Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I ØSTRIG

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Østrig

  Generel information
  Betagende udsigter er en del af det at køre på de østrigske motorveje. Du kan køre i Alperne, cruise langs med Donau-floden eller besøge gamle fæstninger i dette centralt beliggende land. Du kan også besøge hovedstaden Wien, eller storbyen Salzburg. Med en billeje i Østrig har du mulighed for at opleve dette billedskønne land i dit eget tempo - find din drømmebil til et østrigsk eventyr med Auto Europe.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 18 år gammel (alder kan variere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Derudover er et internationalt kørekort nødvendigt for billeje i Østrig. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Den maksimale alder hos nogle forhandlere er 75 år. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og for børn op til 12 år er forpligtet til at benytte evt. Børnesæder eller lignende.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Østrig er som følger:

  • By: 60 km/t
  • Hovedvej: 100 km/t
  • Motorvej: 130 km/t

  Vejregler
  Med billeje i Østrig gælder de samme regler for kørsel som i Danmark. Dette vil sige at man kører i højre side af vejen, og overhaler venstre om.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 08.00-20.00, og i større byer findes også døgnåbne tankstationer.

  Afgifter
  I Østrig er det påkrævet at have et motorvejs klistermærke i forruden i tilfælde af kørsel på motorvejen. Udlejningsfirmaer i Østrig tager normalt US$0,65 for et motorvejsklistermærke. Ved ankomst fra et andet land kan klistermærkerne købes på tankstationer og ved grænsen.

  Parkering
  "Blå-Zone" parkeringsområder optegnet med blå linjer på vejen kræver en parkeringstilladelse, som kan erhverves i nærliggende butikker, banker eller parkeringsautomater.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Med biludlejning i Østrig kan forsikringer variere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forsikring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa.
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Auto Europe har specielle lejeprogrammer for kørsel ind I Østeuropa. Herved kan et ekstra gebyr forekomme. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.