Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I BUKAREST

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Bukarest – Book og spar

  Oplev en pulserende blanding af gammelt og nyt med en biludlejning i Bukarest. Kør gennem de historiske gader, besøg de berømte museer, tjek nattelivet ud og udforsk populære steder som Parlamentets Palads, som er verdens næststørste bygning eller Cismigiu Gardens. Den bedste tid til at besøge denne have er om foråret eller sommeren, hvor du finder en overflod af farverig flora og dyreliv, mange caféer, en sø, som du kan tage båtture på og endda levende musik.

  Hvis du er mere af en eventyrlysten type, vil en biludlejning give dig friheden til at besøge regionen Transsylvanien, som utvivlsomt er kendt for sin historie, bjergrige landskaber, slotte og blodtørstige vampyrhistorier! Kør tre timer nord for Bukarest og sørg for at besøge Brams slot, der havde indflydelse på den berømte Bram Stoker roman Dracula. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Bukarest du kan læse på anmeldingssiden.

  Trafik

  I myldretiden i centrum af byen kan trafikken blive noget overbelastet. Det anbefales, at besøgende skal forsøge at rejse uden for disse travle timer, hvis det er muligt med deres biludlejning i Bukarest. Mange hovedveje vil have mellem seks og ti baner. Føreren skal være meget forsigtig på veje i landdistrikterne, da de kan være i dårligere stand end i de største byer.

  Parkering

  Det kan være svært at finde parkeringspladser på hovedveje, og det anbefales at søge plads på mindre gader til din billeje i Bukarest. Parkeringspladser er spredt over hele Bukarest.Nogle af disse områder er gratis, men mange af dem opkræver et gebyr afhængigt af hvor længe du holder parkeret der. Nogle hoteller vil også tilbyde parkering, så sørg for at tjekke med hotellet du bor hos. For at lære mere om færdselsregler i Bukarest, kan Auto Europes rumænske informationsside give yderligere oplysninger.

  Geografisk information

  Bukarest er den største by i Rumænien og den sjette største i EU. Byen er beliggende i landets sydøstlige del på linje med Dâmbovita-floden og ca. 60 km nord for Donau-floden. Bukarest er hjemsted for næsten 2 millioner mennesker.

  Bukarest har et kontinentalt klima, hvilket betyder, at landet er præget af kolde vintre og varme somre - afhængigt af hvilken sæson du rejser ind.

  Henri Coanda lufthavn

  Henri Coanda Lufthavn ligger i Otopeni, som ligger ca. 16 km væk fra Bukarest centrum med biludlejning. Hvis du ikke afhenter en udlejningsbil fra lufthavnen, er den nemmeste måde at komme ind til byen på, med bus.
  Hjemmeside: www.bucharestairports.ro
  Telefon: 021 204 1000

  Offentlig transport

  Bukarest er hjemsted for et omfattende system af toge, busser og sporvogne. Selvom der er stationer næsten overalt i hele byen, kan systemet være lidt forvirrende ved første øjekast pga. antallet af stationer og linjer.

  Nyttige links

  Turistinformation - Bukarest