Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I SALZBURG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Salzburg – Find din perfekte leje

  Anvend Auto Europe til din næste biludlejning i Salzburg eller få et tilbud. Vi tilbyder et stort udvalg af køretøjer fra mini-kategorien til vans. Vi kan tilbyde køretøjer til både forretningsrejsende og turister. Vi stræber efter at overgå dine forvetninger med vores yderst kompetente kundeservice. Vi er altid klar før, under og efter din billeje. Vi har lokationer rundt omkring i hele verden, hvor vi kan tilbyde praktiske afhentningssteder og hvor du endda kan vælge at aflevere køretøjet et helt andet sted. Anvender du din biludlejning i Salzburg kan du afhente bilen i lufthavnen eller på de forskellige bykontore. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Salzburg du kan læse på anmeldingssiden .

  Trafik og parkering

  Salzburg er yderst travl, både sommer og vinter og tilbyder et fremragende vejnetværk, der bliver vedligeholdt året rundt. Sørg for at have de nødvendige forholdsregler i orden og hav opmærsomhed på færdselslovene, vejrforhold og de andre billister - ligesom i Danmark. Der er dog nogle specielle kørselsforhold man skal bemærke i Salzburg:

  • Er der dårlig sigtbarhed, skal nærlys tændes.
  • Mobiltelefoner er ulovlige at anvende under kørsel.
  • Ved kørsel i Østrig skal et toll-klistermærke anvendes, hvor man betaler for vejafgift (Vignette). Vær opmærksom på om din lejebil har de nødvendige klistermærker i forruden.
  • I vintermånederne er det obligatorisk at have vinterdæk på bilen.
  • Reflekterende sikkerhedsveste er obligatoriske i dit køretøj, i tilfælde af havari eller ulykke. Tjek at sådan en vest er i køretøjet.

  For mere information omkring lovene og kørselsforhold, kan du besøge Auto Europe's kørselsinformation i Østrig.

  Gadeparkering er utrolig begrænset i byen på grund af stigende trafik fra lokale og internationale rejsende. Det er vigtig at være opmærksom på skilte og billetautomater, der beskriver timer og gebyrer. Heldigvis er der parkeringhuse tilgængelig over hele byen, hvis gadeparkering ikke er muligt.

  Geografisk information

  Salzburg er fødeby til den berømte komponist Wolfgang Amadeus Mozart og tilbyder en række festivaler, events og tilbyder en livstil, der er forbundet med den musikalske ikon. Byen er en populær destination beliggende ved den østlige grænse i Østrig og er omkring 300 km væk fra hovedstaden Wien, 180 km fra Innsbruck og 150 km fra München i Tyskland. Salzburgs gamle bydel er et UNESCO varemærke med sin arkitektur og sin historie. I årenes løb er moderne bygningsværker blevet til såsom Mozarteum, hvilket er et højt respekteret universitet med moderne kunst.

  Salzburg lufthavn

  Salzburg lufthavn er den anden støste internationale lufthavn i Østrig og ligger ikke mere end 2 km fra det historiske centrum. Utrolig udsigt fra flyet over både byen og Alperne giver en unik oplevelse. Book din billeje i Salzburg lufthavn og drag fordel af vores nedsatte priser i Østrig. Få mest ud af din rejse og opret din egen unikke kør-selv-ferie med Auto Europe.

  Salzburg Airport W. A. Mozart (SZG)
  Addresse: Innsbrucker Bundesstraße 95, 5020 Salzburg, Austria
  Hjemmeside: www.salzburg-airport.com/en/
  Telefon: +436628580-0

  Offentlig transport

  Der er mange forskellige transportmuligheder i Salzburg, der kan føre dig rundt i centrum eller tage dig til forstæderne. En billeje vil dog være det bedste valg, da den skaber større frihed og giver mulighed for at tage på road trip.

  Bus

  Buslinjerne tilbyder transport inden i det centrale Østrig, samtidig med at der også er internationale linjer til populære destinationer.

  Taxa

  Private og offentlige taxaer er tilgængelige 24/7 omkring byen.

  Tog

  Offentlige tog tilbyder dig økonomisk transport til hele Østrig. Internationale destinationer er også tilgængelige. Salzburg tilbyder generelt en rigtig god forbindelse til pragtfulde Wien eller til München.

  Nyttige links

  Turist information Salzburg