Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER FRA KEFLAVIK
  AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Keflavik

  Auto Europe startede tilbage i 1954 med at tilbyde de bedste tilbud på billeje. I dag tilbyder vi også autocampere og luksus biler. En autocamper leje i Keflavik giver dig ikke kun mulighed for at udforske byen i dit eget tempo, men giver samtidig også chancen for at køre længere væk og opdage alt, hvad denne smukke ø har at byde på. Du vil opleve total frihed og fleksibilitet til at gøre som du ønsker. Kør langs den fantastiske kystlinje, lad dig blive blændet af de smukke klipper, eller kør efter de mange dale og bakker i det indre af øen. Med dit hjem på fire hjul kan du være så spontan som du ønsker. Du kan bestille din campervan i nogle få nemme trin via vores hjemmeside eller ringe til +49 89 412 072 98 og tale med en af vores hjælpsomme repræsentanter, som sammen med dig vil finde den bedste model til dit behov.

  Campingpladser i og omkring Keflavik

  Hvis din islandske rejse begynder med en camper fra Keflavik, kan du nemt finde et område til at parkere natten over nær lufthavnen og planlægge din videre rejse i overensstemmelse hermed. Der findes mange forskellige muligheder og veje at benytte sig af, hvis man rejser tværs gennem øen. Med så meget at gøre og se er det vigtigt at tage sin tid og kortlægge turen korrekt. Følgende fem anbefalede campingpladser er placeret langs Islands vestkyst. Generelt er der ikke meget med hensyn til luksus og underholdning ved de islandske campingpladser. De bruges normalt kun som et kort stop, inden man tager afsted på sin rejse igen.

  Grindavik Camping Site Beliggende nær Keflavik lufthavn, er denne campingplads godt vedligeholdt og omfatter alle de faciliteter, man kan forvente for et behageligt ophold. Her finder man en venlig atmosfære, fælles lounges med hyggelige terrasser og alt til en overkommelig pris.
  Borgarnes Camping Site Denne campingplads ligger på landets vestkyst, hvilket gør den ideel til at rejse nordover mod Reykjavik. Dens beliggenhed gør den perfekt til naturelskere, men alligevel har den alle forventede faciliteter, såsom nærliggende butikker og restauranter.
  Mosskogar Camping Denne campingplads er beliggende på en idyllisk beliggenhed i Reykjavik og er let tilgængeligt fra Keflavik. Herfra er du i stand til at besøge hovedstaden og samtidig få det bedste ud af naturen i Mosfellsbaer-regionen.
  Hofn Camping Stedet er omgivet af smuk natur og denne lille fiskerby tilbyder en perfekt beliggenhed for at hvile sig. Her kan man enten benytte sig af en af de lokale restauranter eller alternativt, for en billigere mulighed tilbyder campingpladsen en selvbetjeningsrestaurant. Der tilbydes også en busforbindelse og giver dig mulighed for at udforske området bedre.
  Hlid Camping Beliggende nær Myvatn søen vil du blive imponeret af denne campingplads smukke lokale naturlandskab. De berømte nordlys er ikke en sjældenhed og kan ofte opleves af pladsens gæster. Faciliteterne er godt vedligeholdt, funktionelle og rene. Vi anbefaler at vælge et område med læ, der er beskyttet mod de stærke vinde, da vindende nogle gange kan gøre dit ophold noget problematisk.

  Autocampere tilgængelige i Keflavik

  Lej autocamper i Keflavik og oplev nogle af følgende er modeller, der kan lejes gennem Auto Europe på øen. Wrangler Super Camper-modellen har automatgear. Den har en dobbeltseng med plads til højst to passagerer. Desuden er dets 4x4-funktion perfekt til off-road og opdage ting uden for den normale landevej. Hvis du rejser med en gruppe på op til fem personer, så kan Motor Home modellen være den ideelle autocamper for dig. Dette køretøj er udstyret med to dobbeltsenge, en enkeltseng, et brusebad og alle nødvendige funktioner for at gøre rejsen så komfortabel som mulig. Børnesæder kan også monteres på forespørgsel. For en gruppe på op til tre personer tilbyder Camper 4x4 Premium-modellen alt hvad du behøver for at få mest muligt ud af dit eventyr. Hvis du imidlertid søger lidt mere luksus, så er Camper 4x4 Luxury motorhome svaret. Dette 3,5 ton køretøj tilbyder to dobbeltsenge, et køkken, brusebad og meget mere.

  Wrangler Super Camper Motor Home 5

  Wrangler Super

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Sleepervan
  Længde: 4,2 Meter
  Gearkasse: Aut. 4x4
  Brændstof: Benzin

  Motor Home 5

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 5,86 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel
  Premium 4x4 Luxury 4x4

  Premium 4x4

  Sovepladser: 3 personers
  Kategori: Truck Camper
  Længde: 5,8 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Luxury 4x4

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: Truck Camper
  Længde: 6,3 Meter
  Gearkasse: Aut. 4x4
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Keflavik

  At leje en autocamper på øen er nemmere end de fleste tror. Keflavik er den største by på halvøen Reykjanesskagi og er også en meget levende havneby med en fantastisk udsigt over havet. Her er du i stand til at beundre de perfekt bevarede historiske bygninger, herunder den 19. århundrede røde bygning af Peter Duus i Danmark. En anden kunstnerisk oplevelse er fiskernes monument af kunstneren Ásmundur Sveinsson fra Island. Et must-see er også den relativt lille kirke, Keflavíkurkirkja, som blev bygget i 1912 og skiller sig ud fra omgivelserne med sine lyse og levende farver. En ekstra fordel er, at Islands hovedstad Reykjavik kun er 40 km væk fra Keflavik og let tilgængelig med autocamper.

  Hvis du beslutter dig for at benytte dig af en autocamper leje i Keflavik, kan du drage fordel af en fortryllet by, der gør det muligt at holde sig i konstant kontakt med naturen. Island selv er fuld af forbløffende vulkaner, gletsjere, vandfald, skjulte bugter og hyggelige landsbyer. Alt venter på at blive udforsket i din fritid. Du bør også reservere tid i din tidsplan til at besøge ridecenteret og se de majestætiske islandske heste. Når natten falder, vil det imponerende nordlys, der tiltrækker fotografer og turister fra hele verden, helt sikkert gøre dig målløs.

  En alternativ mulighed kunne også være at afhente autocamperen i Reykjavik og benytte sig af de lokale veje. På nationale veje er hastighedsgrænsen 90 km/t, og i byer er det 50 km/t, medmindre andet er angivet. Derudover anbefales det altid at have dine forlys tændt på grund af de mange skiftende vejrforhold. Læs eventuelt mere her omkring færdselsreglene på øen.


  Anmeldelser af autocamper leje

  Anmeldelser af autocamper leje Max med Touring Cars
  24 Juli 2019
  Auto Europe´s bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 3 Stjerner
  Udlejerens bedømmelse Anmeldelser af autocamper leje - 4 Stjerner
  " Auto Europa var søgemaskine og Touring Cars var den fysiske kontakt til billeje. Billejen foregik professionelt og med afhentning af os i lufthavn. Bilen var helt i orden og svarede til forventningerne. Billeje er en forholdsvis dyr løsning. Gode oplevelser på Island. Vi takker for venlig betjening. "