Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  MULIGHEDER FOR BILLEJE I BOSNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsflåde i Bosnien

  Drømmer du om at tage på en rejse for at opdage Bosnien? Vi råder dig til at besøge Sarajevo, hovedstaden eller Neum, badebyen ved Adriaterhavet. Og så anbefaler vi at leje en bil fra Auto Europe, for at få det maksimale ud af landets mange attraktioner! For at vælge den type køretøj du har brug for, har vi opstillet en liste, der viser de kategorier, der er tilgængelige for rejser i Bosnien.

  Hvorfor leje en minibil i Bosnien?

  Lej bil i miniklassenModellerne i minikategorien er perfekte til alle rejsende på udkig efter en byferie. Bilerne kan ikke rumme mere end to stykker håndbagage og to passagerer, så det er klart ideelt at leje en minibil, hvis du planlægger en kort rute, og hvis du bliver på asfaltvejene i byen. Modellerne i kategorien drager fordel af de mest attraktive priser.
  Populære modeller i miniklassen: Kia Picanto, Ford KA og andre modeller.

  Hvorfor leje en økonomibil i Bosnien?

  Lej bil i økonomiklassenEr I tre rejsende afsted eller vil I bare gerne have lidt mere komfort, kan I overveje at leje en bil i den økonomiske kategori. Tilbyder mere plads, både i kabinen og i bagagerummet og så tilbyder økonomibilerne i denne kategori stadig super lave og fordelagtige priser.
  Populære modeller i økonomiklassen: Skoda Fabia, Dacia Sendero, Volkswagen Polo, Skoda Fabia Break, Opel Corsa, Chevy Aveo.

  Hvorfor leje en kompakt i Bosnien?

  Lej bil i kompaktklassenBilerne der udgør den kompakte kategori, er mere komfortable og lidt større end dem i de foregående kategorier. Du vil være i stand til at parkere let i byen og tage på små udflugter på landet. Du vil selvfølgelig drage fordel af de mest attraktive udlejningspriser på markedet med en kompaktbil.
  Populære modeller i kompaktklassen: Hyundai i30, Kia Ceed, Renault Megane, Volkswagen Golf, Citroën C4, Opel Astra, Ford Focus Estate..

  Hvorfor leje en mellemklasse bil i Bosnien?

  Lej bil i mellemklassenHvis du ønsker at udforske flere regioner i Bosnien, er det ideelt at henvise dig til en biludlejning i mellemklassen som et minimum. Modellerne i kategorien er et meget godt kompromis mellem komfort og en yderst rummelig kabine samt lejeprisen, som forbliver rimelig.
  Populære bilmodeller i mellemklassen: Chevy Cruze, Renault Fluence, Fiat Croma, Skoda Octavia eller lignende køretøjer.

  Hvorfor leje en familiebil i Bosnien?

  Lej bil i familieklassenHvis du planlægger en biltur i kunstreglerne, med masser af ruter for at se maksimalt landet, kan du tage en biludlejning. At kunne rumme to til fem passagerer komfortabelt, du kan bruge bagagerummet med to store bagage og to håndbagage. Modellerne foreslået i kategorien er moderne og meget behagelige at køre. Denne biltype er fantastisk god til familier, hvilket navnet også afspejler.
  Populære bilmodeller i familieklassen: Volkswagen Passat, Skoda Octavia og andre.

  Hvorfor leje en luksusbil i Bosnien?

  Lej en luksusbilAt have det sjovt med en luksus biludlejning i Bosnien er den bedste måde at gøre dit ophold unikt på. Nyd den nyeste teknologi i kabinen og det ultramoderne design. Ved at leje en luksusbil med Auto Europe, er du sikker på, endnu en gang at bestille til den bedste pris med Auto Europe.
  Populære biler i luksusklassen: Audi Q7.

  Hvorfor leje en SUV i Bosnien?

  Lej en SUVHvis du vil besøge de dinariske alper under dit ophold i Bosnien, er det tilrådeligt at vælge en SUV som udlejningsbil. Faktisk vil du være komfortabel under hele turen i dette type robuste køretøj. Hvis du rejser med sportsudstyr, er det endnu en grund til at vælge en SUV.
  Populære modeller i SUV klassen: Dacia Duster, Toyota RAV 4.

  Hvorfor leje en van/minibus i Bosnien?

  Lej en van/minibusHvis du vil leje en van/minibus i Bosnien, er det selvfølgelig også helt muligt. Generelt udlejes minibusser til grupper (venner, forretningsrejser) eller til store familier som er mere end fem rejsende. Det er altid mere behageligt og underholdende at kunne forblive på køreturene sammen, i stedet for i to separate køretøjer. Det er også en billigere løsning end at skulle leje to mindre biler.
  Populære modeller i van klassen: Opel Vivaro, Renault Traffic og andre modeller.
  For at finde den perfekte bil til din rejse, skal du blot foretage en hurtig søgning via bookingmaskinen øverst på denne side. Kan du ikke finde præcis, hvad du leder efter? Ring til Auto Europes udlejningsspecialister på +45 78 75 53 06, 7 dage om ugen, og så hjælper vi dig glædeligt.