Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I TUZLA

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Tuzla – Bedste priser med Auto Europe

  Byen Tuzla er hovedstad i regionen med samme navn og et økonomisk, videnskabeligt og kulturelt center i det nordøstlige Bosnien. En biludlejning i Tuzla, gør at du kan udforske de omkringliggende regioner og byer nemt. Efter Sarajevo og Banja Luka er byen den tredjestørste i Bosnien-Hercegovina og er hjemsted for to universiteter. Byen er også landets vigtigste område inden for landets industri, men den har også en voksende turisme takket være sin unikke saltsø, som er den eneste i Europa og besøgt af over 100.000 mennesker om året. Byens historie går tilbage til 800'erne, og den moderne by går tilbage til 1510, da byen blev en vigtig garnisonstad i det osmanniske rige.

  Med Auto Europe kan du være sikker på at få en god og behagelig biludlejning oplevelse, når du bestiller din billeje i Tuzla. Vi har de bedste priser på hele markedet og et dedikeret reservationshold, der hjælper dig med at finde din perfekte lejebil alle ugens dage.

  Trafik

  Lej en bil i Tuzla og udforsk de nærliggende områder i Bosnien-Hercegovina. Det er en meget god og fleksibel måde at lære alt, hvad landet har at tilbyde dig. Vejens standard er ofte god på de store veje og motorveje, mens vejkvaliteten kan være i dårlig stand ude på landet. Nogle veje kan også være præget af mange skarpe sving, så det er altid et godt tip at holde ekstra afstand til den forankørende. For at læse mere om kørsel i Bosnien-Hercegovina, tag et kig på vores informationsguide.

  At udforske Tuzla by med bil kan være lidt krævende. Vær opmærksom på, at mange af vejene uden for hovedgaderne blev bygget i den osmanniske æra. Derfor er mange af dem ret smalle og stejle. At køre gennem byens centrum er heldigvis nemt, da du vil finde gode vejforhold og afmærkede veje. Parkering kan være svært at finde i byens centrum og vi anbefaler at kigge efter parkeringshuse. Priserne er mellem 4-8 kr. pr. Time.

  Geografisk information

  Tuzla ligger i den nordøstlige del af Bosnien, lige under Majevica-bjergkæden på Jala-floden. Byen har omkring 80.000 indbyggere og er den eneste by i Europa, der har en saltsø i centrum. Byens gennemsnits temperaturer er på ca. 16-22 grader fra maj til september. Bosnien har grænser med Kroatien, Serbien og Montenegro.

  Tuzla Lufthavn

  Tuzla Lufthavn er en international lufthavn beliggende nær Tuzla centrum. Det er den næststørste lufthavn i Bosnien-Hercegovina efter Sarajevo International Airport og bliver ofte anvendt af lavprisselskaber. Lufthavnen kan nemt nås med en biludlejning fra Tuzla.

  Tuzla Lufthavn (TZL)
  Hjemmeside: tuzla-airport.ba
  Telefon: +1 800-832-6352

  Offentlig transport

  I Tuzla kan du nå rundt i byen med bus og sporvogn. Lokalbussystemet er det bedste i landet og de fleste bybusser er i drift frem til midnat og kan føre dig til de mere isolerede landsbyer og skisportsstedet omkring Bjelasnica. Selv med sporvogn eller til fods, kan du nemt komme rundt i byen. Den kompakte indre by gør det muligt at nå mange seværdigheder inden for nem gåafstand. Gå ikke glip af Ferhadija, den berømte gangsti, der går gennem byen. Her er der altid fyldt med gamle og unge mennesker dag og nat.

  Nyttige links

  Turistinformation