosnien samt i nabolandene er der hyppigt fartkontrol og det anbefales derfor kraftigt, at man altid overholder fartgrænserne. Vejforholdene uden for byerne kan være i dårlig stand og generelt er der manglende belysning efter mørkets frembrud. Promillegrænsen er 0,3. Det anbefales derfor at man ikke køre bil efter at have indtaget alkohol. Tankstationer i Bosnien har typist åbent fra 8.00 - 20.00.

  Parkering
  Parkering er muligt på parkeringspladser i specielt byer som Sarajevo og Banja Luka. Udover det er der gode parkeringsmuligheder, men det anbefales at parkere, hvor der er skiltet med parkering.

  For flere tips om at køre din udlejningsbil i Bosnien, er du velkommen til at besøge vores kørselsinformations guide her.

  Vejafgifter

  Der findes en række betalingsveje i Bosnien. Der kan betales med Konvertibilna mark og nogle steder med kreditkort. Det anbefales derfor, at man altid har småmønter og små sedler på sig.

  Aldersgrænse

  For at leje en bil i Albanien skal man være mindst 18 år gammel (alder kan variere fra bilkategori og udlejningsfirma) og have haft sit danske kørekort i mindst et år. Bilister under 25 kan blive påkrævet et ekstre ung chauffør gebyr. Ved nogle udlejningsfirmaer er den maksimale aldersbegrænsning 70 år. Børn under 12 år må ikke sidde på forsædet.

  Valuta

  I Bosnien Hercegovina benytter man Konvertibilna mark (BAM) som valuta. 1 konvertibilna mark svarer til ca. 3,80 kr. Internationale kreditkort som VISA og Mastercard accepteres de fleste steder. Det anbefales at man medbringer et beløb i EUR, som efterfølgende kan veksles lokalt. Benyt kun banker eller officielt udseende vekselstande på bosnisk "mjenjanica". Disse banker findes i Sarajevo og få større byer.

  Tidsforskel

  Bosnien er i den samme tidszone som Danmark både i sommer og vintermånederne.

  Elektricitet

  Den elektriske spænding i Bosnien er den samme som i Danmark, 230 Volt , 50 Hz. Det er en god idé at medbrnge en adapter, da stikkontakterne kan variere, men som udgangspunkt er det de samme som i Danmark.

  Pas og ambassade information

  Man kan rejse til Bosnien uden visum. Man skal medbringe et gyldigt pas, Danmark har ingen ambassade i Bosnien-Hercegovina. Hvis man skulle få brug for den danske ambassade, skal man kontakte ambassaden i Serbien. Den ligger i Belgrad og har følgende kontaktoplysninger:

  Den danske ambassade i Belgrad, Serbien
  Neznanog Junaka 9 A
  11040 Belgrade
  Tlf: +381 11 36 79 500
  Email: begamb@um.dk

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Sarajevo International Airport