Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  TRAFIKREGLER I BOSNIEN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over

  Færdselsregler i Bosnien

  Generel information
  I dette meget historiske land kan man opleve mange spændende seværdigheder. Landet er rig på flot natur, bakker og bjerge. Hovedstaden Sarajevo er mere eller mindre genopbygget efter tidligere tiders uroligheder, og der er mange historiske ting at opleve her.
  En anden by der er et besøg værd er Banja Luka. Byen blev tidligere kaldt Green City pga. dens mange parker og grønne områder.

  Krav
  For at leje en bil skal man minimum være 21 år gammel (alder kan varriere afhængig af bilkategori) og have haft sit kørekort i mindst 2 år. Førere under 25 år vil muligvis skulle betale et gebyr. Et internationalt kørekort er også nødvendigt.
  Sikkerhedsseler er lovpligtige, og for nogle bilkategorier er maksimums alderen 70 år. Børn under 12 år må ikke sidde på forsædet.

  Fartgrænser
  Fartgrænserne med billeje i Bosnien er som følger:

  • By: 50 km/t
  • Landevej: 80 km/t
  • Motorvej: 130 km/t

  Vejregler
  I Bosnien kører man i højre side af vejen, og overhaler venstre om. Vær opmærksom på, at folk generelt kører mere aggresivt, end vi normalt er vant til. Det er en god idé, at holde afstand og være forsigtig.

  Brændstof
  De er mange tankstationer i Bosnien. De fleste accepterer kreditkort.

  Afgifter
  Der er ingen betalingsveje i Bosnien.

  Parkering
  Parkering er muligt på parkeringspladser i specielt byer som Sarajevo og Banja Luka. Udover det er der gode parkeringsmuligheder, men det anbefales at parkere, hvor der er skiltet med parkering. /p>

  Forsikringsinformation

  Generel information

  Billejens forsikringer kan varriere meget, så tjek venligst nedenstående information før du laver din booking.
  Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende for hele varigheden af din billeje.
  Alle vores udlejningspriser inkluderer kasko, ansvars og tyveriforsikring. Billejen begrænser potentielle skader på køretøjet eller erstatningsansvar til en selvrisiko, som er angivet på din voucher.
  Hvis du har planer om at benytte dig af forsikringer gennem f.eks. dit kreditkort, bedes du kontakte udbyderen direkte for yderligere detaljer. De specifikke informationer omkring din forskring kan ses på den voucher du modtager ved booking af billejen.

  Restriktioner

  Generel information
  De fleste bilkategorier må køre i det meste af Vesteuropa.
  På grund af forsikringsrestriktioner, er der begrænsninger på biler i kategorien luksus. Brug venligst et minut til at sikre, at din forventede rejserute, vil være muligt med den bil du har planer om at leje.

  Landebegrænsninger
  Hvis du vil rejse til andre lande med din billeje, skal du kontakte vores kundeservice på vores telefonnummer +45 78 75 53 06.

  Envejsleje
  Indenrigs envejslejer er tilgængelige mellem udvalgte steder og gebyrer kan forekomme. Der er også mulighed for internationale envejslejer imod betaling. Her er det dog ikke alle bilkategorier der er tilladte.