Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA KEFLAVIK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Tilgængelige 7 dage om ugen
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Keflavik lufthavn til de bedste priser

  En biludlejning i Keflavik lufthavn giver dig mulighed for at se en af de skønneste dele af Island, som er kendt for sine fantastiske landskaber og udsigter, straks efter du er landet.

  Lufthavnen er placeret tæt på hovedstaden Reykjavik i den sydvestlige del af landet, og er designet til at kunne klare den stigende efterspørgsel efter lufttransport, hovedsageligt fra turisme.

  Island popularitet vokser støt, mest på grund af de utrolige natuattraktioner som du ikke finder andre steder. Mest af alt de omkring 200 geotermisk opvarmede bassiner spredt over øen du kan bade i, men også den betagende skønhed med lavafelter, postkort-lignende fjorde og snedækkede bjerge.

  Keflavik lufthavn ligger på Reykjanes-halvøen, en fantastisk kystregion fuld af spændende turistmål, såsom gejsere, kogende mudderhuller ved Gunnuhver, og det 300 kvadratkilometer store naturreservat. Desuden er det en af verdens mest bæredygtige steder, da 90% af befolkningen får varme i deres hjem fra geotermisk aktivitet.

  Turister som ankommer til Island via Keflavik lufthavn, bruger oftest Keflavik som base for deres ture, eller hovedstaden Reykjavik som ligger ca. 50 kilometer mod nordøst. Alternativt kan man jo leje en autocamper og opleve hele øen uden stressen ved at skulle tilbage til hotellet.

  Der er masser af attraktioner og aktiviteter i området, heriblandt Viking World, Duus museum med koncertsal og kulturelle aktiviteter, og den utrolige geotermisk opvarmede sø den Blå Lagune, med spa og badning.

  Reykjavik ligger blot 45 minutters bilrejse fra Keflavik lufthavn, og her kan du opleve nogle af Nordeuropas mest spændende turistattraktioner, blandt andet den smukke kirke Hallgrímskirkja, vildmarkscenteret, og den fascinerende Langjökull isgrotte, hvor du oplever en gletsjer indefra!

  Hvis du vil have mest muligt ud af din billeje i Keflavik lufthavn, kan du tage en skøn kuretur langs med Islands berømte rute 1, bedre kendt som ringvejen. Denne moderne og velholdte vej fører dig hele vejen rundt om øen, forbi gletsjere, snedækkede bjerge og landskaber som ser ud som en anden planet, og byder på 1339km med naturskønne områder, og nogle af Europas mest spektakulære udsigter. Om natten kan man ofte se naturens eget lysshow, det ubeskriveligt smukke Nordlys (Aurora Borealis) på himlen over sig.

  Hvis du planlægger en tur til Island, kan du booke en lejebil via Auto Europe med et par klik på vores hjemmeside. Du kan også ringe til vores bookingspecialister syv dage om ugen på +45 78 75 53 06 for at reservere din bil, hvis du ønsker hjælp med for eksempel hvilken type af bil du behøver. Hvis du ønsker flere tips om dette, kan du læse vores side om færdelsregler i Island, hvor du får information om alderskrav, vejregler, vejafgifter og lignende. Læs de seneste biludlejningsanmeldelser fra Keflavik, og få et indtryk af den service Auto Europe har leveret på andres tur til Keflavik.

  Information om lufthavnen

  Keflavik lufthavn blev bygget af det amerikanske militær under anden verdenskrig. I 1987 stod den nye terminalbygning klar, og siden da er passagertallet steget år for år. I dag serviceres næsten 10 millioner passagerer af de 28 flyselskaber som har fast ruteflyvning fra blandt andet Boston, Bruxelles, Chicago, Dallas, Frankfurt, Geneva, London, Los Angeles, Manchester, Moskva, New York, Orlando, Toronto og Washington.

  Keflavik Lufthavn (KEF)
  Addresse: Keflavíkurflugvöllur, 235 Keflavík, Iceland
  Telefonnummer: +354 425 6000
  Flyselskaber i Keflavik Lufthavn: Blandt andre American Airlines, Air Canada, Delta, United Airlines, Austrian, easyJet, Lufthansa og British Airways.

  Hvor kan jeg afhente min udlejningsbil i Keflavik lufthavn?

  I Keflavik lufthavn er terminalen så smart designet,at receptionen for de fleste biludlejningsfirmaer ligger lige foran dig når du kommer til ankomsthallen. Derfor er det let og hurtigt at finde din leverandør og få din biludlejning i Keflavik lufthavn udleveret.

  Åbningstider hos biludlejningsleverandører

  Avis biludlejning i Keflavik lufthavn Avis i Keflavik lufthavn
  235 Keflavíkurflugvöllur,
  Keflavik, Island 235

  +354 591 4000
  Åbningstider:
  Man-Søn 04:00-01:00
  Budget biludlejning i Keflavik Airport Budget at Keflavik Airport
  235 Keflavíkurflugvöllur,
  Keflavik, Island 235

  +354 562 6060
  Opening Hours:
  Man-Søn 04:00-01:00
  Payless biludlejning i Keflavik Airport Europcar at Keflavik Airport
  235 Keflavíkurflugvöllur
  Keflavik, Island 235

  +354 562 6060
  Opening Hours:
  Man-Søn 04:00-01:00
  Hertz biludlejning i Keflavik Airport Hertz at Keflavik Airport
  235 Keflavíkurflugvöllur
  Keflavik, Island 235

  +354 522 44 30
  Opening Hours:
  Man-Søn 24 timer

  Terminaler

  Hovedterminalen i Keflavik lufthavn blev åbnet i 1987, og er opkaldt efter en af de første europæere som kom til amerika, nemlig Leif Erikson. I 2001 blev den udvidet med en bygning mod syd (ikke en seperat terminal) for at overholde kravene i Schengen aftalen, og i 2007 blev den yderligere udvidet med en tilbygning mod nord.

  Lufthavns faciliteter

  Keflaviklufthavn tilbyder sine tusindvis af daglige passagerer et imponerende udvalg af forskellige faciliteter. Der er gratis højhastigheds WI-FI uden kodeord til alle, uanset om de ankommer eller rejser, og Arion bank tilbyder valutjenester både i ankomsthallen og afgangshallen. Yderligere findes otte pengeautomater i afgangshallen hvor du kan trække ikke-Islandske valutaer, og 6 pengeautomater i afgangshallen, hvor du kan trække de lokale Islandske krónur. Et stort og imponerende toldfrit område og et antal butikker giver dig mulighed for indkøb imens du venter på dit fly, blandt andet gavebutik og boghandel. Valget af spisesteder spænder fra Joe and the Juice til restaurant Nord for den krævende gastronom.

  Hvordan kommer jeg til og fra Keflavik lufthavn?

  Offentlig transport er effektivt og relativt billigt mellem lufthavnen og selve Keflavik, og taxaer er tilgængelige døgnet rundt, men vældigt dyre. De ses ofte ved lufthavnen og i og omkring bymidten. I og med at Keflavik er en relativt lille by med 15.000 indbyggere er det let at benytte din billeje i Keflavik lufthavn til at komme rundt, men byen opleves bedre til fods eller på cykel. Hvis du ikke har meget bagage med, findes der faktisk også en sti hvor det er muligt at gå fra bymidten til lufthavnen.

  Det lokale busselskab, Strætó, kører rutefart til og fra Keflavik og Reykjavik, hvor de fleste turister bor. Busturen fra Reykjavik til lufthavnen tager ca. 45 minutter. Flybus tilbyder aflevering og afhentning direkte på de vigtigste hoteller i Reykjavik, og forbinder disse med alle de internationale fly. Yderligere findes Airport Express busserne der kører mellem lufthavnen og et antal af de vigtigste placeringer i Reykjavik.

  Parkerings tips

  Parkering er smidigt og uproblematisk både i i lufthavnen og i Keflavik. I lufthavnen, tæt på hovedterminalen, findes korttidsparkeringer hvor de første 15 minutter er gratis, til at hente folk eller sætte folk af. Nord for terminalbygningen finder du langtidsparkeringen med masser af frie parkeringer til ca. 15€ om dagen. Keflavik har et bredt udvalg af parkeringspladser, både i centrum, langs strandpromenaden, hvor de fleste hoteller er, og ved de største turistattraktioner. Normalt er selv parkering i hovedstaden Reykjavik problemfrit, med masser af ledige pladser både i centrum og i de omkringliggende områder.

  Nyttige Links

  Keflavik lufthavn


  Yderligere information om Keflavik lufthavn

  Keflavik International Airport
  Keflavik International Airport
  Keflavik, 235

  IATA Code: KEF
  ICAO Code: BIKF

  Latitude: 63.9868
  Longitude: -22.6279

  General Information: Keflavík Internationale lufthavn (også kaldet Reykjavík-Keflavík lufthavn) er Islands største internationale lufthavn. De største selskaber som anvender denne lufthavn er American Airlines, Air Canada, Delta, United Airlines, Austrian, easyJet, Lufthansa og British Airways.