Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  SALZBURG BILLEJEANMELDELSER

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejningsanmeldelser fra Salzburg

  Salzburg er en af de mest berømte byer i Østrig og har muligvis det bedst bevarede gamle centrum fuld af smuk barokarkitektur, der er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Denne charmerende østrigske by er mest berømt for at være fødestedet for den klassiske komponist Mozart, men har så meget mere med hensyn til historiske seværdigheder og sjove attraktioner.

  Vil du helst se hvordan en konge eller en verdenskendt klassisk komponist lever?. Hvis du vælger førstnævnte, finder du det i Schloss Hellbrunn, hvor du kan beundre dets møbler og parklignende haver eller i Mirabellgarten, hvor du kan frydes over blomsterne. Hvis du foretrækker et kunstnerisk synspunkt, vil du nyde at tage rundt og se Mozarts boliger, krydse gaderne i Altstadt (den gamle bydel) imens du passerer gamle markedspladser og restauranter på vejen. Det kongelige og det musikalske konvergerer ved Dom zu Salzburg, områdets religiøse knudepunkt i århundreder og et must-see for besøgende.

  En sjov detalje om byen er, Salzburg har et erhverv, der er unikt i verden. I mere end 350 år har den professionelle gruppe af bjergrensere sikret indbyggerne i Salzburg, efter et stenskred i 1669 hvor 230 mennesker mistede livet. I dag inspicerer tolv bjergrensere over 300.000 m² ved Mönchsberg, Kapuzinerberg, Nonnberg, Festungsberg, Rainberg og Hellbrunnerberg og sikrer, at løs sten ikke er nogen fare for nogen.

  Auto Europe tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler på over 24.000 steder over hele verden, med fantastiske priser og den bedste service. Heriblandt Salzburg lufthavn, togstationen og flere steder i centrum. Vi har alt fra økonomibiler i mini-klassen til luksusbiler, SUV’er og minibusser. Du finder den perfekte bil til dit eventyr i Bastia på Auto Europes hjemmeside, og hvis du er i tvivl om hvad der passer bedst, er du velkommen til at ringe til vores specialister på +45 78 75 53 06. Herunder kan du se hvordan vores andre kunder opfatter os ved at læse de seneste biludlejningsanmeldelser for Salzburg.

  AUTO EUROPE SALZBURG, ØSTRIG Anmeldelser af biludlejning

  Gennemsnitlig bedømmelse af Auto Europe Salzburg: