Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BUDAPEST

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Budapest – Find din perfekte leje

  Hovedstaden i Ungarn er blændende og historisk og er derfor et besøg værd. Med en biludlejning i Budapest, får man svært ved at beslutte, hvilke attraktioner man vil opleve først. Der er så mange seværdigheder rundt omkring i byen, hvor specielt parlamentsbygningen og Fiskernes Bastion med udsigt over Donau-floden, er et besøg værd. Lad Auto Europe hjælpe med en billeje i Budapest. Vi tilbyder ekspertrådgivning og et omfattende netværk af udlejningsselskaber, så der er biler til enhvers behov. Brug vores online søgemaskine og find det perfekte køretøj, der passer til dig!

  Andre populære destinationer, der kan nås med en billeje er Donau Bend (Danue Bend) eller det tidligere Royale Residens. Det er også muligt at køre til Balatonfoldvar, hvilket er mindre en 1,5 times kørsel fra byen. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Budapest du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Som en stor turistattraktion har byen tendens til at være præget af meget trafik til tider. Derfor er det bedst at undgå myldretiden og at køre korte afstande i bymidten. Parkering kan være svære at finde omkring turistattraktionerne, så det bedste er at parkere længere væk. For at lære mere om kørsel i landet, anbefaler vi at du læser denne guide.

  Parkering

  Der er flere gadeparkeringer i Budapest og nogle er endda gratis efter myldretiden. Derudover er der flere offentlige parkeringshuse spredt over byen. Parkering centralt i byens centrum er forbeholdt beboerne og kræver en særlig tilladelse. Hvis man får fat i en blå parkeringsskive, kan man holde ved banker, turistkontorer, tobaksforretninger og posthuse i de blå zoner. De blå zoner fungerer fra 09:00-18:00 mandag til fredag. Uden for disse timer er det ganske gratis at holde parkeret.

  Geografisk information

  Budapest ligger i den centrale region i Ungarn. Bynavnet stammer fra kombinationen af bynavnene 'Buda' og 'Pest', der begge ligger på hver side af Donau-floden. Foreningen af disse to byer skete tilbage i 1873. Klimaet kan være fugtigt til tider og det anbefales at besøge byen om sommeren, da det er den bedste periode. Byen er den eneste hovedstad i verden, som har varmekilder. Omkring 125 kilder leverer mere end 70 millioner liter vand om dagen. Temperaturerne på nogle af kilderne er helt op til 58 °C og har derfor medicinsk virkning på grund af vigtige indhold af mineraler.

  Budapest lufthavn

  Lufthavnen ligger omkring 25 km sydøst fra centrum. Med en biludlejning i Budapest er det derfor nemt, at komme direkte ind til byen. Lufthavnen er klart den største i landet og tilbyder internationale fly i Europa, men også til Afrika og Mellemøsten. Lufthavnen har omtrent 9 millioner passagere årligt.

  Budapest Airport (BUD)
  Adresse: BUD Nemzetközi Repülotér 1675 Budapest
  Telefon: +36 1 296 7000

  Offentlig transport

  Da det er meget svært at finde offentlige parkeringspladser, er det offentlige transportnetværk heldigvis godt udviklet. Der findes både bus, metro, tog og sporvogne. I den centrale bymidte kan man gå rundt til de forskellige destinationer, men skal man længere væk, anbefales det at bruge offentlig transport. Køber man billet, vil billetten være tilgængelige til alle transportsystemer inden i byen. Der findes mange specielle billettyper tilgængelige til turister og billetten giver typisk også adgang til udvalgte museer og attraktioner. Budapest er en forholdsvis billig by og man kan derfor komme rundt til næsten ingen penge.

  Nyttige links

  Turistinformation Budapest