Auto Europe

 • DANMARK
 • Kontakt vores udlejningsspecialister

  BILLIG BILLEJE FRA KEFLAVIK LUFTHAVN

  Biludlejning verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Biludlejning verden over
  Hvorfor booke hos os
  • Sammenlign virksomheder for de bedste priser
  • Gratis afbestilling 48 timer før afhentning
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Man-Lør Callcenter Support
  • 24.000 afhentningssteder verden over

  Biludlejning fra Keflavik Lufthavn med Auto Europe

  Anvend din biludlejning fra Keflavik Lufthavn til at udforske Island. Auto Europe samarbejder med de førende biludlejningsfirmaer i lufthavnen, hvilket betyder, at man kan bestille en biludlejning, der passer til sit behov. Island byder på et naturskønt område og er perfekt for udendørs entusiaster. Landet byder dog også noget for alle, da der vil være rig mulighed for shopping mm. i Reykjavik. Byen byder på kulturelle oplevelser for alle aldre samt alles interesser. Tænker man på at tage en selfie med en aktiv vulkan i baggrunden, eller en drømmer man om deres lækre køkken? Hvad end man tænker, så er alt muligt! Island er også kendt for deres varme kilder, så uanset dine planer, vil der være noget for alle. Kontakt Auto Europe i dag, for at få de bedste tilbud.

  Lufthavnen

  Keflavik Lufthavn (KEF)
  Officielt navn: Keflavíkurflugvöllur
  Adresse: 235 Keflavíkurflugvöllur, Island
  Flyselskaber: EasyJet, Flybe, Icelandair, Norwegian, Primera Air, SAS og WOW Air flyver året rundt. I sommermånederne er der flere selskaber, der har ruter til Island.

  Terminaler

  Lufthavnen har en terminal, der går under navnet "Leifur Eiriksson". Terminalen er på 2 etager.

  Billeje afhentning og aflevering

  Følgende biludlejningsselskaber finder man hos lufthavnen:

  Leverandører Åbningstider
  Avis Døgnåbent
  Budget Døgnåbent
  Europcar Døgnåbent
  Hertz Døgnåbent

  Lufthavns faciliteter

  Ni butikker og fem restauranter vil man finde i luftavnen, der tilhører Keflavik. Som en ekstra service tilbyder den gratis WiFi, så man kan surfe lidt rundt før rejsen. Familier med børn vil finde et lejeområde i terminalen. På anden sal vil der være en bank samt valutaudveksling til rådighed. Turistinformationen findes i ankomsthallen på grundetagen. Omkring lufthavnen vil der være flere hoteller tilgængelige.

  Kørsel

  Når du afhenter din biludlejning fra Keflavik Lufthavn kan du køre mod 41 Reykjanesbær, hvorefter man ankommer til den centrale hovedstad. Det er også muligt at anvende offentlig transport, for at ankomme til Reykjavik. Airport Express vil nemlig føre dig direkte mod byen. Per Flybus tager dig til Hotel Viking Hafnarfjörður og videre til Reykjavik. Man kan også anvende taxaer, for at nå hovedstaden.

  Parkering

  P1 og P2 er korttidsparkering, mens P3 tilbyder langsigtede parkeringspladser. På øen er det også vigtigt, at overholde de lokale regler omkring parkering, da der findes forskellige parkeringszoner. En billeje fra Keflavik Lufthavn giver fleksibilitet og frihed på rejsen. Tag din familie eller venner med og få en uforglemmelig rejse!

  Nyttige links

  Keflavik Lufthavn


  Yderligere information om Keflavik lufthavn

  Keflavik Lufthavn
  Keflavik International Airport Ltd. 235
  Keflavikurflugvollur, Island,

  IATA Code: KEF
  ICAO Code: BIKF
  Wikipedia
  Breddegrad: 63.995
  Længdegrad: -22.6234

  Generel information: Dette er Islands største lufhtavn og den primære Lufthavn, der varetager internationale afgange. Lufthavnen er placeret ca. 40 kilometer fra selve hovedstaden, Reykjavik.