Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA BUDAPEST LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Budapest Lufthavn – Book og spar

  Oplev "Paris i Østeuropa" med en biludlejning fra Budapest lufthavn. Denne storslåede historiske by kan opleves, så snart akøretøjet er afhentet. Auto Europe tilbyder en fantastisk række biludlejningsfirmaer, der passer til alle rejsendes behov. Samtidig tilbyder vi gratis afbestilling. Bestil i dag og spar på din næste ferie!. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Budapest du kan læse på anmeldingssiden.

  Lufthavns information

  Budapest Airport (BUD)
  Officielt navn: Budapest Ferenc Liszt International Airport.
  Adresse: 1185 Budapest, BUD Nemzetközi Repülotér.
  Flyselskaber: Der er utrolig mange flyselskaber, der tilbyder ruter til lufthavnen. Det mest relevante selskab er dog Norwegian, da de tilbyder direkte afgange fra Københavns Lufthavn. Fra Billund tilbyder flere selskaber ruter til Budapest, dog med en mellemlanding undervejs.

  Terminaler

  Lufthavnen har tre hovedterminaler: 1, 2A og 2B. Det er muligt at rejse mellem terminal 2A og 2B til fods. Terminal 1, der også er den ældste terminal, ligger noget længere væk og er i dag ikke længere i drift. Lufttrafikken til denne terminal var ganske enkelt for lav og for at spare penge, har man rykket al trafik til terminal 2A og 2B.

  Billeje afhentning og aflevering

  Medmindre andet er angivet på din kupon, vil biludlejningsselskaberne befinde sig i ankomsthallen. Visse leverandører har ikke en skranke direkte i lufthavnen, men et nærliggende kontor. Har man valgt et af disse selskaber, vil man blive afhentet i lufthavnen af en respektiv chauffør. I sin voucher vil man finde yderligere informationer omkring dette ved en billeje fra Budapest Lufthavn.

  Åbningstider for kontorerne

  Leverandører Åbningstider
  Avis 08:00 - 21:00
  Budget 08:00 - 20:00
  Hertz 08:00 - 22:00
  Sixt 07:45 - 21:00

  Lufthavns faciliteter

  Budapest Lufthavn har et stort udvalg af barer, caféer, restauranter, butikker, pengeautomater og turistinformationer. Selv en tandlæge er placeret i lufthavnen. Gratis WiFi er tilgængeligt overalt til mobiltelefoner og bærbare computere.

  Transport

  Lufthavnen ligger ca. 22 kilometer fra Budapest centrum. Turen tager ca. 30 minutter i bil. En anden populær feriedestination er Balatonfoldvar, som er mindre end 1.5 times kørsel væk. Har man mod på at opleve Østrig, kan vi anbefale, at man udforsker hovedstaden Wien, som ligger inden for rimelig afstand

  Hvis man afhenter køretøjet fra et kontor i byens centrum, vil busser og toge være tilgængelig fra lufthavnen. Taxaerne holder også parat foran terminalbygningen.

  Parkering

  Et parkeringsgebyr er gældende for, at holde parkeret i lufthavnen. Prisen afhænger af opholdets varighed. En smart detalje er, at man kan forudbestille sit ophold på deres officielle hjemmeside. Parkering i Budapest er ligesom alle andre storbyer. Det kan være svært at finde ledige pladser omkring turistattraktioner samt i myldretiden. Husk også at blive bekendt med de lokale love og færdselsregler, hvis du anvender en biludlejning fra Budapest Lufthavn.

  Nyttige links

  Budapest Lufthavn