Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KEFLAVIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning i Keflavik til de bedste priser

  Keflavik (hvilket betyder drivtømmer bugten på det islandske sprog) og den nærliggende hovedstad Reykjavik danner ramme om en turistregion i vækst, med et væld af naturoplevelser og seværdigheder.

  Island markerer sig som en af de bedste indenfor økoturisme, og er i dag højst på listen over ønskede feriemål for mange eventyrsøgende rejsende, såsom vandrere, cyklister, roadtrippers og naturfotografer.

  Ordet ”fredelig” bliver ofte nævnt, når folk beskriver Island utæmmede natur. Dette er fordi at store dele af øen er ubeboet, og naturen derved stort set urørt. Faktisk har Island Europa’s laveste indbyggertæthed.

  I områderne omkring Keflavik kan man opkeve nogle af verdens største gletschere, fantastiske fjorde med sorte strande som kommer fra den lava som også udgør store dele af landskabet, samt varme kilder og gejsere i bunden af de snedækkede klipper. Kort sagt er det et unikt miljø fuld af muligheder for eventyr.

  Island udnytter øens geotermiske vand og andre resourcer fra vulkansk aktivitet utroligt godt, blandt andet til at de næsten 200 naturligt opvarmede bassiner i spektakulære omgivelser, som man kan besøge omkring Keflavik og rundt omkring på Island.

  Yderligere fordele for folk som tager turen med biludlejning i Keflavik er, at området har vældigt lave befolkningstal, med bare 200.000 mennesker bosiddende i Reykjavik og oplandet, foregår bilrejser normalt fuldstændigt gnidningsløst og uproblematisk, modsat de fleste turistdestinationer.

  Folk som besøger Island er ofte bjergtaget af øens fantastiske natur og de nærmest endeløse vidder med mosbegroet lava som dækker Reykjanes halvøen, så langt øjet rækker.. Området omkring Keflavik og Reykjavik blev bosat af skandinavere og kelter fra de britiske øer det 9. og 10. århundrede og i middelalderen var Keflavik allerede en veletableret fiskeby , selvom den først officielt blev rundlagt århundreder senere.

  Auto Europe er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder, med mere end 24.000 mulige afhentningslokationer i over 180 lande og således også i Keflavik. Biler i alle kategorier, fra mini-,kompakt- mellem- og store personbiler til luksusbiler, autocampere, fine SUV’er og fine cabrioleter, henvender Auto Europe sig til ethvert budget med den helt rigtige bil til den rigtige pris. Uanset om du planlægger en stille weekend i Keflavik eller en fantastisk tur hele vejen rundt på ringvejen med alt hvad dertil hører, finder du let den perfekte billeje i Keflavik på vores hjemmeside, eller ved at ringe til vores specialister som ere tilgangelige alle ugens dage på telefon +45 78 75 53 06. Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Keflavik, og få et indtryk af den service Auto Europe har leveret på andres biltur.

  Hvordan er trafikken i Keflavik?

  Keflavik er en lille by med kun et par tusind indbyggere, så problemer i trafikken ses sjældent, selv i myldretiden. På grund af Keflavik internationale lufthavn kan der sommetider være ekstra belastning på hovedvej 41, som forbinderbyen med Islands hovedstad Reykjavik, som kun er 50 km væk.

  Hvor kan jeg parkere min udlejningsbil i Keflavik?

  Der er mange muligheder for at parkere i Reykjavik med parkeringszoner, parkeringsparker og parkering langs vejen. Parkometerne accepterer kun islandske kroner, men billetautomater accepterer både mønter og kreditkort. Priserne for parkering varierer afhængig af parkeringszonen, jo tættere du kommer på byen jo dyrere er det. Byen er forholdsvis lille, så selvom du holder uden for byen tager det kun 3-5 minutter at gå til centrum. Parkeringszonerne er inddelt i P1, P2, P3 og P4. P1 er rød zone og den dyreste i Reykjavik, men gælder også i zone P2, P3 og P4. DettePrincippet med at dyrere parkeringsbilletter også gælder i billigere zoner gælder for alle zoner, så P2 f.eks. også gælder for P3 og P4.

  Keflavik Lufthavn

  Både Keflavik og hovedstaden Reykjavik serviceres fremragende af Keflavik lufthavn, som oprindeligt blev bygget af USA’s militær under2. verdenskrig. Siden hovedterminalen åbnede i 1987 er lufthavnen vokset støt, og nu anvender over tredive luffartsselskaber faciliteterne til den stigende mængde passagerer som lige nu tæller ca 7 millioner personer om året. Blandt selskaberne der opererer fra Keflavik internationale lufthavn, finder du American Airlines, Air Canada, Delta, United Airlines, Austrian, easyJet, Lufthansa og British Airways med fly til og fra steder så vidt og bredt som Los Angeles, Bruxelles, New York, Geneva, Orlando, Toronto, London, Boston, Dallas, Manchester, Chicago, Washington, Frankfurt og Moskva.

  Keflavík International Airport (KEF)
  Hjemmeside: www.isavia.is/
  Telefon: +354 425 6000
  Address: Keflavíkurflugvöllur, 235 Keflavík, Iceland

  Hvad kan jeg foretage mig i Keflavik

  På grund af sin belligenhed tæt på Reykjavik og lufthavnen, men alligevel fredfyldt, er Keflavik den perfekte base for at udforske øens vestlige kyst, og mange af øens populære seværdigheder, blandt andet dem somsom du kan læse lidt om herunder. Så du behøver ikke kede dig når du har en biludlejning i Keflavik.

  • Den blå lagune: Omkring 20km syd-øst for Keflavik finder du en af Islands mest forunderlige attraktioner: den fantastiske Blå Lagune. Dette geotermiske bad med blåt vand midt i det sorte lav landskab tilbyder spa af højeste klasse såvel som afslapning i et beroligende miljø.

  • Reykjavik: I hovedstaden Reykjavik finder du nogle af Islands vigtigste turistattraktioner.Blandt andet det spændende Nationalmuseum, som udover en omfattende samling af uvurderlige genstande byder på bosættelsesudstillingen, en åben udgravning under museet, hvor du kan se direkte tilbage til vikingetiden via rester af faktiske huse samt de genstande man har fundet der, og følge historien via den nyeste teknologi. Derudover finder du blandt andet kulturhuset, vildmarkscenteret og isgrotten Langjökull.

  • Reykjanes-halvøen: Keflavik er placere på Reykjanes-halvøen, en af de mest utrolige og surrealistiske områder på Island. Hele området er et aktivt vulkansystem, som ligger lige under overfladen og som står bag det store antal varme kilder og den geotermiske aktivitet i området.

  • Duus Museum: Tæt på lystbådehavnenmed udsigt over Keflavik bugt ligger Duus museum, som yderligere indeholder kulturcenter, koncertsal, og en række udstillinger, blandt andet om kunst og regionens mange naturlige tilløbsstykker.

  • Viking World: En af Keflaviks vigtiste turistmål er Viking World, hvor det hovedattraktionen er vikingeskibet ”Íslendingur”, en kopi af det berømte Gokstadskib fra slutningen af 800-tallet, som blev fundet i gravhøjen ”kongshaugen” på gården Gokstad i Sandefjord, Norge. På museet kan du gå på restaurant og prøve regional mad, og se en udstilling om Islands vigtighed gennem århundrederne.

  Bedste dagsture med biludlejning i Keflavik

  Der er bred vifte af ting du kan gøre med din billeje i Keflavik, eftersom de bedste dele af øen er let tilgængeligt via den herlige ringvej 1, som tager dig langs de spektakulære kyststrækninger og fører dig helt tæt på de fleste attraktioner.

  Ringvejen

  En lang afslappende køretur langs med Rute 1, også kendt som ringvejen, er den bedste måde at opleve hvor vidtrækkende og utroligt afvekslendei landskaberne er på Island. Turen på 1339km moderne tosporet hovedvej tager dig forbi gletsjere, snedækkede bjerge og udenjordiske landskaber, som tilbyde nogle af verdens mest mindeværdige syn.

  Vatnajökull NationalPark

  Vatnajökull blev etableret i 2008. Det er en af de største nationalparker i Europa, og er blandt andet kendt for sin enorme iskappe, som dækker et område der er tre gange større end Luxembourg. Hele parken er sprængfyldt med iøjnefaldende udsigter. Særligt sydsiden står frem med sine majestætiske bjerge dækket med gletsjere, som glider ned mod det frugtbare lavland.

  Gullfoss

  Gullfoss (det betyder gyldne vandfald) er en af de smukkeste syn på Island, og kan nås på bare to timer i bil. De iskolde brusende vandmasser styrter ned og brydes mod klipperne, og indgyder ærefrygt med sin skønhed og kraft. Her er mulighed for nogle spektakulære fotos.

  Vestfjordene

  Geografisk information & historie

  Island er en af de yngste landmasser på jorden, dannet for 25 millioner år siden, og som følge deraf er finder du nogle af verdens mest aktiver vulkaner her. Øen kommer fra et vulkansk hotspot skabt af en sprække i den midtatlantiske højderyg hvor den eurasiske og amerikaanske tektonplade mødes. Øen vokser stadig ca 5cm pr. år, da den deler sig der hvor de to plader mødes. De seneste vulkanudbrud var Eyjafjallajökull i 2010 og Grímsvötn i 2011. Island har også verdens nyeste ø, Surtsey, som blev dannet i et vulkanudbrud i 1963.

  Da de første bosættere kom til Island år 870, fandt de øen helt ubeboet. De tidligste beboere kom fra De britiske øer, Danmark, Norge og Sverige, og i år 930 etablerede destortinget, Islands parlament, som er verdens ældste fungerende parlament, og en fælles lov. Gårdene de første indbyggere byggede, blev konstrueret af de tilgængelige naturresourcer som tørv, sten, drivtømmer, og træ, og nogle af disse ældgamle konstruktioner står den dag idag.

  Hvordan kommer jeg rundt i Keflavik

  Offentlig transport fungerer fint og relativt billigt mellem lufthavnen og Keflavik, imens taxaer er relativt dyre, og derfor mest ses i og omkring centrum. Selve byen er ikke større end at den kan udforskes til fods eller på cykel, og de som ikke har meget oppakning med sig, kan gå fra Keflavik til lufthavnen via en sti, som ender ved hegnet omkring lufthavnen.

  Bus

  Det lokale busselskab hedder Strætó, og de kører blandt andet mellem Keflavik og hovedstaden Reykjavík. De fleste besøgende bor i Reykjavik, og herfra kan du køre med bus til Keflavik lufthavn på ca. 45 minutter. Flybus er en ekstremt effektive service, som tilbyder besøgende at hente og bringe dem mellem hotellet og alle internationale afgange, pålideligt og sikkert. Airport Express kører mellem lufthavnen og visse placeringer i centrum af Reykjavik, mens Airport Direct tibyder transport i minibusser mellem hovedterminalen og nogle af byens hoteller.

  Taxa

  Der er masser af taxaer i Keflavik på grund af at lufthavnen er så tæt på. Der er et bredt udvalg af firmaer, inklusive A-Stödin, Borgarbilastodin, BSR, City Taxi og Hreyfill, som tilbyder pålidelig transport til Keflavik, Reykjavik og videre.

  Kan jeg leje en autocamper i Keflavik?

  Foruden biludlejning tilbyder Auto Europe et fantastisk udvalg af autocamper fra Keflavik. Det er meget populært at tage sin ferie i en autocamper i Island, delvis på grund af de høje udgifter til hoteller, og delvis på grund af muligheden for at opleve hele øen via den berømte ringvej Rute 1. Du kan booke din autocamper i Keflavik med få klik på vores hjemmeside, eller ringe til vores specialister på +45 78 75 53 06. Vi hjælper gerne med at finde den perfekte autocamper til dit eventyr i Island.

  Nyttige links

  Keflavik Turist Info

  Island Turist Info