Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA SALZBURG LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Salzburg lufthavn - Book og spar!

  Auto Europe er en bil formidler med mere end 60-års erfaring i branchen. Vi har gennem årene udviklet partnerskaber med biludlejningsfirmaer over hele verden, hvilket gør os i stand til at tilbyde kunderne en bred flåde af biler, ligesom vi er tilgængelige ved over 24.000 afhentningssteder. Når du lejer bil fra Salzburg lufthavn, har du muligheden for at udforske det smukke bjergrige land som tilbyder slotte, floder og søer. Det er storslået, når årsskiftene ændre byen. Det ændre byens atmosfære og udseende. Med udlejningsbil fra lufthavnen kan du besøge Mozarts hjem og barokken, som stadig præger den gamle by. Du kan derfra køre til bjergene for gode gå- og skiture. Afhængig af hvilken årstid du besøger den østrigske by, har Salzburg altid noget for enhver smag. Med biludlejning fra Salzburg lufthavn er det dig selv, som bestemmer tempoet. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Salzburg du kan læse på anmeldingssiden .

  Information om lufthavnen

  Salzburg lufthavn (SZG)
  Officielle navn: Salzburg Airport W.A. Mozart.
  Adresse: Innsbrucker Bundesstrasse 95, 5020 Salzburg, Østrig
  Placering: Lufthavnen er beliggende 2 miles (3,2km) sydvest for Salzburgs centrum og 1,2 miles (1,9km) fra den Tysk-østrigske grænse.
  Flyselskaber som opererer i lufthavnen: Der er omtrent 23 flyselskaber som flyver til og fra Salzburg lufthavn. Blandt disse er Austrian Airlines, British Airways og utallige lavpris selskaber - heriblandt EasyJet, Jet2 og Ryanair. Nogle flyselskaber opererer kun om vintermånederne for skisæsonen.

  Terminaler

  Salzburg lufthavn består af to terminaler, som er placeret ved siden af hinanden. Terminal 1 er hovedbygningen, mens terminal 2 primært kun benyttes i vintersæsonen, for at håndtere den ekstra sæson trafik. Terminal 1 har 3 etager, hvor stueetagen betjener check-in, afgangsgates, sikkerhedstjek, barer og butikker. Terminalen huser også ankomst-hallen og bagegeudlevering, som begge er at finde på stueetaggen. Anden etage i Terminal 1 har et par restauranter, mens 3. etage har cafeer og en udsigtsterrasse. Øvrige faciliteter i lufthavnsbygningen er blandt en bank, legeområde til børn (2. Etage) og offentlige toiletter. Lufthavnen er i dag Østrigs andenstørste med 1.8 mio. rejsende passagerer årligt, hvor den kun er overgået af Wien lufthavn.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Der er talrige virksomheder, som tilbyder billeje fra Salzburg lufthavn. Det er vigitgt, at du tjekker vilkår og betingelser for det givne udlejningsvirksomhed, når du reservere bil. På den måde kan du være forberedt på eventuelle udgifter. Biludlejningsfirmaerne ligger en kort gåtur fra terminalbygningerne, via en overdækket gangbro i stueetagen på parkeringshuset. Det gør det overskueligt for dig, når du skal hente din udlejningsbil. Når du først har afhentet din udlejningsbil fra lufthavnen, har du rig mulighed for at udforske hele Østrig.

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Mandag - lørdag: kl. 8 - 22:30. Søndag: lukket.
  Buchbinder Mandag - fredag: kl. 7:30 - 19. Lørdag og søndag: 8 - 20:30.
  Hertz Mandag - fredag: kl. 7:30 - 22. Lørdag og søndag: kl. 9 -22.
  Sixt Mandag - fredag: kl. 7:30 - 21. Lørdag og søndag: kl. 8 - 20:30.
  Europcar Mandag - fredag: kl. 7:30 - 19. Lørdag: kl. 8 - 19. Søndag: kl. 9 - 19.

  Lufthavnens faciliteter

  Der er få faciliteter i Salzburg lufthavn, hvor de fleste vil være placeret i terminal 1, da det er hovedterminalen. Der er få barer på stueetgaen, med et par restauranter på 2. Etage og en cafe på 3. Etage. Salzburg lufthavn tilbyder gratis wifi og en bank til hævning af valutaer. Terminalen er dagligt åbent fra kl. 6 - 23.

  Transport / Hvordan kommer jeg til lufhavnen?

  Hvis du skal direkte fra Salzburg by til Salzburg lufthavn, skal du tage Neutor, Maxglaner Hauptstrasse og dreje til venstre til Innsbrucker Bundesstrasse (B1). Der er en offentlig buslinje, som kører med 10 - 20 minutters intervaller fra Salzburg centrum og Salzburg banegård til lufthavnen. Fra samme sted kører der også busser til Zell am See, Maiishofen, Saalfeldon og andre destinationer. Der kører ingen tog til Salzburg lufthavn, så man bliver nødt til at tage bussen eller en taxa ind til Salzburg, hvor du derefter kan tage toget, hvis du skal videre. Banegården ligger omtrent 20 minutter fra lufthavnen. Der holder taxa´er udenfor banegården i Salzburg, som kan køre dig direkte til lufthavnen. Taxa-pladsen ved lufthavnen er ligeledes placeret udenfor. Men med biludlejning fra Salzburg lufthavn er du ikke afhængig af offentlig transport. Det gør dig blandt andet mere fleksibel og mobil.

  Parkering tips

  Salzburg lufthavn har 1.921 parkeringspladser, som er tilgængelige over 7. Etager. Yderligere er der 1.366 parkeringsplader udenfor lufthavnen, med 5 minutters gang til terminalerne. Parkering i Salzburg centrum er nu begrænset grundet den voksende trafik. Størstedelen af parkeringspladser i den indre by er begrænsede parkeringszoner, som opererer mandag til fredag fra kl. 9 - 19, betalt parkering er gældende om lørdagen fra kl. 9 - 16. Du må maksimalt parkere i 3 timer. Salzburg tilbyder en Park & Ride mulighed; hvor du kan parkere bilen udenfor byen og tage bussen til centrum. Inden du færdes på de østrigske veje, vil det være en god ide at læse færdselsreglerne som er gældende i Østrig.

  Nyttige links

  Salzburg lufthavns hjemmeside