Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ISLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Island til de bedste priser

  Island er et lille land og derfor oplagt at udforske i bil. Da øen ikke har nogen togforbindelser, vil det være optimalt at leje en bil til at opleve øens seværdigheder i dit helt eget tempo. Afhent din lejebil i Reykavik og start dit eventyr ved at besøge Islands Nationalmuseeum, for at få en forståelse for landets historie, kultur og geologisk herlighed. Som verdens nordligste hovedstad, tilbyder Reykjavik rejsende en følelse af den smukke og anderledes arktiske livsstil med 22-timers dagslys om sommeren og næsten endeløse nætter om vinteren. Når du har udforsket den bymæssige del af Island i Reykjavik, så sørg for at udforske den dramatiske islandske landskaber. Kør din lejebil til Keflavik og hyld Islands vikingerødder på Viking World før I tager på nogle af de spektakulære vandreture omkring landets gletsjere eller endog standser ved havet, for at komme på sejltur og kigge efter hvaler. Mulighederne er ubegrænsede når du arrangerer en billeje i Island. Så ring til Auto Europe i dag, og vi vil hjælpe dig med at gøre din ferie uforglemmelig!

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler med over 60 års erfaring i biludlejningsbranchen. Takket være vores stærke partnerskaber med store internationale og lokale biludlejnignsfirmaer er vi i stand til at tilbyde en uovertruffen service og konkurrencedygtige priser på over 24.000 lokationer i over 180 lande i hele verden. Gennem vores partnere kan du vælge hundredevis af biler lige fra sportsvogne til 9-personers vans. Auto Europe står klar til at hjælpe dig med at vælge et køretøj, der matcher perfekt med din ferie - uden at belaste din bankkonto. Bestil online i dag eller ring til os på +45 78 75 53 06. En kundeservicemedarbejder vil være klar til, at hjælpe dig med med at bestille din biludlejning i Island. Hos Auto Europe værdsætter vi kundernes samlede oplevelse og gør alt for at sikre, at de får en vellykket leje, selvom det ikke er vores biler de lejer. Det afspejler sig i de biludlejningsanmeldelser fra Island du kan læse på anmeldingssiden.

  Hvad er de vigtigste færdelsregler i Island?

  En biludlejning i Island er et must for rejsende, der ønsker den fulde oplevelse ved at nyde den dramatiske skønhed der udspiller sig i dette storslåede land. Øen har ingen togforbindelser, men derimod en velholdt "Ringvej", der fører dig over 1.300 km langs med øens kyst. Vær dog opmærksom på, at ringvejen ikke er repræsentativ for Islands vejforhold som helhed, da kun en tredjedel af landets veje er asfalterede. Vær ekstra forsigtig når du kører, da vejene kan være smalle med stejle og ubeskyttede skrænter. Det er vigtigt, at du følger fartgrænsen og sikrer, at du ikke er distraheret fra vejen, når du kører. Herunder finder du regler og anvisning til kørsel i Island:

  • Forlygter skal være tændt, når du kører.
  • Sikkerhedsseler er obligatoriske for passagerer i både for- og bagsæderne, og børn under 6 år skal sikres i en passende børnesæde.
  • Det er ikke tilladt, at børn under 12 år sidder på forsædet i bilen, heller ikke hvis de er udstyret med en airbag i passagersiden.
  • Brug af mobiltelefon under kørsel er strengt forbudt, medmindre man bruger en håndfri enhed.
  • Chauffører skal medbringe et gyldigt kørekort, biludlejning- og forsikringsdokumenter i bilen under kørslen.
  • For, at beskytte det skrøbelige subarktiske planteliv, er al kørsel uden for vejen strengt forbudt, undtagen på visse strande.
  • De fleste broer i Island har kun én kørebane, så den første bil der kommer, har retten til at køre først.
  • Medbring et par gode solbriller på din ferie, da solen ofte står lavt på himlen, hvilket medfører et potentielt distraherende genskin for chauffører.
  • I Island må du ikke køre med en promille på 0,5 eller derover, som det også gælder i Danmark. Politiet har en meget lav tolerance for spirituskørsel, så hvis du vil drikke, så skal du holde dig fra at køre bil.
  • Tankstationer I Island har generelt åbent fra 7:30 til 20:00 og nogle stationer i større byer frem til 23:00. De fleste pumper er automatiseret og accepterer standard kreditkort. Det er også muligt, at købe forudbetalte kort til brændstof.

  For mere information om at køre din lejebil i Island, kan du klikke her.

  Hvad kan jeg foretage mig i Island?

  Museer: Start dit Islandske eventyr med et besøg på Viking World Museum, som på fremragende vis fremstiller landets historie. Museet ligger på vejen fra Keflavik internationale lufthavn til Reykjavik. Museet tilbyder en række udstillinger, heriblandt et vikingeskib samt udstillinger om de nordiske guder og bosættelsen af Island. Museumsbygningen er i sig selv værd at besøge med sin arkitektur som er en blanding af det gamle og det nye, metaforisk for dagens Island. Hvis du får lyst til at fordybe dig yderligere i landets rige historie, kan du besøge Islands national museum i Reykjavik, som giver en fantastisk indsigt i landets historie, kultur og utrolige geologiske sammensætning.

  Midnatssolen og Aurora Borealis: Island har dagslys i op til 22 timer om sommeren, og om vinteren står solen praktisk talt ikke op, så her er rig mulighed for at opleve begge disse naturfænomener.Forår og sommer er det bedste tidspunkt at opleve den vilde natur på øen, men for at få den uforglemmelige oplevelse at se nordlyset, er efterår og vinter bedst.

  Hvalsafari: Hvalsafari er en rigtig populær aktivitet i Island. Her kan du komme helt tæt på havets giganter. Med din udlejningsbil fra Auto Europe kan vi varmt anbefale turene i Nord-Island hvor de fleste hvaler ses – blandt andet de gigantiske blåhvaler og finhvaler. Men også arter som kaskelot, pukkelhval og vågehvaler. Snæfellsnes-halvøen er også en spændende mulighed når I er på kør-selv ferie, for her er mulighederne størst for se de spektakulære spækhuggere. Hvis I vil med arrangerede hvalsafarier i båd, er Akureyri, Hauganes og Húsavík de bedste steder med flest bekræftede møder.

  Roadtrips med min billeje i Island

  Rute 1 er Islands 1322 kilometer lange hovedvej, som går hele vejen rundt om øen og forbinder det meste beboelse på øen. Den kan køres på 15-16 timer, men bør opleves som en flerdagestur, da der er en masse at kigge på undervejs når du kører i din udlejningsbil i Island. Om vinteren kræver turen en firehjulstrukket bil, og helst også en lokal guide. Denne tur bør tages om sommeren når både køreforhold og dagslys tillader en større oplevelse. Ringvejen tager dig blandt andet til Seljalandsfoss, et vandfald på sydkysten, hvis slående skønhed gør det til et af landets mest fotograferede steder. Fra ringvejen kan du tage afstikkere til idylliske landsbyer, se de fantastiske fjorde, og bade i de naturlige varme kilder.Eftersom der ikke findes nogle træer, byder ringvejen på fantastiske udsigter hele vejen. Ruten tager dig igennem varierende landskaber, forbi bjerge, vandfald, geysere søer og gårde med får, rensdyr og heste som græsser på de endeløse vider.

  Hvor gammel skal jeg være for at leje bil i Island?

  For, at få en billeje i Island skal føreren være mindst 20 år gammel og have haft kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive opkrævet et ekstra gebyr, for manglende erfaring.

  Skal jeg betale vejafgift, når jeg kører i Island?

  Selvom der ikke er betalingsveje på Island, vil du blive opkrævet omkring ISK 1.000,- for at få adgang til Hvalfjord tunnelen.

  Hvad er valutaen i Island?

  Den islandske valuta er Islandske króner (ISK). Pengeautomater er let tilgængelige over hele Island, i enhver by såvel som på større tankstationer og shoppingsteder. Kreditkort accepteres, da islændingene bruger kredit-og betalingskort til stort set alle køb, og gængse kort såsom Visa, MasterCard, Maestro og Cirrus accepteres i butikker, restauranter og hoteller i hele landet.

  Hvilken tidszone er det i Island?

  Island er beliggende i den vestlige europæiske tidszone, hvilket giver en tidsforskel til Danmark på 1 time, dog undtaget om sommeren. Island benytter sig ikke af sommertid, så de vil være to timer foran Danmark mellem slutningen af marts og slutningen af oktober.

  Hvad er de mest almindelige udtryk i Island?

  Islandsk er det officielle sprog i Island, men engelsk og tysk tales af de fleste. Nedenfor er et par sætninger, der kan være nyttige under din rejse.

  Ja - Já
  Nej - Nei
  Tak - Takk
  Det var så lidt - þú ert velkominn/Gerðu svo vel
  Vær så venlig - Vinsamlegast/Takk
  Undskyld mig - Fyrirgefðu
  Hej - Halló/Góðan daginn
  Farvel - Bless
  Hvad er dit navn - Hvað heitir þú?
  Rart at møde dig - Gaman að kynnast þér
  Hvordan går det? - Hvernig hefur þú það?
  Godt - Góður/Góð (male/fem.)
  Dårligt - Vondur/Vond (male/fem.)
  Hvor er ...? - Hvar er ...?
  En billet til ..., tak - Einn miða til ..., (takk fyrir).
  Lufthavn - Flugvöllur
  Busstation - Umferðarmiðstöð
  Afgang - Brottför
  Ankomst - Koma
  Hvor skal du hen? - Hvert ertu að fara?

  Elektricitet - Har jeg brug for en strømadapter i Island?

  Elektriciteten i Island er er på 220 volt og man kan derfor sagtens tilslutte danske apparater til, uden problem.

  Har jeg brug for et visum for at rejse til Island?

  Nej,som medlem i Schengen-traktaten, er der ingen grænsekontrol mellem de deltagende lande, undtagen Bulgarien, Kroatien, Cypern, Irland, Rumænien og Storbritannien, som alle har valgt ikke at underskrive traktaten. Det rådes alligevel, at du som dansk statsborger medbringer pas på din rejse. Har du brug for hjælp af den danske ambassade, så ligger den i Reykavik og har følgende kontaktoplysninger:

  Danske ambassade i Reykjavik
  Hverfisgata 29
  101- Reykjavik
  Tlf: +354 575 0300
  Email: rekamb@um.dk

  Kan jeg leje en autocamper i Island?

  Auto Europe kan nu tilbyde autocampere i Island, dette er formentlig den bedste måde at turnere landet. Komfortable autocampere vil være dit hjem på vejen og du kan planlægge din helt egen tur i dit eget tempo. Tag en svømmetur i en geotermisk pool, derefter kan du slappe af i dit autocamper hjem og derefter fortsætte med at udforske Islands naturlige skatte.

  Nyttige links

  Turistinformation Island