Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SERBIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Serbien – Garanti for de bedste priser

  Som international biludlejningsformidler med 60 års erfaring tilbyder Auto Europe biler på destinationer over hele verden. Med over 24.000 afhentningssteder, har det aldrig været lettere, at leje bil til kør-selv-ferien. Vi sætter en ære i vores gode kundeservice, samt vores evne til at garantere de laveste priser i branchen. Auto Europe kan hjælpe med en biludlejning i Serbien, som opfylder alle de behov man skulle have. Ring til os på vores telefonnummer +45 78 75 53 06 og vores reservationsafdeling sidder klar til at hjælpe. Bestil i god tid, der er gratis afbestilling op til 48 timer før afhentning! Du er selvfølgelig sikret de bedste priser med vores prisgaranti og telefoner er døgnåbne alle dage.

  Serbien ligger i midten af det tidligere Juguslavien og landet har oplevet en stor omvæltning de seneste to årtier. Serbien ligger stadig uden for de fleste turisters komfortzone, men efter afskeden med Slobodan Milosevic er landet en demokratisk nation, der ønsker medlemskab af EU. Landet er i dag et gæstfrit og sikkert sted at besøge. Der er gode muligheder for at komme på oplevelsesture, når man tager på kør-selv-ferie til Serbien. Oplev fx den smukke hovedstad Beograd, som med sin belliggenhed i hjertet af Serbien er et godt udgangspunkt for at begynde sin rejse. Serbien er opdelt geografisk i to områder. I den nordlige del af landet er der typisk meget fladt, med storelandbrugsmarker. Tager man sydpå, så vil man opleve et mere varieret landskab med bjerge og store skove.

  Kørselsregler og tankstationer

  Herunder finder du general information om kørsel i Serbien:

  • Politiet kan ikke opkræve bøder på stedet. Bøder skal betales via bank eller postkontor.
  • Det er påkrævet, at man benytter seler på for- og bagsæde. Børn under tre år må kun sidde på forsædet, hvis de sidder i en bagudvendt autostol og airbag'en skal være slået fra. Børn fra 3-12 må ikke sidde på forsædet.
  • Promillegrænsen i Serbien er 0,3 for normale bilister. Har man fået sit kørekort inden for de sidste år, så er grænsen 0,0 promille.
  • Kører man med en promille på over 0,3, risikerer man først og fremmest møde og fratagelse af kørekortet. Man kan derudover risikere fængselsstraf, hvilket også gælder turister. Så har du fået en øl, så lad bilen stå.
  • Håndholdt mobil er forbudt at benytte under al kørsel.
  • Man skal som minimum køre med nærlyset tændt døgnet rundt.

  Tankstationer er tilgængelige ved byområder og større veje. Tænk dog over benzinforbruget, hvis du kører væk fra byerne. Her kan der være stor afstand til den næste tankstation. Normalt har de åbentfra 08 til 18 fra mandag til fredag. I byerne er har de fleste tankstationer også åbent i weekenden.

  Parkering

  Parkering i Serbien foregår i parkeringszoner. Der er betalingsparkering mandag til fredag fra 07 - 21og lørdag fra 07 -14. Søndag er gratis. I en rød zone er parkering tilladt i op til 1 time, i en gul op til 2 timer, og i en grøn op til 3 timer.

  For mere information om, at køre din lejebil i Serbien, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  I Serbien skal man betale vejafgift, når man køre på motorvejen. Denne afgift kan betales kontant i Dinar eller euro. Kort som Visa, Mastercard, Maestro eller American Express kan også benyttes.

  Aldersvilkår

  Aldersgrænsen for at køre bil i Serbien er 21 år. Dette kan dog variere fra firma og bilkategori. Bilister under 25 kan blvie påkrævet et ekstra ung-chauffør-gebyr for uerfarenhed, når man lejer bil. Dette betales lokalt.

  Valuta

  Den officielle valuta for Serbien er dinaren, mens der i Montenegro benyttes euroen. Benyt kun banker eller officielt udseende vekselsstande, som på serbisk hedder "Menjacnica". Der er finde muligheder for, at benytte kreditkort i både Serbien og Montenegro.

  Tidsforskel

  Serbien befinder sig I samme tidszone som Danmark (GMT+1) og benytter samme periode for sommertid.

  Elektricitet

  Den elektriske strøm i Serbien leveres med 220 Volt, det samme som i Danmark. Polske stik passer til almindelige danske elektriske apparater med 2 "ben". Medbring evt. omformer til jordstik.

  Pas og ambassade information

  Som dansk statsborger kan man opholde sig i Serbien i op til 90 dage uden visum. Man skal dog medbringe sit pas, som skal være gyldigt i opholdsperioden. Opholdsstedet man bor på skal registreres hos de lokale myndigheder, med undtagelse af hotel. Bor man ved nogen privat, skal man kontakte den lokale politistation ledsaget af husets ejer.
  Har man behov for hjælp fra den danske ambassade i Serbien, så ligger den i Beograd og har følgende kontaktoplysninger.

  Den danske ambassade i Serbien
  Neznanog Junaka 9 A
  11040 Belgrade
  Tlf: +381 11 36 79 500
  Email: begamb@um.dk

  Nyttige links

  Turistinformation Serbien