Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I SERBIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Serbien

  Generel information
  Serbien er geografisk opdelt i to områder. I den nordlige del af landet er der helt fladt, og landbrugsmarker strækker sig så langt øjet rækker. Den sydlige del er præget af bjerge og store skove. Vær opmærksom på brændstofniveauet, da der er få tankstationer udenfor de større byer.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Serbien er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Serbien kører man i højre side, og overhaler venstre om. Sporvogne har altid førsteret, så vis hensyn.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 08-18 fra mandag til fredag. I byerne er de fleste tankstationer også åbne i weekenden.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Serbien.

  Parkering
  Parkering i Serbien foregår i parkeringszoner. Der er betalingsparkering mandag til fredag fra 07-21, og lørdag fra 07-14. Søndag er gratis. I en rød zone er parkering tilladt i op til 1 time, i en gul op til 2 timer, og i en grøn op til 3 timer.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Ved billeje i Serbien kan forsikringer varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer.De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige og gratis mellem Beograd, Kraljevo, Nis og Novi Sad. Internationale envejslejer er for tiden ikke tilladt.