Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE I KEFLAVIK

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Man-Lør Callcenter Support
  • 24.000 afhentningssteder verden over
  • Fantastiske Priser og Den Bedste Service siden 1954

  Biludlejning i Keflavik - Find din perfekte leje

  Auto Europe giver dig de bedste tilbud på billeje i Keflavik. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor formidling af biludlejning og samarbejder med de største internationale og nationale udlejningsselskaber. Globalt kan du leje bil på over 24.000 forskellige biludlejningskontorer i mere end 180 forskellige lande. I Reflavik samarbejder vi med Procar, Budget og Avis. Udlejningsfirmaerne har kontor i lufthavnen, så du vil kunne køre direkte fra lufthavnen til din endelig destination. Skulle du have spørgsmål til din billeje på Island, så kan du altid ringe til os på +45 78 75 53 06.

  Biludlejning på Island er meget populært for turister, da det næsten er den eneste måde at udforske øen på. Før du tager ud på dit eventyr i Island er der nogle kørselsinformationer du skal kende til.

  Man kører i højre side af vejen og overhaler i venstre. I byerne er fartgrænsen 50 km/t, 80 km/t på grusveje og 90 km/t på asfaldterede veje. Det er påkrævet ved lov, at alle passagere skal bære sikkerhedsbælte og at mindre børn skal spændes fast i et børnesæde. Man skal altid have lys på bilen, både dag og nat. Det er derudover ikke lovligt at bruge mobiltelefonen under kørslen. Der er nultolerance for kørsel med alkoholpåvirkning, så lad være at drik hvis du skal ud at køre.

  Trafik og parkering

  Det er nemt at finde rundt på Island, da skiltningen er meget god. De fleste attraktioner ligger ikke mere end max én times kørsel fra Reykjavik og Keflavik lufthavn. Da der ikke er noget offentlig transport den for Reykjavik, så er det en stor fordel at have en lejebil, hvis man ønsker at se den Islandske natur. Vær smart og planlæg din rute efter vejr og vejforhold, som du kan finde information om her. Det kan især være en god idé i vintersæsonen.

  Parkering

  Der er mange muligheder for at parkere i Reykjavik med parkeringszoner, parkeringsparker og parkering langs vejen. Parkometerne acceptere kun islandske kroner, men billetautomater accepterer både mønter og kreditkort. Priserne for parkering variere afhængig af parkeringszonen, jo tættere du kommer på byen jo dyrere er det.
  Byen er forholdsvis lille, så selvom du holder uden for byen vil du alligevel kun tage 3-5 minutter at gå til centrum. Parkeringszonerne er inddelt i P1, P2, P3 og P4. P1 er rød zone og den dyreste i Reykjavik, men gælder også i zone P2, P3 og P4. Dette gælder for alle zoner, så P2 f.eks. også gælder for P3 og P4.

  Geografisk information

  Keflavik er Islands 3. største by og ligger sammen med hovedstaden Reykjavik sydvestkyst. Hvis man kører til Reykjavik (som vi varmt vil anbefale) skal man kigge forbi “Blue Lagoon”, som ligger på halvvejen, ca. 20 km fra Keflavik lufthavn. Uden for Reykjavik findes stort set ingen offentlig transport, da over halvdelen af øens befolkning bor i Rekjavik.

  Keflavik Lufthavn

  Keflavík International Airport (KEF)
  Islands største lufthavn, med årligt 2 mio. rejsende.
  Hjemmeside: www.kefairport.is
  Telefon: +354 425 6000

  Offentlig transport

  På Island er den offentlige transport meget begrænset. Der er f.eks. Ingen toge på Island og de lange afstande og lokale vejrforhold gør det umuligt at føre offentlig rutetransport. I Reykjavik findes der bybusser, men de cirkulere udelukkende på øens ringvej. Med andre ord er det altså ikke en sightseeing bus, da den ikke stopper ved nogen af turistattraktionerne.Ønsker man at flyve til Grønland eller et andet sted på øen, kan man anvende Reykjavik Lufthavn.

  Autocamper leje i Keflavik

  Island er en fantastisk ø at udforske i bil, men for at få mest muligt ud af alle vulkaner, vandfald, kystlinjer og varierede landskaber, er en autocamper fra Keflavik med Auto Europe den ideelle løsning.Vores autocampere er meget komfortable og økonomiske, så hvorfor ikke vælge en og opleve nordlyset fra komforten af dit hjem på fire hjul.

  Nyttige links

  Turistinformation Keflavik