Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KLAGENFURT

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning i Klagenfurt - Book og spar

  Skal du bruge en udlejningsbil i Klagenfurt? Hos Auto Europe hjælper vi dig med at finde en lejebil der passer netop dine behov. Vi formidler udlejningsbiler i flere forskellige størrelser og prisklasser, hos Auto Europe finder du altid de bedste priser. Få en god og billig billeje i Klagenfurt eller fra en af vores 7.000 andre destinationer i hele Verdenen.

  Klagenfurt ligger i det sydlige af Østrig og er hovedstad i delstaten Kärnten. Din lejebil i Klagenfurt kan du enten afhente direkte og nemt fra lufthavnen eller fra et af vores kontorer i byen, du kan se nærmere om hvilke billeje lokationer der er tilgængelige. Med en udlejningsbil i Klagenfurt er du nemt fx i Alperne eller Italien, med din lejebil i Klagenfurt kan du f.eks også besøge Østrigs hovedstad Wien. Med en billeje i Klagenfurt er mulighederne mange.

  Oplev Klagenfurt med en udlejningsbil

  Med bare få klik kan du nu online bestille en lejebil i Klagenfurt, eller du kan ringe og bestille telefonisk. Hos Auto Europe bestræber vi os altid på at yde den bedste service til vores kunder, derfor inkluderer din billeje hos Auto Europe altid følgende:

  • Prisgaranti
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Intet afbestillingsgebyr intil 48 timer før afhentning af lejebilen
  • Kundesupport 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage

  Billig billeje i Klagenfurt med Auto Europe

  Din billeje i Klagenfurt kan du allerede bestille i dag, og derved spare penge! Book online eller ring til os følgende nummer +45 78 75 53 06.

  Har du sørgsmål kan du altid læse vores FAQ. Du er også velkommen til at ringe til os på nummer +45 78 75 53 06. Det er enkelt og nemt at bestille en lejebil - foretag din billeje på Klagenfurt hurtigt og effektivt med Auto Europe.

  Nyttige links

  Officielle lufthavnshjemmeside - Klagenfurt Airport