Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I UNGARN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Ungarn

  Generel information
  De store veje i Ungarn er generelt i god stand, selvom nogle af dem har en ru grus overflade. Fra Hovedstaden Budapest er der motorveje der leder både syd, øst, vest og nord, så der er rig mulighed for at komme ud og opleve landet i din udlejningsbil. Vær venligst opmærksom på, at ungarerne generelt kører mere aggresivt, end vi er vant til i Danmark, og det er en god idé at være forsigtig og holde god afstand.

  Krav
  For at booke biludlejning i Ungarn skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 1 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Sikkerhedsseler er nødvendigt for fører samt eventuelle passagerer, og for børn op til 3 år er det lovpligtigt med et barnesæde.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne i Ungarn er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Hovedvej: 90 km/t
  • Motorvej: 120 km/t

  Vejregler
  I Ungarn kører man i højre side. Derudover er der nul tolerance angående alkohol og bilkørsel.

  Tankstationer
  Tankstationer er normalt åbne fra 06-20, og ved motorvejen findes også døgnåbne tankstationer.

  Afgifter
  I Ungarn kræver følgende veje et afgiftsklistermærke i forruden: M1, M3, M5 & M7. Klistermærkerne kan købes på tank- og motorvejsstationer og koster alt efter antallet af dage mellem 5,70 euro og 16 euro.

  Parkering
  I de fleste touristområder kan der findes gratis parkering. Det er kun tilladt at parkere i højre side normalt, men på ensrettede veje er begge sider tilladt. I Budapest er det tilladt at parkere i op til 2 timer med P-skiven. Det anbefales at parkere i garage, eller overvågede områder, hvis man ønsker at parkere natten over.

  Forsikringsinformation

  Generel information
  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.

  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher. Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladt.