Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA WIEN LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Wien lufthavn - Spar i dag

  Som biludlejningsformidler med mere end 60 års erfaring, har Auto Europe udviklet partnerskaber og alliancer med biludlejningsfirmaer fra hele verden, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores kunder en bred flåde af køreteøjer, og over 8.000 internationale afhentningssteder. Når du vælger en lejebil fra Wien lufthavn, har du muligheder for at udforske smukke Østrig på en måde, der passer til din smag, timing og rejseplan. Når du engang har opdaget alt det kulturelle, som Wien har at byde på, bør du overveje at køre din udlejningsbil til de østrigske alper. Her kan du frit udforske de glaciale søer og maleriske blomsterfyldte enge undervejs. Med biludlejning fra Wien lufthavn, er det dig selv, som bestemmer farten.Læs vores side om biludlejningsanmeldelser fra Wien for at danne dig et indtryk af andre kunder hos Auto Europe's oplevelser med lejebil i Wien.

  Lufthavn information

  Wien International Airport (VIE)
  Officielle navn: Vienna International Airport, Tysk: Flughafen Wien-Schwechat
  Adresse: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Austria
  Flyselskaber som opererer fra Wien lufthavn: Wien internationale lufthavn er hjemsted for Austrian Airlines og datterselskabet Tyrolean Airways. Lufthavnen er stor nok til at håndtere brede fly, såsom Boeing 747. Udover at betjene et stort netværk af europæiske flyvninger, opererer lufthavnen også flyvninger til Nordamerika, Asien og Nordafrika. Omkring 40 flyselskaber flyver til Wien lufthavn, heriblandt British Airways, American Airlines og Iberia Airlines. Det er flyselskaberne Austrian Airlines, United og Lufthansa, som flyver mest fra lufthavnen.

  Terminaler

  Alle passagerer ankommer til Wien lufthavn gennem en enorm og imponerende central ankomsthal, som sørger for over 100 check-in standere for de rejsendes bekvemmelighed. Lufthavnen er for sig selv kompakt og alt er indenfor gå-afstand , med alle gates placeret indenfor en kort afstand fra terminalområdet. Der er ialt 5 gates (B,C,D,F og G) fordelt på tre etager, som i alt fører til 52 gangbroer til flyene.

  Afhentning og aflevering af billeje

  Der er flere leverandører, som leverer udlejningsbiler i Wien lufthavn. For enkelhed er alle placeret på parkeringspladsens niveau 0, som er knyttet til lufthavnsterminalen via en underjordisk gangbro. Nedenstående kan du se åbningstiderne, fra hvornår din billeje fra Wien lufthavn er tilgængelige:

  Virksomheder Åbningstider
  Avis Mandag til fredag: kl. 7.30 til 23
  Lørdag: kl. 8 til 19
  Søndag: kl. 8 til 23
  Buchbinder Mandag til fredag: kl. 7.30 til 23.30
  Lørdag: kl. 7.30 til 20
  Søndag: kl. 7.30 til 23.30
  Budget Mandag til fredag: kl. 7.30 til 23
  Lørdag: kl. 8 til 19
  Søndag: kl. 8 til 23
  Europcar Mandag til fredag: kl. 7.30 til 23.59
  Lørdag: kl. 8 til 20
  Søndag: kl. 8 til 23.59
  Hertz Mandag til fredag: kl. 7 til 23.30
  Lørdag: kl. 8 til 20
  Søndag: kl. 8 til 23.30
  Megadrive Mandag til fredag: kl. 7.30 til 23.30
  Lørdag: kl. 7.30 til 20
  Søndag: kl. 7.30 til 23.30
  Sixt Mandag til fredag: kl. 7 til 23.30
  Lørdag: kl. 8 til 20
  Søndag: kl. 8 til 23.30

  Lufthavns faciliteter

  Den tilgængelige service i Wien lufthavn er designet til at møde ethvet behov for den rejsende, dette inkluderer følgende faciliteter til gæsterne:

  • Gratis wifi for alle passagerer i hele lufthavnen.
  • Opladerstationer for dit elektronik. Der er tilgængelige strømforsyninger i alle lounges og i gate B, C, D, F og G’s afgangs områder.
  • Der er ligeledes 23 restauranter, hermed inkluderer traditionelt Wiensk kaffehus og 80 butikker. Butikkernes produkter inkluderer blandt andet toldfrie produkter, kendte internationale brands, højteknologisk elektronik, mode og østrigske souvenirs.
  • Talrige banker og valutainstitutters kontorer findes i hele lufthavnen for hævning af penge.
  • Et elegant 500 værelses lufthavnshotel, som tilbyder tre kategorier, som består af: standard, business og fremragende. Værelserne er lydisoleret og tilbyder dig den seneste teknologi. Der er også konference- og udstillingslokaler til rådighed i et tilknyttet konferencecenter.

  For mere information omkring faciliteterne, bør du besøge Wiens lufthavn passagerer informationsskrank. Der er to skranke at finde i lufthavnen.

  Transport

  Hvis du kører den udlejningsbilen fra Wien lufthavn til centrum, er den simpleste rute A4, som er lufthavnsmotorvejen. Lufthavnen er også forbundet til B9 vejen. For mere information om kørsel i Østrig, bør du kigge på deres færdselsregler.

  Du har flere muligheder, hvis du vil ind til byen med offentlig transport.

  • By-lufthavnstoget (CAT - City Airport Train), som kører dagligt, og det tager kun 16 minutter at nå fra lufthavnen til centrum i Wien.
  • S-Bahn, hvor rute S7 er det regionale tog som, forbinder Wien og lufthavnen. Dette er et økonomisk alternativ for rejsende. Turen med rute S7 tager omtrent 27 minutter.
  • Wiens lufthavnsbusser opererer tre ruter, som døgnet rundt forbinder Wien med lufthavnen. Turen i bus tager omtrent 20 minutter.

  Parkering tips

  I Wien centrum kræves der generelt gebyrer for parkering. Følgende retningslinjer gælder for parkering i Wien:
  • Betaling er gældende fra mandag til lørdag fra kl. 9 til 22.
  • Du må parkere din bil på gaden for maksimalt 2 timer.
  • Ved Stadthalle distriktet skal du betale gebyrer fra kl. 18 - 23, undtagen i juli og august.
  • Billettter for korttidsparkering (eller Parkscheins/parkeringsbilletter) kan købes ved kiosker (Trafiken), kontorer for Wiens offentlige transport system, tankstationer og store banegårde.

  Kommercielle parkeringspladser (også kaldt Parkhaus eller Parkgarage) er tilgængelige over hele Wien, men disse kan være dyre. Et mere bekvemt alternativ er Park and Ride, som er tilgængeligt ved en række undergrundsstationer i området omkring byen. De ugentlige priser kommer med et tilbud, hvis du tilføjer en billet til metro eller sporvogn. Så med biludlejning fra Wien lufthavn, kan du selv bestemme, hvor du lovligt kan sætte bilen.

  Nyttige links

  Wien lufthavns hjemmeside