Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA INNSBRUCK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Biludlejning fra Innsbruck lufthavn - Book og spar

  Innsbruck er en 800 år gammel by, som er beliggende i det sydøstlige Østrig. Byen ligger ved floden Inn, og er primært kendt for dets skiområder. Innsbruck har lidt over 300.000 indbyggere, og er den største by i Tyrol-regionen samt femte største i Østrig. Auto Europe er en af verdens største bilformidlere, som samarbejder med nogle af verdens bedste udlejningsfirmaer, såsom Avis, Enterprise, Budget, Sixt, Hertz m.m. Vi har mere end 60 års erfaring, og ved derfor hvad der kræves for en god billeje oplevelse.

  Planlæg din ferie i tyrolerområdet med biludlejning fra Innsbruck lufthavn og kom godt fra start. Østrig består i alt af 9 delstater, hvor Tyrol er én af dem med et indbyggertal på over 750.000. Book dit køretøj i dag og får mest ud af din udlejning. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Innsbruck du kan læse på anmeldingssiden.

  Information om lufthavnen

  Lufthavnen er også kendt som Kranebitten lufthavn. Lufthavnen betjener årligt omtrent 1.1 mio. passagerer. Innsbruck lufthavn åbnede i 1925, og har sidenheden betjent regional såsom internationale flyvninger. Lufthavnen er mest beskæftiget om vinteren grundet skiinteresseret. Hvert år betjener lufthavnen over 12.000 flyvninger. Lufthavnen er den tredje største i Østrig, blot overgået af Salzburg og Wien lufthavn.

  Innsbruck Airport (INN)
  Officielle navn: Innsbruck Airport
  Adresse: Fürstenweg 180, 6020 Innsbruck, Østrig
  Beliggenhed: Innsbruck lufthavn er beliggende 5 km vest for byens centrum
  Flyselskaber som opererer fra Innsbruck lufthavn: INN betjener nogle af Europas største flyselskaber, såsom SAS, British Airways, Lufthansa, KLM, Easyjet og Finnair. Lufthavnen betjener yderligere også mindre selskaber. Størstedelen af alle flyvninger er sæsonbestemt. Lufthavnen er overordnet travlest i vintermånederne.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Innsbruck lufthavn?

  Alle biludlejningsfirmaer som er tilknyttet lufthavnen, er beliggende i parkeringshuset overfor terminalbyningen. Alle udlejningsstederne finder du i stueetagen i parkeringshuset. Der vil ligeledes være skilte, som guider dig vejen. De bør derfor være overkommelige at finde. Inden du kører afsted på de østrigske veje, bør du have læst de gældende færdselsregler. Inden du kommer frem til afhentningsskranken bør du have din voucher, kreditkort og kørekort klar, som skal stå noteres i førerens navn. Nedenstående finder du en oversigt over udvalgte biludlejningsfirmaer, samt deres åbningstider:

  Europcar billeje i Innsbruck lufthavn Europcar i Innsbruck lufthavn
  Fürstenweg 180,
  Innsbruck, Østrig 6020

  +43 1 8661660
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 07:30 - 23:00. Lørdag: 08:00 - 23:00. Søndag: 09:00 - 23:00
  Hertz billeje i Innsbruck lufthavn Hertz i Innsbruck lufthavn
  Fürstenweg 180,
  Innsbruck, Østrig 6020

  +43 512 580901
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 07:30 - 23:00. Lørdag: 09:00 - 21:30. Søndag: 08:30 - 23:00.
  Sixt billeje i Innsbruck lufthavn Sixt i Innsbruck lufthavn
  Fürstenweg 180
  Innsbruck, Østrig 6020

  +43 1 505 264 000
  Åbningstider:
  Mandag - fredag: 07:00 - 18:30. Lørdag: 08:00 - 17:30. Søndag: 09:30 - 16:30
  Avis billeje i Innsbruck lufthavn Avis i Innsbruck lufthavn
  Fürstenweg 180
  Innsbruck, Østrig 6020

  +43 512 571754
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: 07:30 - 18:45. Søndag: 08:00 - 18:45.
  Buchbinder billeje i Innsbruck lufthavn Buchbinder i Innsbruck lufthavn
  Fürstenweg 180
  Innsbruck, Østrig 6020

  +43 720 371250
  Åbningstider:
  Mandag - lørdag: 07:30 - 18:30. Søndag: 09:00 - 18:30

  Terminaler

  Innsbruck lufthavn består overordnet set af én terminalbygning, som blev opført i 1964 på grund af de olympiske lege. Lufthavnen består i alt af 12 gates, som primært er beregnet for mindre flytyper. Lufthavnen har inge broer, og man skal derfor udenfor for at boarde flyene. Det blev 2017 fastlagt, at der skal opføres en ny og moderne terminal med begyndelse i 2019. Ankomster og afgange huses derfor naturligvis i samme bygning. Lufthavnen har de seneste år gennemgået en udvikling af passagererantallet, hvilket den nye terminal skal bygges efter.

  Lufthavnens faciliteter

  Lufthavnen har en duty free forretning, hvor der kan købes slik, chokolade, fødevarer, drikkevarer, souvenirs osv. Dette er den eneste mulighed for at handle, da der ikke er yderligere barer eller restauranter. Er man svært gående, vil det for disse passagere være muligt at benytte lufthavnens lifte fot at boarde flyet. Vær opmærksom på at dette skal aftales med lufthavnens personale i forevejen. Innsbruck lufthavn er generel brugervenlig overfor passagerer med nedsat mobilitet. Grundet lufthavnens størrelse er det generelt overkommeligt at finde rundt. Lufthavnen rummer yderligere moderne og komfortable siddefaciliteter, som enhver passager kan benytte. Ønsker du mere fred, kan du eventuelt benytte Tyrol loungen, som er tilgængelig mod et betalingsbeløb. Loungen byder på lukseriøse faciliteter, hvor du har en fantastisk udsgit udover flypladsen og bjergene. Afhent din biludlejning i Innsbruck lufthavn og kom godt afsted.

  Hvordan kommer jeg til og fra lufthavnen

  Innsbruck lufthavn er beliggende i hjertet af alperne, hvor du let og overkommeligt kan køre til Innsbrucks centrum. Delstaten Tyrol har generelt et godt infrastruktureret vejsystem, som blandt gør det let at komme til diverese skisportssteder. Fra Innsbruck by kan du komme til lufthavnen via hovedvej 171 og 174, som begge slutter sig til Fürstenweg. Der vil være skiltet hele vejen, og bør derfor ikke være noget problem at finde. billje fra Innsbruck lufthavn har derfor aldrg været lettere. Ønsker du at tage offentligt transport, kan du benytte busrute F. Busturen tager omtrent 20 minutter. Det dyreste er taxi, og du finder disse lige udenfor terminalbygningen.

  Parkerings tips

  Innsbruck lufthavn består overordnet af 450 udendørs parkeringspladser og 1200 parkeringspladser i parkeringshuset. Fra hver parkeringsplads er der kun en lile gåtur til terminalen. Ved pladserne og i terminalen kan du betale for parkering, som udelukkende sker ved betalingsautomaterne. Du kan parkere på alle tider af døgnet. Lige foran terminalen er der tilknyttet handicapparkering. Er du i tvivl om parkering, kan du altid spørge personalet i terminalen. Udenfor er gratis at parkere de føste 20 minutter og hver time koster 2,5 EUR. I parkeringshuset er det samme gældende, udover at timeprisen er 2,1 EUR. Det er gratis at oplade sin elbil i parkeringshuset. Parkering i Innsbruck by er ligeledes overkommeligt. Over hele byen finder du forskellige parkeringshuse, hvor du kan parkere din billeje fra Innsbruck lufthavn.

  Nyttige links

  Innsbruck lufthavn hjemmeside