Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BEOGRAD

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Beograd til de bedste priser

  Navnet Beograd er afledt af ordene Beo og Grad og betyder noget som White City. Som hovedstad i Serbien og centrum af landet er Beograd en af de vigtigste byer på Balkan. Med din biludlejning i Beograd og sammen med Auto Europe kan man frit udforske byen i eget tempo. Regionerne er også meget nemmere at køre igennem, hvis du rejser med en udlejningsbil. I Beograd er der mange attraktioner, såsom Beograd fæstning, der har eksisteret siden det første århundrede e.Kr. Den er altid blevet genopbygget ved forfald. Katedralen i Saint Sava er også et besøg værd. Shop på den populære Knez Mihailova gade eller se den smukke solnedgang fra Belgrad Fortress. Oplev den kulturelle stemning på Republic Square og udforsk det nationale teater og museum. Alt er muligt Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Beograd du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Beograd er forbundet med den paneuropæiske hovedvejskorridor X. Desuden er den serbiske hovedstad krydset af en motorvej i sydlig retning. Byen er med mange store gader. For en hurtig start på din ferie, anbefaler vi at afhente din billeje i Beograd direkte i lufthavnen.

  Når du har afhentet din udlejningsbil hos en af de mange firmaer, skal du herefter gør dig opmærksom på trafiksituationen og parkeringsfaciliteterne. Som normalt i storbyer er trafikken særdeles langsom om morgenen og om aftenen. Så derfor bør du altid planlægge i god tid og undgå, at køre i storbyen i myldretiden. Husk, hvis man ønsker at køre til et andet land som fx Bulgarien, bør man være på forkant med de lokale færdselsregler.Der er tre parkeringszoner i Beograd. I den røde zone kan du parkere i højst en time og det faste beløb er 37,50 dinarer (ca. 0,40 EUR). Den gule zone kan bruges i maksimalt to timer, omkostningerne for hver startet time er 26,50 dinarer (ca. 0,30 EUR). I den grønne zone kan du parkere din bil i op til tre timer. Gebyret er 21,50 dinarer (ca. 0,20 EUR). For at betale kan du bruge følgende muligheder:

  • Parkeringskort (tilgængelig ved kiosker): Du indtaster tidspunktet for parkeringens begyndelse og fastgør kortet på indersiden af forruden.
  • Telefon: Du sender en SMS med nummerpladenummeret til 9111, 9112 eller 9113 (afhængig af parkeringszonen).
  • Parkeringsmaskiner (kun i den røde zone): Salgsautomater til salg af parkeringskort.

  Geografisk information

  Beograd er placeret på Balkanhalvøen og krydses af Donau og Sava. Beograd er opdelt i 17 distrikter: Ukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski Venac, Stari Grad, Vozdovac, Vracar, Zemun, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Obrenovac, Mladenovac, Sopot og Surcin. Byen har et kontinentalt klima med fire årstider. Det er 55 km til Smederevo, 80 km til Sremski Karlovci, 95 km til Novi Sad, 190 km til Subotica, 240 km til Nis, 265 km til Kopaonik, 290 km til Sarajevo (Bosnien), 380 km til Budapest (Ungarn), 395 km til Sofia (Bulgarien), 395 km til Zagreb (Kroatien), 430 km til Podgorica (Montenegro), 520 km til Pristina (Kosovo) og 595 km til Bukarest (Rumænien).

  Beograd Lufthavn

  Nikola Tesla Lufthavn er den største lufthavn i Serbien. Den blev opkaldt efter fysikeren, opfinderen og ingeniøren Nikola Tesla og er hovedpunkt for Air Serbia.

  Nikola Tesla Lufthavn
  Placering: 19 km udenfor Beograd
  Hjemmeside: www.beg.aero
  Telefon: +38 111 209 4000

  Offentlig transport

  Ønsker man at ikke at anvende sin biludlejning fra Beograd, for at køre i centrum af byen, så vil det være helt oplagt at anvende det offentlige transportnetværk, der kan fører dig og din familie sikkert frem.

  Tog
  Beograd Hovedbanegård ligger på Savski trg 2. Andre vigtige banegårde i byen er Zemun, Novi Beograd, Rakovica og Vukov Spomenik.

  Bus
  Busstationen ligger ved Zeleznicka 4. GSP Beograd fører dig rundt i byen og til din ønskede destination.

  Sporvogn
  Virksomheden GSP er ansvarlig for sporvognstrafik. Brugen af dette transportmiddel er en fantastisk måde at udforske det centrale Beograd på.

  Taxi
  Du genkender en licenseret taxa ved bogstaverne TX i slutningen af registreringsnummeret. Du har mulighed for enten at stoppe en taxa direkte på vejen eller reservere på forhånd.

  Nyttige links

  Turistinformation Beograd