Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I ISLAND

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Island - Bedste priser med Auto Europe

  Auto Europe er en international biludlejningsmægler med over 60 års erfaring i biludlejningsbranchen. Takket være vores stærke partnerskaber med store internationale og lokale biludlejnignsfirmaer er vi i stand til at tilbyde en uovertruffen service og konkurrencedygtige priser på over 24.000 lokationer i over 180 lande verden over. Gennem vores partnere kan du vælge hundhedsvis af biler lige fra sportsvogne til 9-personers vans. Auto Europe står klar til at hjælpe dig med at vælge et køretøj, der matcher til din ferie perfekt - uden at belaste din bankkonto. Bestil online i dag eller giv os et opkald på +45 78 75 53 06. En kundeservicemedarbejder vil være klar til, at hjælpe dig med med at bestille din biludlejning i Island.

  Få mest ud af din billeje!

  Island er et lille land og derfor oplagt, at udforske i bil. Da øen ikke har nogen togforbindelser, vil det være optimalt at leje en bil, for derfor at kunne opleve øens seværdigheder i dit helt eget tempo. Afhent din lejebil i Reykavik og start dit eventyr ved at besøge Islands Nationalmuseeum, for at få en forståelse for landets historie, kultur og geologisk herlighed. Som verdens nordligste hovedstad, Reykjavik tilbyder rejsende en følelse af den smukke og anderledes arktiske livsstil med 22-timers dagslys om sommeren og næsten endeløse nætter om vinteren. Når du har udforsket den bymæssige del af Island i Reykjavik, så sørg for at udforske den dramatiske islandske landskaber. Kør din lejebil til Keflavik og hylde Islands vikingerødder på Viking World før I tager på nogle af de spektakulære vandreture omkring landets gletsjere eller endog standser ved havet, for at komme på sejtur og kigge efter hvaler. Mulighederne er ubegrænsede når du arrangere en lejebil i Island. Så ring til Auto Europe i dag, og vi vil hjælpe dig med at gøre din ferie uforglemmelig!

  Kørselsregler og tankstationer

  En biludlejning i Island er et must for rejsende, der ønsker den fulde oplevelse ved at nyde den dramatiske skønhed der udspiller sig i dette storslåede land. Øen har ingen togforbindelser, men derimod en velholdt "Ringvej", der dirigerer dig langs 1.300 km langs med øen kyst. Vær dog opmærksom på, at ringvejen ikke er repræsentativ for Islands vejforhold som helhed, da kun en tredjedel af landets veje er brolagte. Vær ekstra forsigtig når du kører, da vejene kan være smalle med stejle og ubeskyttede skrænter. Det er vigtigt, at du følger fartgrænsen og forsikrer, at du ikke er distraheret fra vejen, når du kører. Herunder finder du regler og anvisning til kørsel i Island:

  • Forlygter skal være tændt, når du kører.
  • Sikkerhedsseler er obligatoriske for passagerer i både for- og bagsæderne, og børn under 6 år skal sikres i en passende børnesæde.
  • Det er ikke tilladt, at børn under 12 år sidder på forsædet i bilen, også selvom de er udstyret med en airbag i passagersiden.
  • Brug af mobiltelefon under kørsel er strengt forbudt, medmindre man bruger en håndfri enhed.
  • Chauffører skal medbringe et gyldigt kørekort, biludlejning- og forsikringsdokumenter i bilen under kørslen.
  • For, at beskytte det skrøbelige subarktiske planteliv, er al kørsel uden for vejen strengt forbudt, undtagen på nogle strande.
  • De fleste broer i Island har kun én kørebane, så den første bil der kommer, har retten til at køre først.
  • Medbring et par gode solbriller på din ferie, da solen ofte står lavt på himlen, hvilket medfører et potentielt distraherende genskin for chauffører.
  • I Island må du ikke køre med en promille på over 0,5 eller derover, som det også hgælder i Danmark. Politiet har en meget lav tolerance for spirituskørsel, så hvis du vil drikke, så skal du holde dig fra, at køre bil.
  • Tankstationer I Island har generelt åbent fra 7:30 til 20:00 og nogle stationer i større byer frem til 23:00. De fleste pumper er automatiseret og acceptere standard kreditkort. Det er også muligt, at købe taletidskort til brændstof.

  For mere information om, at køre din lejebil i Island, kan du klikke her.

  Vejafgifter

  Selvom der ikke er betalingsveje på Island, vil du blive opkrævet omkring ISK 1.000,- for at få adgang til Hvalfjord tunnelen.

  Aldersvilkår

  For, at leje en bil i Island skal føreren være mindst 20 år gammel og have haft kørekort i mindst et år. Chauffører under 25 år kan blive opkrævet et ekstra gebyr, for uerfarenhed når du lejer bil.

  Valuta

  Den islandske valuta er Islandske króner (LKR). Pengeautomater er let tilgængelige over hele Island, i enhver by såvel som på større tankstationer og shoppingsteder. Kreditkort accepteret, da islændingene bruger kredit-og betalingskort til stort set alle køb, og gængse kort såsom Visa, MasterCard, Maestro og Cirrus accepteres i butikker, restauranter og hoteller i hele landet.

  Tidsforskel

  Island er beliggende i den vestlige europæiske tidszone, hvilket giver en tidsforskel til Danmark på 1 time, dog undtaget om sommeren. Island benytter sig ikke af sommertid, så de vil være to timer foran Danmark mellem slutningen af marts og slutningen af oktober.

  Ordbog

  Islandsk er det officielle sprog i Island, men engelsk og tysk er almindeligt talt så godt. Nedenfor er et par sætninger, der kan være nyttige under din rejse.

  Ja - Já
  Nej - Nei
  Tak - Takk
  Det var så lidt - þú ert velkominn/Gerðu svo vel
  Vær så venlig - Vinsamlegast/Takk
  Undskyld mig - Fyrirgefðu
  Hej - Halló/Góðan daginn
  Farvel - Bless
  Hvad er dit navn - Hvað heitir þú?
  Rart at møde dig - Gaman að kynnast þér
  Hvordan går det? - Hvernig hefur þú það?
  Godt - Góður/Góð (male/fem.)
  Dårligt - Vondur/Vond (male/fem.)
  Hvor er ...? - Hvar er ...?
  En billet til ..., tak - Einn miða til ..., (takk fyrir).
  Lufthavn - Flugvöllur
  Busstation - Umferðarmiðstöð
  Afgang - Brottför
  Ankomst - Koma
  Hvor skal du hen? - Hvert ertu að fara?

  Elektricitet

  Elektriciteten i Island er er på 220 volt og man kan derfor sagtens tilslutte danske apparater til, uden problem.

  Pas og ambassade information

  Som medlem i Schengen-traktaten, er der ingen grænsekontrol mellem de deltagende lande, undtagen Bulgarien, Kroatien, Cypern, Irland, Rumænien og Storbritannien, som alle har valgt ikke at underskrive traktaten. Det rådes alligevel, at du som dansk statsborger medbringer pas på din rejse. Har du brug for hjælp af den danske ambassade, så ligger den i Reykavik og har følgende kontaktoplysninger:

  Danske ambassade i Reykjavik
  Hverfisgata 29
  101- Reykjavik
  Tlf: +354 575 0300
  Email: rekamb@um.dk

  Autocamper leje i Island

  Auto Europe kan nu tilbyde autocamper leje i Island, formentlig den bedste måde at turnere landet. Komfortable autocampere vil være dit hjem på vejen og du kan planlægge din helt egen tur i dit eget tempo. Tag en svømmetur i en geotermisk pool, derefter kan du slappe af i dit autocamper hjem og derefter fortsætte med at udforske Islands naturlige skatte.

  Nyttige links

  Turistinformation Island