Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BUDAPEST BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Budapest

  Ungarns hovedstad Budapest består faktisk af 3 samlede byer med Buda og Óbuda på Donaus vestbred og Pest på østbredden. En stor del af byen har fået status på UNESCOs verdensarvsliste, og mange besøgende betragter byen som en af de smukkeste byer i Europa. Byen blander med succes sin fascinerende historie med en strålende, afslappet og moderne kunstnerisk stil. Der er en bred vifte af forskellige ting for besøgende at se og gøre, fra museer til termiske kurbade, så alle er i stand til at finde noget, der stiller deres krav for underholdning. De termiske bade er det helt store her, men der er masser af andre måder at tilbringe en dag på. Museer i verdensklasse, øparker, shopping og caféer er tilgængelige i massevis.

  Budapests UNESCO-listede historiske centrum brillierer på en rolig strækning af Donau-floden med rig kultur og bohemsk flair. Udforsk århundreder af historie i St. Stephen's Basilica, Andrássy Avenue og Buda Castle om dagen, og slut dig til de festlige, der pakker byens pubber indtil solopgang.

  For at opleve byen som en lokal, kan du glide du ned i vandet på et af Budapests mange termiske bade, der spænder fra osmanniske badehuse til art nouveau-paladser med snesevis af bassiner. Spisning er et højdepunkt på hver eneste tur til byen, fra at prøvesmage aromatisk paprika og skønne kager på overdækkede markeder til jagt efter den perfekte gulasch eller smagning af ungarske vine. Gå en tur rundt om Castle Hill for at få en smag af middelalderens Budapest, eller tilbring en eftermiddag med at nippe til kaffe på en cafe med unge ungarere.

  Auto Europe har over 60 års erfaring med global biludlejning, er dermed er du garanteret i sikre hænder. Sammen med biludlejning er vi også i stand til at levere ekstraordinære tilbud på luksusbilleje og autocamperudlejning. Vi tilbyder en stor flåde af køretøjer at vælge imellem på 24.000 steder i 180 lande, herunder Budapest lufthavn og flere steder i centrum. Vores kundeservice er tilgængelig på alle tidspunkter før, under og efter din leje for at løse eventuelle problemer, du måtte have. Hvis du vil foretage en reservation, kan du bruge vores søgemotor herover, eller ringe til vores agenter, der vil guide dig gennem processen, og hvis du ønsker at se biludlejningsanmeldelser fra Budapest, kan du læse vores eksisterende kunders mening herunder.

  AUTO EUROPE BUDAPEST, UNGARN Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Budapest: