Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I WIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Wien – Garanti for de bedste priser

  Lej din bil i Wien og oplev friheden til, at udforske denne fascinerende del af Østrig. En biludlejning i Wien er det perfekte valg til, at starte din næste ferie. Byen er blandt de mest kulturelle i Europa med mange historiske seværdigheder. Besøg det kejserlige palads, der har skatte helt tilbage fra det romerske rige. Hovedstaden i Østrig er blandt de byer i verden, der har den bedste levestandard. Igennem byen løber Donau floden, der har været med til at forme byen, som den er i dag.

  Anvend Auto Europe til din næste billeje og du vil opleve service i høj klasse og samtidig vil du få de bedste priser. Auto Europe er partnere med de største biludlejningsfirmaer verden over og kan derfor tilbyde et stort udvalg af bilkategorier, så der er noget til ethvert behov. Hvad enten om du har brug for en lille økonomisk bil, sportsvogn eller en van til hele familien, så kan vi tilbyde dig ønskebilen. Anvend køreturen til at opleve de nærliggende storbyer som blandt andet Bratislava. Læs vores side om biludlejningsanmeldelser fra Wien for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Wien.

  Trafik og parkering

  Kørsel i Østrig er generelt meget ukompliceret, da vejene og sikkerheden er i god stand. Dog skal man være opmærksom på, at der altid skal være en sikkerhedsvest i køretøjet. Kørelyset skal altid være tændt, uanset om det er dag. Lejer man en bil i et andet land, men vil køre ind i Østrig, så skal man sørge for at købe en vignette, hvilket betyder at man betaler for vejafgift i landet. Vignetter kan fås på mange tankstationer lige udenfor landets grænser. Ellers minder kørsel i Wien generelt som i Danmark.

  Parkering

  Skal man bo i Wien, så tjek om hotellet har parkeringspladser, da det vil være den nemmeste og sikreste løsning. Der er få gadeparkeringer tilgængelige, da de fleste er optaget af byens indbyggere. Gadeparkering er ofte markeret med hvide linjer. Der findes både gratis parkeringspladser på gaden, men også mange pladser, hvor det er tidsbegrænset og koster et beløb. Den nemmeste måde at betale på, er med en smartphone og anskaffe sig deres app, hvor man efterfølgende kan købe kredit. Der er også flere parkeringshuse i byen, der har ledig plads, hvor man i mange tilfælde kan betale med kreditkort. Vil du vide mere om kørsel i Østrig, så læs mere her.

  Geografisk information

  Byen huser knap 2 millioner indbyggere og er opdelt i 23 distrikter. Hovedstaden ligger i den østlige del af landet og er tæt placeret på Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn. Har man mod på en længere køretur, kan man tage A4 motorvejen og køre mod Budapest. Køreturen varer ca. 2,5 time. Det er ideelt at have en biludlejning i Wien, da byen ligger centralt i Europa, hvilket åbner op for mange muligheder med et køretøj. Halvdelen af byen er grønne områder med skove og parker. Så hvis man vil væk fra byens stress og jag, så er det ikke mere end et par skridt væk. Klimaet er generelt meget behageligt med varme somre og kolde vintre. På en varm sommerdag kan temperaturen nogle gange snige sig op på hele 35°C.

  Wien lufthavn

  Wien lufthavn er lokaliseret 18 km sydøst for selve byen og 57 km fra Bratislava. Det er landets største lufthavn og tilbyder både nationale samt internationale flyruter. Lufthavnen varetager årligt ca. 23 millioner passagerer.

  Vienna International Airport (VIE)
  Adresse: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Østrig
  Hjemmeside: www.viennaairport.com
  Telefon: +43170070

  Offentlig transport

  Byen har et meget moderne netværk af offentlig transport. Der findes både busser, sporvogne, tog og metro. Ligegyldigt, hvor man vil hen i byen, så er det altid muligt med transportnetværket. Billeterne kan fås ved de fleste tog og metrostationer. I nogle tilfælde kan man købe billetten på bussen, dog kommer der en ekstra tillægspris oven i beløbet. Byen er også fyldt med taxaer, som kan fås ved at man ringer til dem, eller hvis en af de mange holdepladser opsøges. Et godt råd er, at parkere bilen i udkanten af byen, hvis man kommer udefra. Der er nemlig mange muligheder for at komme ind til centrum via offentlig transport og endda til billige penge.

  Nyttige links

  Turistinformation Wien