Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I INNSBRUCK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Innsbruck til de bedste priser

  Tyrol ligger i hjertet af Alperne og den smukke by Innsbruck ligger lige i hjertet af Tyrol. Selv om det er synonymt med østrigsk imponerende skønhed og rig historie, er denne lille by ofte overset som et udgangspunkt for ferie i bjergene. Auto Europe anbefaler at udforske byen og den omkringliggende region med en biludlejning i Innsbruck, da det er den bedste måde at opleve dette smukke sted på. Historiebeundrere vil helt sikkert blive begejstret over de mange sightseeing muligheder, der afspejler Habsburg Monarkiets tid og også den fantastiske arkitektoniske skat af renæssancen og den barokke epoke. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Innsbruck du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik og parkering

  Innsbruck og det omkringliggende landskab tilbyder en smuk ramme for en dejlig og naturskøn tur med din biludlejning. Østrigske bilister siges at være venlige, hvilket bør gøre din billeje i Innsbruck til en behagelig oplevelse. Innsbruck er perfekt placeret, hvis du gerne vil besøge München, Salzburg eller Bolzano, hvad vi også anbefaler i høj grad. Se vores vejledning til færdselsregler i Østrig før din rejse. Når du leder efter en parkeringsplads, skal du være opmærksom på, at det historiske centrum af Innsbruck er et bilfrit område. Parker din biludlejning i en af parkeringspladserne omkring byens centrum og vær opmærksom på de blå og hvide linjer, der markerer tilgængelige parkeringspladser. Den blå zone indikere at pladserne er betalingspligtige og tidsbegrænset, mens pladserne markeret med hvide linjer udelukkende er beregnet til brug af beboere.

  Geografisk information

  Innsbruck ligger i hjertet af Tyrol på Inn-floden. Den sydlige del af regionen er omgivet af Stubai og Tux Alperne, hvor nord er den naturlige grænse skabt af Wetterstein-bjergene og Karwendel. Takket være sin geografiske beliggenhed har byen et fugtigt kontinentalt klima med kolde, snefulde vintre, hvilket gør det til det perfekte sted for din skiferie. Forår og efteråret har tendens til at være kølige, med lejlighedsvis varme dage og kølige nætter. Hvis du planlægger at tilbringe sommeren i Innsbruck, skal du være opmærksom på vejrets uforudsigelighed. Temperaturerne kan variere fra ekstrem varme. Nogle gange risikere man temperaturer helt op til 34°C og andre gange ikke mere end 7°C. Byen er den 5. største i Østrig og ligger lige bag Salzburg indbyggermæssigt.

  Innsbruck Lufthavn

  Innsbruck lufthavn er Østrigs tredje største lufthavn og betjener årligt over 1 mio. passagerer. Lufthavnens højsæson er vintermånederne udelukkende på grund af områdets skisportssteder. Innsbruck lufthavn har planer om at modernisere og udvide den nuværende terminal i 2019.

  Innsbruck Airport (INN)
  Adresse:  Fürstenweg 180, 6020 Innsbruck, Østrig.
  Hjemmeside: www.innsbruck-airport.com
  Telefon: +43 512 225250

  Offentlig transport

  Besøgende til Innsbruck har to muligheder for transport til deres rådighed - busser og sporvogne. Forstæderne i den østlige og vestlige del af byen kan nås med den såkaldte S-Bahn. For at komme rundt inden for byens grænser, kan man benytte sig af sporvogne og busser. Desuden vil turister ofte vælge sporvogne, da disse ture ofte giver dem et nærbillede af store attraktioner i det indre by. Hovedbanegården er et knudepunkt både til busser og sporvogne. De nærliggende landsbyer og skisportssteder kan nås med de regionale buslinjer. Skal man køre op i bjergene eller en smule væk fra byen, giver en biludlejning fra Innsbruck meget større fleksibilitet.

  Nyttige links

  Turistinformation