Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  LEJ AUTOCAMPER I REYKJAVIK
  AUTO EUROPE

  Autocamper leje verden over
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Biludlejningsfirma
  Autocamper leje verden over

  Autocamper leje i Reykjavik

  Reykjavik er hjemsted for en imponerende samling af interessante seværdigheder og steder af historisk betydning og dermed en by, der har meget at tilbyde sine besøgende. Book din autocamper leje i Reykjavik med Auto Europe for en oplevelse ud over det sædvanlige.

  At rejse med en campervan er en garanti for at være fleksibel og uafhængig af din rejse gennem Island i dit eget tempo. Vores uddannede eksperter vil gerne rådgive dig på vores hotline +49 89 412 072 98. Du kan også selv få et tilbud online via "Anmod om booking" knappen.

  Campingpladser i og omkring Reykjavik

  Vores liste over de bedste campingpladser til din autocamper giver dig et overblik over ledige pladser til din ferie over hele Island. Bestil i god tid, især i højsæsonen.

  Reykjavik
  Campsite
  Reykjavík Campingplads er en femstjernet plads, der er perfekt beliggende og mindre end 4 kilometer fra byens centrum og den er åben hele året rundt. Campingpladsen kan rumme op til 900 personer i telte, hytter, autocampere og campingvogne.
  Tjalda Mosskogar Camping Site Campingpladsen Mosskogar ligger i et stille område i Mosfellsdalur. Det er kun en kort køretur fra Mosfellsbær, et område af hovedstaden Reykjavík.
  Reykjavik Eco Campsite Campingpladsen Reykjavík Eco Campsite er en femstjernet plads, som er perfekt beliggende 4 kilometer fra byens centrum. Campingpladsen kan rumme op til 650 personer i telte, faste boliger, autocampere eller campingvogne. Campingpladsen ligger i et grønt område ved byen, lige ved siden af en af de største og mest populære geotermiske swimmingpools i Island.
  Lava Hostel Hvis du leder efter en familievenlig campingplads i nærheden af Reykjavik, er Hafnarfjörður Camping det rette sted for dig. Campingpladsen ligger tæt på alle shoppingattraktioner. Busser stopper i nærheden og det gør bussen til den internationale lufthavn i Keflavik også.
  Laugardalur Reykjavík Campsite Campingpladsen i Laugardalur har en fantastisk beliggenhed ved siden af poolen i Laugardalur. Centrum af Reykjavik er kun omkring 4 kilometer væk.

  Autocampere tilgængelige fra Reykjavik

  Nedenfor er nogle eksempler på tilgængelige modeller for autocampere i Reykjavik. Vores mindste model tilbyder ca. 14 fods opbevaringsplads, herunder soveplads til 2 passagerer. Denne model er benzindreven og vil ikke være mere end tre år gammel. Et lille køkken fuldender tilbuddet af Nissan NV200 Camperen. Highland Ranger 4x4 har plads til fem og sovepladser til to personer. Camperen med tagtelt er omkring 18 fod lang og har automatgear. Camper 4 er en B-klasse model og lover maksimal komfort for fire personer. Den er udstyret med et køkken, brusebad, toilet, vandtank og spildevandstank. Camper 5 er en af de største autocampere Auto Europe tilbyder på Island. Et køkken, bad, toilet, vand og en spildevand findes på den kun 20 fods camper. Børnesæder kan også installeres. For mere information om denne og andre køretøjer, besøg venligst vores bookingside, som også giver information om yderligere udstyr til rådighed, som kan bestilles ekstra.

  Dacia Duster Highland Ranger 4x4

  Dacia Duster

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 4,4 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Benzin

  Ranger 4x4

  Sovepladser: 2 personers
  Kategori: Tag-telt
  Længde: 5,6 Meter
  Gearkasse: Automatisk
  Brændstof: Benzin
  Motor Home 4 Motor Home 5

  Motor Home 4

  Sovepladser: 4 personers
  Kategori: B-Klasse
  Længde: 6,58 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Motor Home 5

  Sovepladser: 5 personers
  Kategori: C-Klasse
  Længde: 5,86 Meter
  Gearkasse: Manuel
  Brændstof: Diesel

  Find ud af mere omkring Reykjavik

  Ikke langt fra centrum af Hafnarfjörður finder man det geotermiske område i Krýsuvík, hvor man opdager dampende vulkaner og varmekilder i den smukke natur. Den massive Solfatara, der damper på bakken, er en fristende attraktion. Tag der op for at opleve en fantastisk udsigt over hele området! Tag din autocamper leje fra Reykjavik på en kort tur til kysten, hvor du vil opleve Krýsuvíkjjargs betagende klipper. Det er et område kendt for sit rige fugleliv. Kør din camper mod Reykjavik og beundre Islands fantastiske landskab.

  Höfðahuset, bygget i 1909 betragtes som en af de smukkeste og historisk vigtige bygninger i Reykjavík. Stedet afholdt topmødet mellem præsidenterne Ronald Reagan og Mikhail Gorbachev i 1986. Denne historiske begivenhed markerede slutningen af den kolde krig. Under dette møde blev billeder af huset sendt over hele verden. En japansk millionær byggede derefter en nøjagtig kopi af huset i hans eget land. Skulpturen foran huset viser søjler fra de første norske bosættere i Reykjavík.

  Perlen - denne fantastiske kuppelformede glasbygning, designet af Ingimundur Sveinsson, understøttes af seks massive varmvandsbeholdere, der hver har en kapacitet på 4 millioner liter. Den store kuppel indeholder en platform med panoramaudsigt over byen og dens omgivelser.

  Lej autocamper i Reykjavik og nyd en spa tur med Elding Ferry Service til den smukke ø Videy, der ligger i Kollfjördur lige uden for Reykjavíks kyst. Et lille paradis i form af en guldfarvet geotermisk strand findes i Nauthlsvík nær Reykjavík.